Hlavní obsah

Formálně i sexy. Objevte oblíbené outfity Julie Roberts

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světoznámá herečka Julia Roberts bude už navždy spojená s Erin Brockovich a Vivian z Pretty Woman. Umí uchvátit svou bohatou hřívou a štíhlou siluetou, která vynikne v každém oblečení. Ve svých dvaapadesáti letech má stále velký šmrnc.

Článek

Kariéra Julie Roberts začala stoupat strmě vzhůru na konci 80. let. Tehdy nosila především pánský styl, například široké kalhoty, pánskou vestu na holé tělo, vázanku jako módní doplněk, neforemné kalhotové kostýmy, pruhované kousky či oversize svetry. Tahle doba naštěstí pominula a Julia se obléká více žensky.

Oscarová herečka je krásná, působí vyrovnaně a vždy upraveně. Pro její typický rozzářený úsměv jí padají muži k nohám. V minulosti randila například s hercem Kieferem Sutherlandem (53), Jasonem Patricem (54) známým ze snímku Spáči (1996) nebo Matthewem Perrym (50). Její srdce si nakonec získal kameraman Daniel Moder (51), za kterého se v roce 2002 provdala. Právě on se stal otcem jejich dvojčat Hazel Patricie a Phinnaeuse (15) a syna Henryho (13).

A co ráda nosí? Pojďte s námi nahlédnou do jejího šatníku a objevte pět stylových outfitů Julie Roberts.

Mini délka 

Julia Roberts se toho rozhodně nebojí. Dlouhé a štíhlé nohy ukázala v krátkém modelu posetém kamínky značky Elie Saab. V šatech s dlouhými rukávy a výstřihem do véčka vypadá kouzelně a mini šaty byly rozhodně tou správnou volbou. Díky modré barvě vynikne její zesvětlená hříva a oříškové oči.

Foto: Profimedia.cz

Modrá barva herečce sluší a stále si může dovolit ukazovat nohyFoto: Profimedia.cz

V barvách duhy 

Hlavní představitelka snímku Úsměv Mony Lisy (2003) miluje barvy. Šaty od Valentina v barvách duhy skvěle zkombinovala s výraznými šperky, slunečními brýlemi a černými boty na vysokém podpatku. Nechybí ani ležérní účes v podobě zvlněných pramenů.

Foto: Profimedia.cz

Julia Robert se umí na veřejnosti blýsknout. A má smysl pro detaily, všimněte si prstýnkůFoto: Profimedia.cz

Hravé puntíky 

Není nad pohodlné modely. Puntíkatý look herečce sluší, působí elegantně a žensky. Halenka s krátkým rukávem a kalhoty s velkými puntíky doladila bílým páskem, který zvýrazňuje její štíhlý pas. A super volbou jsou také bílé boty.

Foto: Profimedia.cz

Puntíky hrají prim již několikátou sezonu a herečka to víFoto: Profimedia.cz

Rafinovaně 

Ani černá barva není herečce cizí. Ráda se do ní zahaluje téměř celá. V tomto případě celý model hezky „rozbila“ výrazným kouskem v červené barvě. Rudý top celý look hezky oživil. Super jsou také kotníkové boty chelsea zdobené vzorem hvězd. A velká kabela je praktická, vše se do ní bez problémů vejde.

Foto: Profimedia.cz

Zeštíhlující černá je vždycky sázka na jistotuFoto: Profimedia.cz

Nenápadně 

I hvězdy musí na nákupy a milují farmářské trhy. Julie Robert vyrazila na nákup ovoce a zeleniny s proutěným košíkem a khaki modelu. Jednoduché bavlněné tričko a kalhoty s kapsami doplnila páskovými pantoflemi. Zvolila nenápadný make-up a obličej maskovala brýlemi.

Foto: Profimedia.cz

Herečka vypadá v modelu na doma nenápadně. Kdo by v ní poznal celebritu?Foto: Profimedia.cz

Džínový look 

Dlouhé džínové šaty zdobené na spodní části volány jsou pro večerní příležitost jako dělané. Tmavá riflovina herečce dokonale ladí s růžovou kabelkou do ruky. A jako vždy nechybí rozzářený úsměv, který Julia Robert rozdává na všechny strany.

Foto: Profimedia.cz

Julia Robert je pro mnohé ženy po celém světě velkou inspiracíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám