Hlavní obsah

Hejdová, Nováčková nebo Kašáková aneb VIP baby boom

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V novém roce to vypadá na pořádný baby boom – u nás i v zahraničí! Které hvězdy se v době covidové zařadily mezi nastávající maminky? Podívejte se.

Článek

Monika Bagárová (26), Markéta Konvičková (26) nebo Vendula Pizingerová (48)... Letos se s pozitivními zprávami roztrhl pytel, alespoň pokud se zaměříme na těhotenství hvězd. Nedávno se o novinku podělily další. Které známé ženy čekají miminko?

Princezna Eugenie (30)

Královská rodina se rozroste o dalšího člena. Koncem září prozradila oblíbená britská princezna na internetu, že čekají s manželem Jackem Brooksbankem (34) prvního potomka. Královna Alžběta II. (94) by se dalšího, už devátého pravnoučete měla dočkat začátkem roku 2021. Její vnučka je v pořadí na trůn desátá a její potomek bude jedenáctý.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Eugenie na fotce z konce září, kdy novinku s mužem oznámili na sociálních sítíchFoto: Profimedia.cz

Rose Leslie (33)

Herečka původem ze Skotska, která se proslavila v roli Ygritte, a Kit Harington (33) budou co nevidět rodiči. Pár se seznámil právě při natáčení seriálu Hra o trůny (2011–16) a fanoušci se mohli zbláznit, když vyšlo najevo, že spolu chodí i v reálu. Brali se v červnu 2018 na skotském hradu, který vlastní hereččin otec, a svatba byla velkolepá.

Foto: Profimedia.cz

Rose Leslie a Kit Harington. Těhotenství populární herečka zamaskuje už jen stěžíFoto: Profimedia.cz

Veronika Kašáková (31)

Těhotná je i modelka a „miss z děcáku“ – je v osmém měsíci. Před pár dny se vrátila s přítelem z Malediv, kde načerpávali sílu po prodělaném covidu. Oba onemocněli během října a naštěstí to budoucí maminka zvládla bez větších komplikací. Nyní už zase září energií – alespoň podle příspěvků na sociálních sítích, i když jí osud hází klacky pod nohy: po návratu z dovolené se museli na čas vystěhovat z domu, protože v něm netekla voda.

Foto: Profimedia.cz

Takhle to Veronice Kašákové slušelo v září na křtu kalendáře Jsem žena, jsem EvropaFoto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski (29)

Slavná modelka a příležitostná herečka se pochlubila novinkou přímo na titulní straně Vogue. Uvnitř magazínu se pak zamýšlela, jací budou se Sebastianem Bearem-McClardem (31) rodiči a jak chtějí své dítě vychovávat: progresivně a bez genderových stereotypů. Hvězda sociálních sítí je provdaná od února 2018 – svatba byla na newyorské radnici a nevěsta oblékla kostým v hořčicovém odstínu. A kdybyste čekali, že zvolila věhlasného návrháře, spletli byste se. Stačila jí konfekce ze Zary.

Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski s manželem Sebastianem a jejich pejskem ColombemFoto: Profimedia.cz

Ornella Koktová (27)

Sotva jste zaznamenali, že se rodina Koktových těší z druhého potomka? Tak potom vás překvapí i zpráva, že je bývalá modelka a majitelka e-shopu s jezdeckým vybavením opět těhotná, třebaže porodila teprve nedávno. Je v pátém měsíci a prozradila, že se jedná o rizikové těhotenství, protože má za sebou dva císařské řezy. Pár dalšího potomka neplánoval a bylo to překvapení.

Foto: Profimedia.cz

Ornella Koktová v srpnu se starším synem Quentinem. S Josefem Koktou (63) vychovávají ještě Svena (7 měsíců)Foto: Profimedia.cz

Emma Smetana (32)

Známá moderátorka a zpěvačka vychovává s Jordanem Hajem (32) dceru Lennon Marlene (3) a nyní se těší na dalšího člena rodiny. Nedávno to originálně oznámila prostřednictvím sociálních sítí. Koncem léta si pár prošel mediálním humbukem, když krásku paparazzi vyfotili v objetí s hercem Josefem Trojanem (19). Jak je ale vidět, žádná krize se nekoná!

Foto: Profimedia.cz

Emma Smetana a Jordan Haj v září na fashion weeku v Praze, pár tvoří od roku 2008Foto: Profimedia.cz

Jitka Nováčková (28)

Modelka a Česká Miss 2011 oznámila těhotenství v září, kdy měla ještě miniaturní bříško. Nyní je v osmém měsíci a nedávno odtajnila, že bude mít holčičku. V současnosti žije s finským fotbalistou Timem Sparvem (33) v Řecku kvůli jeho pracovním povinnostem.

Foto: Profimedia.cz

Jitka Nováčková v září na fashion weeku: nádherné šaty rafinovaně skryly bříško, i když v té době skoro žádné nemělaFoto: Profimedia.cz

Zorka Hejdová (30)

Po sedmi letech manželství s moderátorem a producentem Mírou Hejdou (37) byla oblíbená moderátorka na nemístné otázky typu „tak kdy bude miminko“ pravděpodobně připravená. Nyní jim už čelit nemusí: je v šestém měsíci těhotenství. A užívá si, že může tohle období sdílet s kamarádkami Jitkou Nováčkovou a modelkou Olgou Plojhar Bursíkovou (29) – i ona čeká děťátko.

Foto: Profimedia.cz

Manželé Hejdovi v červenci, kdy ještě Zorka nemusela nic skrývat, byla v začátku těhotenstvíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám