Hlavní obsah

Slavné sexbomby: Carmen Electra, Alice Bendová a Eva Mendes

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzhled je ve světě showbyznysu důležitý, o tom není třeba diskutovat. Určitě by to potvrdily i slavné sexbomby, které díky lepým tvarům, bohaté hřívě vlasů a plným rtům upoutaly pozornost skoro celého světa. Některé se nedostaly o moc dál než na titulku Playboye, jiné prokázaly i talent.

Článek

Mohou mít nadání, zajímavé myšlenky a krásnou duši, ale co na nich na první pohled upoutá, je vzhled. Jsou sexy, vypadají jako bohyně. Herečky, zpěvačky a další slavné ženy na své kariéře často tvrdě makaly, ale nálepky sexbomby se nikdy nezbavily.

Dnes slaví narozeniny jedna z nejpřitažlivějších hereček, kterou proslavil seriál o nádherných tělech v rudých plavkách, a že jí za dva roky bude padesát, by hádal jen málokdo. Gratulujeme Carmen Electře a pojďme si připomenout další krásky, které v roláku nepotkáte a do rolí strohých vědkyň jsou obsazované jen zřídka, spíš nikdy.

Carmen Electra (48)

Modelka, zpěvačka a herečka se jmenuje Carmen Electra od 19 let, kdy jí pseudonym vymyslel zpěvák Prince (†57). Zpěvem neprorazila, o to se postaralo až pózování v Playboyi a role v Pobřežní hlídce v roce 1997. Od té doby hrála v desítkách spíše podprůměrných filmů a byla opakovaně „oceněna“ Zlatou malinou  za nejhorší herecký výkon roku. Je zatížená na zlobivé kluky, vzala si basketbalistu Dennise Rodmana (58) a později kytaristu Dava Navarru (52). Není o ní slyšet jako v minulosti, ale navrhuje prádlo, hraje, tančí a zpívá. A vypadá báječně.

Foto: Profimedia.cz

Dnešní oslavenkyně nosí roky stejný účes i výrazný make-up a potrpí si na upnuté šatyFoto: Profimedia.cz

Megan Fox (33)

Jedna z nejkrásnějších žen světa se proslavila filmem Transformers (2007). Byla přirovnávána k Angelině Jolie (44) a oceňována nejen za ztvárnění Mikaely ve filmu o autech, která skládala v roboty, ale i za April ve filmu Želvy Ninja (2014). Jejím životním partnerem je David z Beverly Hills 90210 – herec Brian Austin Green (46). Mají spolu tři syny a když ani jeden netočí, užívají si dny na pláži.

Foto: Profimedia.cz

Trojnásobná maminka je dodnes snem mnoha mužů a i když v civilu si potrpí na ležérní módu, umí se i odhalitFoto: Profimedia.cz

Eva Mendes (46)

Krásnou rodačku z Floridy jsme ve filmu viděli naposledy v roce 2014, ale zapomenout se na ni nedá. Než se v roce 2001 stala díky filmu Training Day hvězdou, tvrdě dřela na kurzech herectví. A vyplatilo se. Je sice nepřehlédnutelně sexy, ale hrála řadu charakterních postav – jako třeba ve filmu Za borovicovým hájem (2012), kde se poznala se svým dnešním partnerem, Ryanem Goslingem (39). Jejich dvě dcery jsou důvodem, proč se stáhla ze světa showbyznysu a věnuje se rodině.

Foto: Profimedia.cz

V takových modelech ji nyní vídá jen její partner, Eva umí být pěkně žhaváFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (39)

Není mnoho lidí, za jejichž erotické video by se platily miliony. Kim Kardashian tento skandál využila. Nikdy se moc nezahalovala, nedělala cavyky okolo soukromí a šla si tvrdě za svým. Patří k nejznámějším celebritám, je vdaná za hudebního producenta Kanye Westa (42), mají spolu čtyři děti a stala se sama sobě obchodní značkou. Ale s odhalenými modely je prý konec – Kanye požádal manželku, aby se mírnila.

Foto: Profimedia.cz

Latex, kůže, průsvitné materiály? Kim Kardashian se toho nikdy nebálaFoto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski (28)

Pro někoho je titulka erotického magazínu koncem kariéry. Emily Ratajkowski se nahým pózováním pro časopis Treats! proslavila. Stala se tváří módních značek, chodila přehlídky pro slavné návrháře, hrála po boku Bena Afflecka (47) ve filmu Zmizelá (2014). Na červeném koberci se objevuje v modelech, kdy marně hledáte kousek látky, na Instagram dává lechtivé fotky a je zapálenou feministkou. Aktivismus nejde prý s odhalenými snímky dohromady, ale jí je to jedno.

Foto: Profimedia.cz

Z jejího profilu na sociálních síti má člověk pocit, že doma si na oblečení nepotrpí. I na slavnostní akce zahaluje jen to nejnutnějšíFoto: Profimedia.cz

Tereza Kerndlová (33)

Začínala jako součást tria Black Milk s Terezou Černochovou (36) a Helenou Zeťovou (39), kde byla benjamínkem. Z milé okaté holčičky vyrostla v sexy zpěvačku, vydala několik sólových alb a na svých koncertech kromě zpěvu a tance předvádí i upnuté kostýmky a svoje křivky. A ve videoklipech není nouze o erotické scény.

Foto: Profimedia.cz

Tereza bývá díky zajímavým kostýmům přirovnávána k jiným sexbombám: Beyoncé (38) a Jennifer Lopez (50)Foto: Profimedia.cz

Alice Bendová (46)

Proslavila ji scéna z filmu Báječná léta pod psa (1997), kde se její Mirjana neváhá na kanoi vysvléct. Alice Bendová se pyšní upraveným poprsím a nebojí se jím pochlubit. Ve filmech a seriálech nejčastěji hraje ženy vamp, sexy dračice, atraktivní milenky nebo pořádné mrchy, které svedou každého, na koho si ukážou. Fanouškům servíruje žhavé snímky pravidelně i na svůj instagramový profil.

Foto: Profimedia.cz

Alice byla a je sexy velmi vkusným způsobemFoto: Profimedia.cz

Kateřina Brožová (52)

Jedna z nejkrásnějších českých hereček zná tajemství věčného mládí, už roky vypadá stejně. Málokdy ji potkáte neupravenou, má ženský styl oblékání, nebojí se ukázat štíhlé nohy nebo plný dekolt. Patří k sexbombám talentovaným, hraje v divadle, v muzikálech, ve filmech i seriálech a v posledních letech se o ní mluvilo i v souvislosti se vztahem s Jaromírem Soukupem (51), ten už je ale minulostí.

Foto: Profimedia.cz

Kateřina si na vzhled potrpí a módní návrhář Osmany Laffita (55) o ní prohlásil, že je nejlépe oblékanou českou ženouFoto: Profimedia.cz

Anketa

Která žena je nejvíce sexy?
Carmen Electra
9,4 %
Megan Fox
10,1 %
Eva Mendes
46,9 %
Kim Kardashian
2,5 %
Emily Ratajkowski
10 %
Tereza Kerndlová
5,7 %
Alice Bendová
5,6 %
Kateřina Brožová
9,8 %
Celkem hlasovalo 15367 čtenářů.

Je mezi sexbombami vaše favoritka? A pamatujete sexy muže z klučičích kapel?

Reklama

Načítám