Hlavní obsah

Hit letošní zimy? Prošívané šály! Budete k nepřehlédnutí a v teple

Foto: Zara

Foto: Zara

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte doma velkou sbírku maxišál, které střídáte podle nálady i barvy kabátu či bundy? Pak byste měly zpozornět! Pro milovnice tohoto hřejivého doplňku tu máme jednu specialitku. Pořiďte si prošívaný model.

Článek

Rády se v zimě zachumláte do velké hřejivé šály, ale občas vám vadí, že některá trochu kouše, nebo že vám sem tam zůstanou chloupky na kabátu? Váš problém by mohly vyřešit prošívané šály, které jsou tuto sezonu in a mají stejný vzhled jako prošívané bundy! A navíc je v některých prodejnách teď pořídíte ve slevě.

Vypadají stylově a obchody je nabízejí v různých barvách i vzorech. Na červeném kabátu se bude skvěle vyjímat klasická jemná černobílá kostička, zatímco tmavé kabáty oživí metalický či květovaný kousek. Podle meteorologů nás navíc čeká ochlazení, takže je docela pravděpodobné, že si maxišálu ještě dostatečně užijete.

Top 12 kousků

Foto: Archiv firem

Jemná kostička vypadá skvěle nejen na kostýmcích a saku. Na foto (zleva): Mango, 799 Kč, Zara, 299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Černá šála se bude hodit ke všemu. Na foto (zleva): Zara, 299 Kč, Bershka, 239 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Objemné šály patří k oblíbeným zimním doplňkům. Na foto (zleva): Bershka, 239 Kč, COS, 1250 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Tyhle kousky vás opravdu zahřejí. Na foto (zleva): Zara, 399 Kč, Raey (prodává e-shop Matchesfashion), 4115 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Třešinkou vašich outfitů bude květovaný i metalický model. Na foto (zleva): Mango, 599 Kč, Asos, 224 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Velmi příjemnou záležitostí jsou sametové šály. Na foto (zleva): Mango, 599 Kč, Stradivarius, 349 KčFoto: Archiv firem

Jak se vám tento módní výstřelek líbí?

Související témata:

Načítám