Hlavní obsah

Jak vyjít s každým znamením? U Beranů počítejte do deseti, Lva rozesmějte a Rakovi nepomlouvejte matku

Foto: Sanja_85, Shutterstock.com

Foto: Sanja_85, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte doma Berana, Štíra nebo Kozoroha a občas si s ním nevíte rady? Nezoufejte, prozradíme vám tři jednoduché rady, se kterými můžete vyjít s každým znamením. Vyzkoušejte osvědčené triky z partnerské astrologie.

Článek

Partnerská astrologie je disciplína, která prozradí, nejen kdo se ke komu hodí, či nehodí, ale také, jak na vztahu pracovat, aby z něj nevyprchala vášeň a milostná jiskra. Umí také poradit, jak se zachovat, když to zrovna v partnerské lásce neklape.

Beran: počítejte do deseti

Máte-li doma Berana, musíte pochopit, že žijete s člověkem, který je sice velmi aktivní, energický, činorodý, optimistický, organizačně zdatný, ale také impulzivní, a když není po jeho, tak i pěkně vzteklý. Potřebujete jej rychle zklidnit?

1. Na jeho výbuch emocí nikdy nereagujte okamžitě. Nechejte ho trochu vychladnout, zkrátka počítejte do deseti.

2. Zeptejte se ho, jak by situaci řešil on, jaké je podle něj nejlepší řešení. Budete překvapení, jak rychle se uklidní.

3. Nikdy nezapomínejte, že Berani potřebují uznání. Pochvalou nikdy nic nezkazíte.

Býk: odměňte ho

Osud vám nadělil poklad, máte doma Býka – trpělivého, milého, pozorného partnera. Někdy je sice trochu pohodlný, z gauče abyste ho zvedali heverem, ale zase nikde moc netrajdá, neutrácí za zbytečnosti a doma přiloží ruku k dílu. Pokud ho chcete trochu zaktivovat, vyzkoušejte tyto rady:

1. Jestliže je to alespoň trochu možné, přikloňte se k jeho řešení sporných situací. Ze svých rozhodnutí totiž ustupuje jen s největší neochotou. Urputně chce dokázat, že měl pravdu.

2. Nikdy před ním nevolejte své matce a neshazujte ho před přítelkyněmi. A už vůbec nikdy mu neříkejte: „Ale maminka nebo kamarádka říkala, že…“ To je konec, už s ním nikdy nehnete.

3. Nezapomínejte na zaslouženou odměnu.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Býka nikdy neshazujte před ostatnímiFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Blíženci: nechte ho vypovídat

Máte-li doma bystrého, vtipného a neposedného Blížence, pravděpodobně se s ním moc nenudíte. Můžete mít spíš problém s jeho roztěkaností a chaotičností. Někdy dá dost zabrat i jeho neustálá touha objevovat a prožívat stále nové věci. Pokud ho chcete alespoň občas udržet doma, můžete vyzkoušet tyto rady:

1. Nechejte ho mluvit, povídat, vyprávět, řečnit, líčit, ba i žvanit. Komunikace tvoří základ jeho existence.

2. Dopřejte mu osobní svobodu. Partnery z kategorie stíhaček nesnáší.

3. Něco na sobě nebo kolem sebe občas změňte, protože změna je v jeho podání život.

Rak: nepomlouvejte mu matku

Rodinu milující Rak je pro všechny partnery výhra. Navíc je nesmírně obětavý, starostlivý i pracovitý. Má však jeden problém – nemluví. Respektive nic neříká o svých trápeních, bolestech i strastech. Jeho třináctá komnata je pověstná. Nikdy nebudete přesně vědět, co se mu honí hlavou. Proč je uražený, stažený, plačtivý, depresivní a proč s vámi krucinál zase nemluví?

1. Zkuste se ho zeptat. Otevřeně a jasně komunikujte. Chtějte, aby on či ona komunikoval s vámi.

2. Jsou to romantici zvěrokruhu. Připravte dobrou večeři při svíčkách a znovu se ptejte. Pomalu a trpělivě. Když se nic nedozvíte, nevadí. On už ví, že ho máte rádi, a jeho truchlohra dostane hned optimističtější nádech.

3. Je-li Rak žena, nic nezkazíte náručí květin, je-li Rak muž, kupte mu něco starožitného. V obou případech nikdy, ale opravdu nikdy nepomlouvejte jeho matku.

Lev: zabavte ho

Máte doma partnera, který vás magneticky přitahuje, a bohužel nejen vás? Budete se muset s tímto faktem smířit. Lev je král zvířat a jako král přitahuje pozornost všech ostatních. Jestliže chcete být tou jedinou nebo jediným, kterého váš partner obdivuje, vyzkoušejte tyto tři rady:

1. Dopřejte mu hodinu slávy denně. Říkejte mu, že je nejlepší – nejlépe ve všem.

2. Zkuste ho nenudit, buďte i vy kreativní a zábavní.

3. Řekněte si, že když si vybral za partnera zrovna vás, měl k tomu dobrý důvod, a nepochybujte o sobě.

Foto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Buďte akční a proměnliví a budete Lvy bavitFoto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Panna: nechte ji soutěžit

Toužíte-li po víru velkých milostných vášní a máte doma Pannu, budete pravděpodobně zklamaní. Panna je sice romantická, ale její pojetí romantiky je, řekněme, pragmatické. S vášnivě probdělými nocemi to rozhodně nebude přehánět. Pokud byste ale i v ní chtěli rozdmýchat oheň, vyzkoušejte naše rady:

1. Inspirujte a provokujte ji především mentálně – vtipem, intelektuálními hříčkami, důvtipnými dotazy.

2. Nechejte ji soutěžit. Uznejte, že je chytrá. Kupodivu tato mentální povzbuzovadla ji dokážou rozpálit víc, než byste čekali.

3. Nehlučte a nekřičte! Panny jsou plaché.

Váhy: vezměte je do divadla

Krásné, okouzlující, rafinované Váhy. Kdo by je nechtěl? Ženy se vyznačují nevšední krásou, muži pozoruhodným šarmem a diplomatickým nadáním. Jenomže čas od času bývají rozmrzelí, nerozhodní a depresivní. Jak je správně povzbudit?

1. Buďte krásní, vkusně oblečení, zajímaví v diskusích a velkorysí ve svých darech.

2. Pomozte jim s jejich životními rozhodnutími. Potřebují vše důkladně probrat, jedině tak dospějí k vlastnímu rozhodnutí.

3. Nezapomínejte na kulturu – divadlo, koncerty, opery, výstavy je vnitřně obohacují.

Štír: hrajte na jeho čest

Partner s magnetickým fluidem, hluboký, vášnivý, pravdivý. Každý ho chce, leckdo se ho bojí. Každopádně život se ním je tak trochu jízda na horské dráze. Vrcholy bývají závratné, propady bohužel také. Jak na něj, aby vás život s ním tak nevyčerpával?

1. Dopřejte mu pocit bezpečí vaší hluboké lásky. Nechce o vašich citech pochybovat. Zapamatujte si zlaté pravidlo. Tak, jak miluje, tak i nenávidí.

2. Snažte se s ním dohodnout. Je poctivý, čest mu nedá, aby dohodu porušoval.

3. Nechejte mu nějaká jeho tajemství.

Foto: pink panda, Shutterstock.com

Nesnažte se ze Štíra všechno vytáhnout, potřebuje mít kousek tajemstvíFoto: pink panda, Shutterstock.com

Střelec: potřebuje hodně svobody

Snadnost, lehkost, optimismus, naděje a víra - to jsou synonyma, která se pojí s partnerem narozeným ve znamení Střelce. Ale je s ním život opravdu tak jednoduchý? Nemusí. Jeho umanutost nebo krutá otevřenost vás může pěkně potrápit. Jak tedy na něj?

1. Snažte se v něm vzbudit alespoň nepatrný smysl pro praktičnost, zodpovědnost a důslednost. Zároveň ho motivujte – slibte mu například dalekou cestu nebo studium. Někdy postačí i zajímavá kniha či atlas čehokoliv.

2. Nebrzděte jeho rozlet. Zatněte zuby a pusťte ho za dobrodružstvími nebo se do nich pusťte s ním. Ocení to.

3. Jeho otevřené poznámky na vaši adresu nikdy neberte vážně. Nemyslí to tak.

Kozoroh: chvalte ho

Máte-li doma partnera narozeného ve znamení Kozoroha, získali jste sice spolehlivého, pracovitého, pilného a vytrvalého parťáka, ale také pěkného bručouna. Jak rozptýlit jeho věčné pochyby a deprese a rozfoukat chmury na čele?

1. Povzbuzujte ho. Zejména mladší Kozorohy je zapotřebí intenzivně chválit, nevěří si. Sebevědomí získávají až po čtyřicítce.

2. Nenuťte ho jezdit na červenou - tzn. nenuťte ho porušovat pravidla.

3. Na dovolenou jeďte do hor a dopřejte mu romantickou noc. Zaručeně roztaje.

Vodnář: respektujte, že je hodně svůj

Přátelský partner, kamarád do nepohody i originální blázen nebo také nekonvenční modernista. Určitě velký individualista a humanista. Člověk milující technický pokrok. Váš partner narozený ve znamení Vodnáře má mnoho podob. Žádná není jistá. Jedinou jistotou je, že miluje všechno nové.

1. Nikdy se ho nepokoušejte srovnat, zprůměrovat, zarovnat do stáda. To vám určitě nevyjde.

2. Musíte respektovat, že dělá věci jinak – vždycky po svém.

3. Ale jinak je to věrný, milý, spolehlivý a upřímný partner, i když se vám to nezdá.

Ryby: mají rády romantiku

Křehké a soucitné Ryby vypadají jako ideální a milující partner. Soužití s nimi je jako pohádkový sen, který provází nadpozemská láska. V praxi to už tak růžové být nemusí. Ryby jsou i líné, pasivní, chaotické a také umějí pěkně lhát. Jak na ně?

1. Určitě ne nátlakem. Zaručeně odplují do jiných přívětivějších vod.

2. Buďte romantičtí. Milují velká romantická gesta, mnoho květin a moře dvoření.

3. Lež, podvod a klam jim ale nikdy neodpouštějte.

Načítám