Hlavní obsah

Osobní kouzlo podle horoskopu. Beran přitahuje svým nadšením, Blíženci humorem a Ryby nakonec omámí každého

Foto: HTeam, Shutterstock.com

Foto: HTeam, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý z nás je v něčem neodolatelný. Hvězdné nebe nám nadělilo mocné osobní kouzlo, pomocí kterého si do života přitahujeme své partnery, lásky i přátele. Která vlastnost vás činí v očích těch druhých magicky přitažlivými?

Článek

Pomyslíte-li na jakékoliv znamení zvěrokruhu, určitě si dokážete vybavit jeho pozitivní i negativní povahové vlastnosti. Každé z nich se pohybuje na pestré škále charakterových kvalit a světu příležitostně ukazuje jak okouzlující část své povahy, tak čas od času i tu temnou a stinnou. Věděli byste, které vlastnosti jsou na vás ty nejpřitažlivější?

Beran a jeho nadšení pro věc

Pro druhé jste zcela okouzlujícími pro své věčné nadšení, mladistvý elán, živost a aktivitu. Ke všemu a ke všem přistupujete s notnou dávkou zaujetí. Pokud vás něco doopravdy nadchne, nic vás nezastaví a pro věc dokážete strhnout i ostatní.

Býk miluje krásu

Jako správní Býci milujete nejen krásu, ale i luxus a domácí pohodu. Umíte si vychutnat všechny vůně, barvy a tóny, které svět nabízí. Jste také velkými milovníky dobrého jídla a sexu. Každý, kdo má tu čest s vámi povečeřet nebo se pomilovat, musí být zcela okouzlen. Pouze vy si umíte užít radostí života s takovou chutí.

Foto: Shift Drive, Shutterstock.com

Býci patří k největším požitkářům zvěrokruhu, život s nimi bývá zábavnýFoto: Shift Drive, Shutterstock.com

Blíženci jsou vtipní a bystří

Všestrannost a zvídavost, se kterou se pohybujete po světě, je pro ostatní nesmírně přitažlivá. Vaše láska k učení a objevování nových podnětů je stejně osvěžující jako perlivá voda v parném létě. Druhé okouzlujete svojí zvědavostí, vtipem a svižnou komunikací.

Rak umí soucítit

Pouze vy umíte žít maximálně v souladu se svými pocity. Ovládáte umění napojení na vnitřní emocionální svět. Za své city se nestydíte, neskrýváte je, umíte ukázat i svoji zranitelnost. Ostatní se pak nebojí před vámi odhalit své bolesti a trápení. Vnímavost a chápavost beze slov vás dělají přitažlivými.

Lev si podmaní každého

Chcete být středem pozornosti, chcete zářit a okouzlování máte tak trochu v popisu práce. Ostatní oslňujete i notnou dávkou komediálního talentu. Lehce, hravě a s humorem získáváte respekt. Jste superhvězdou horoskopu a druhé těšíte už jen tím, že jste.

Foto: astarot, Shutterstock.com

Králové společnosti jsou Lvi, v družné zábavě každého oslní Foto: astarot, Shutterstock.com

Panna působí důvěryhodně

Možná si někteří z vás myslí, že na vás není nic nevšedního. Vaše tajemství přitažlivosti je však ukryté v nenápadné vlastnosti, které se říká důvěryhodnost. Právě ve vaší společnosti se ostatní cítí bezpečně, věří vám. Navíc máte zvláštní dar – dívčí nebo chlapecký půvab, kterým druhé fascinujete až do pozdního stáří.

Váhy jsou přirozené

Jste přirozeně okouzlující. Nepotřebujete se nijak zvlášť natřásat, zbytečně na sebe upozorňovat – pouze jste. Dokážete se druhých zastat, hledáte spravedlivý svět nejen pro sebe, ale i pro své partnery. Vaše přirozená touha po harmonii a spravedlnosti vás činí pro ostatní více než přitažlivými.

Štír je tím pravým romantikem

Možná si myslíte, že nejromantičtějším znamením zvěrokruhu je Rak, ale nedejte se zmást, vy jste tím pravým romantikem. Máte dokonalý smysl pro drama okamžiku. Jste mistrem intenzivní atmosféry, tajemní a velmi smyslní. Do svého života všechny přitahujete stejně neomylně jako světlo noční můry. Koneckonců Karel Hynek Mácha se narodil ve znamení Štíra a ten o romantice věděl své.

Střelec je věčným optimistou

S optimismem a vzrušujícím smyslem pro dobrodružství si podmaňujete jednu lidskou duši za druhou. Jste veselí a společenští lidé. Potřebují-li se druzí zbavit smutku a splínů, určitě si domů pozvou vás nebo s vámi vyrazí do společnosti. Umíte žít život jako jednu velkolepou party.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Optimismus a radost ze života patří k těm nejpřitažlivějším vlastnostem StřelcůFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Kozoroh přitahuje svou spolehlivostí

Co řeknete, to platí. No řekněte, není to jedna z nejpřitažlivějších vlastností? Jste seriózní a s vážností sobě vlastní tak přistupujete ke všemu a ke všem. To, že to s druhými myslíte vážně, vás v jejich očích spolehlivě dělá tou nejkouzelnější bytostí na světě. Dodržujete sliby a neděláte podrazy.

Vodnář se nebojí být sám sebou

Bývá vám jedno, co si o vás kdo myslí. Děláte to, co považujete za důležité vy. Říkáte, co si myslíte, přátelíte se, s kým chcete. Dokonce se i oblékáte tak, jak se to líbí především vám, bez ohledu na partnerova přání nebo módní trendy. A právě originalita a jedinečnost vás činí v očích těch druhých tak přitažlivými.

Ryby jsou intuitivní

Umění žít život jako sen je vlastnost, se kterou k sobě druhé zcela neomylně přitahujete. Jako bájné Sirény přivoláváte vše, co chcete a potřebujete – přátele, lásky, zážitky i příběhy. Nežijete realitou, vaším světem je oceán fantazie a představ. Ostatní vás milují a možná ani nevědí proč. Okouzlujete je na potkání a beze slov.

Načítám