Hlavní obsah

Horoskop o lásce: Jak najít do konce roku spřízněnou duši? Raci mají šanci v červnu

Foto: ORION PRODUCTION, Shutterstock.com

Foto: ORION PRODUCTION, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že láska si nás vždycky najde. Někdy ale můžete mít pocit, že zrovna vám se milostné city a vášně vyhýbají. Kdy přesně se letos ještě můžete těšit na lásku romantickou nebo osudovou? Kdy můžete vstoupit do manželství, založit rodinu a jak si do života přivolat spřízněnou duši?

Článek

V letošním roce prožívají osudové okamžiky zejména Vodnáři. Do jejich znamení vstoupilo Pluto a to z gruntu přetváří prakticky vše – nic není, jak bylo, a dokonce ani nebude. Vodnáři, kteří se narodili hned v prvních dnech znamení, projdou totální proměnou, jež se dotkne i jejich vztahů. Také pro Lvy, Býky a Štíry je tento rok zásadní. I oni mohou očekávat velké změny, které významně ovlivní jejich city.

Berani – vychutnáte si nejromantičtější den v roce

Někteří z vás se v prvních měsících tohoto roku zamilovali nebo potkali někoho nového. Teď je před vámi období, ve kterém musíte svůj vztah ustát. Je to hodně o vašem sebevědomí a ochotě se přizpůsobit tomu druhému. Lehké flirty (pravidla flirtování) a jarní lásky očekávejte na konci května a začátkem června. Velké a osudové lásky se mohou dostavit 11. července, což je vůbec jeden z nejromantičtějších dnů v roce, anebo v druhé polovině října. Na svatbu si počkejte na začátek příštího roku.

Býci – mohou prožít lásku, na kterou se nezapomíná

Rok 2024 je pro některé z vás tím zásadním. Týká se to i vašich vztahů. Lásku budete skloňovat ve všech pádech v květnu, začátkem srpna a pak v druhé půli listopadu. Přízeň hvězd, která vám přihraje vášeň i nevšední sex, si budete vychutnávat začátkem prázdnin. Ti z vás, již se narodili v prvních dnech znamení, mohou potkat i osudové lásky a vztahy, na které se nezapomíná.

Blíženci – na Vánoce můžete založit rodinu

Vaše milostné období roku se začne odpočítávat od konce května, kdy planeta Venuše vstoupí do vašeho znamení, aby zde pobyla do 17. června. Druhou šanci dostanete v nejkrásnější den v roce 11. července, kdy vám někdo blízký učiní velmi nevšední vyznání. Romantická dobrodružství můžete prožít i na konci prázdnin či koncem roku. Prosinec se pro vás může stát tím pravým měsícem, ve kterém vstoupíte do manželství nebo založíte rodinu.

Foto: KAY4YK, Shutterstock.com

Úplňky přejí početí, zkuste využít jejich plodnou energiiFoto: KAY4YK, Shutterstock.com

Raci – dejte šanci tomu, kdo o vás má zájem

V červnu dejte sami sobě šanci prožít lásku a na podzim dovolte někomu, aby vás mohl doslova nosit na rukou. Naopak opatrní buďte od 11. listopadu, kdy může do vašich partnerských vztahů vstoupit napětí a nedorozumění. Do Vánoc však vše dokážete vyřešit k oboustranné partnerské spokojenosti. Začátek roku 2025 se pro vás ponese v milostném duchu.

Lvi – odhoďte svoji touhu po obdivu, přestanete být osamělí

Jste oslniví, zářiví, společenští, ale ironií osudu často osamělí. To všechno se může změnit během letošního léta. Zkuste se více uvolnit a zbavit se touhy po uznání druhých. Pokud odhodíte pýchu, přirozeně si k sobě přitáhnete spřízněnou duši. Láskyplný čas plný milostných dobrodružství můžete prožít i na podzim, kdy dostanete druhou šanci. Naopak prosinec pro vás může být zatěžkávací zkouškou, kdy se do vašich partnerských vztahů vloudí zbytečná nedorozumění pramenící z přílišného individualismu.

Panny – neztrácejte čas s někým, kdo si vás nezaslouží

Především v první polovině tohoto roku vám hvězdy dopřejí několik velkých příležitostí, které mohou změnit váš partnerský život. Někteří z vás však v sobě nemusí najít odvahu opustit známé a vykročit do nového. Další příležitost vám poskytne druhá polovina prázdnin, kdy se můžete i bezhlavě zamilovat, pouze ve svých snech nepomýšlejte hned na sňatek. Cesta k němu se otevře až na konci roku.

Váhy – budete si muset obhájit svou lásku

Vztahy jsou pro vás tím nejdůležitějším v životě, proto v nich také našlapujete více než opatrně. Někdy je však nutné obhájit si vlastní prostor a druhému zřetelně ukázat, co od vztahu opravdu očekáváte. Příležitost vám poskytne hned druhá polovina května a začátek června, kdy budete daleko rozhodnější a s lehkostí si prosadíte svoji představu lásky. Dařit se vám bude i koncem srpna. Milostným měsícem roku se stane prosinec, kdy se vám mohou plnit i ty nejsmělejší milostné sny a přání.

Foto: GaudiLab, Shutterstock.com

Konec roku bude pro mnohá znamení nejvíc zamilovaným obdobímFoto: GaudiLab, Shutterstock.com

Štíři – se mohou dočkat potomka

Jste nedůvěřiví, neustále se ujišťujete, že ti, kterým věnujete svůj čas, jsou ti praví, a tak se nedivte, že se vám občas láska vyhýbá. To se však může letos zásadně změnit. Proměna se může týkat i vašeho rodinného života. Do vaší domácnosti vstoupí někdo, kdo ji zásadně promění a tím promění i vás. Nesilnější milostné vášně prožijete na podzim, ale ani druhá polovina června není z tohoto pohledu k zahození. Přes léto můžete počít dítě.

Střelci – spřízněnou duši potkáte nejspíše na cestách

Ti z vás, kteří touží po potomkovi, by se měli zaměřit na dny kolem úplňku v Beranu, který nastane 17. října. Podobně budou naladěné hvězdy také 11. července, kdy mnozí z vás mohou potkat toho pravého nebo pravou. Prázdniny by pak mohly probíhat jako velká milostná jízda plná dobrodružství a cest do neznáma. Lásku na cestách můžete potkat i v prosinci nebo při zimní dovolené.

Kozoroh – osud je vám nakloněný po celý tento rok

Jste cílevědomí a ambiciózní a také solidní partneři, vzorní otcové a matky. Toužíte však i po nevšedním milostném dobrodružství, které vás nabije novou energií? Takové by vám mohl dopřát druhý prázdninový měsíc, jenž bude nakloněný i novým seznámením a flirtu. Tradičně by se vám v lásce mělo dařit v listopadu a prosinci. Ti z vás, kteří uvažují o manželství, vězte, že osud je vám v tomto ohledu nakloněný po celý letošní rok.

Vodnář – dovolte vesmíru, aby si vás láska našla

Rok 2024 je první v řadě velmi důležitých let, které jsou před vámi. Postupně každý z vás zažije zásadní proměnu ve svém životě. Lásku vyhlížejte hned koncem května, na přelomu srpna a září a pak koncem roku. Naopak na partnerské námluvy zapomeňte v polovině července, kdy hrozí, že se zamilujete do toho nepravého a kvůli němu si pokazíte svůj stávající vztah. Také od 1. máje, který je považován za tradiční lásky čas, si příliš neslibujte.

Ryby – můžete prožít velký milostný sen

Před vámi jsou dny, týdny i měsíce, v kterých můžete prožívat citové vzestupy i pády. Budete si připadat jak na horské dráze, v jednu chvíli až po uši zamilovaní, jindy zase sami a smutní. Přesto se velká láska může dostavit – zejména v druhé polovině června a září, kdy se nebesa otevřou a dopřejí vám prožít milostný sen. Seznámit se s někým novým můžete i během listopadu, někdo z okruhu vašich přátel vám pomůže prožít nový milostný vztah.

Načítám