Hlavní obsah

Vášnivý milovník, destruktivní dravec, nebo rafinovaný svůdník? Jaký je váš muž podle horoskopu

Foto: View Apart, Shutterstock.com

Foto: View Apart, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad každý muž má svoji osvědčenou metodu svádění a každý se v určitém okamžiku stává lovcem. Ale někteří mají dar okouzlovat druhé pohlaví přeci jen o něco vyvinutější, jejich metody namlouvání jsou dokonalejší. Kteří to podle astrologie jsou?

Článek

Typologie lidí je stará disciplína. Existují vzorce chování, které se promítají už do starých mýtů, pohádek a bájí. Sluneční znamení zvěrokruhu jsou také takovými archetypy a jedni zástupci znamení zvěrokruhu jsou v milostných hrách úspěšnější než ti druzí. Jací jsou největší svůdníci podle horoskopu a jaké osvědčené metody používají? Podívejte se.

Blíženci jsou králové flirtu

Blíženci rozhodně vědí, jak udržet své partnerky ve střehu a jak je svádět. Jejich láska je čistá, perlivá, nesmírně osvěžující. Život s nimi je zábavná jízda. V lásce s nimi navíc zažijete kromě velkých citů i pořádnou dávku legrace. Zlí jazykové tvrdí, že jejich nejoblíbenějším milostným modelem je 3+1, což lze chápat jako jedna manželka a tři milenky, ale nemusí to být samozřejmě pravda. Faktem ale je, že dlouhodobé romantické vztahy je nudí, potřebují vzruch a volnost.

  • Svůdce Blíženec: Závazek není jeho prioritou. Je zcela nemožné vědět, co si v daném okamžiku myslí a cítí. A možná, že to neví ani on sám. Jednu minutu vás miluje, druhou odchází. Pokud mu ale dopřejete svobodu a různorodost, on vám kupodivu dopřeje i věrnost.

Berani vás svedou jediným pohledem

Beran se do vás dokáže zamilovat na první pohled. Miluje prudce, vášnivě a plně. Je vzrušivý a ze sexu se dokáže doopravdy radovat. Svým partnerkám rozdává lásku a péči plnými hrstmi, ale jen v případě, že se sám cítí milován a obdivován a že ho to baví. Jakmile vás má dost, dostanete kopačky.

  • Svůdce Beran: Jen málokdo je více přitažlivý než právě on. Jeho mladistvá jiskra, energie i zábavnost vás spolehlivě okouzlí. Miluje zajímavé ženy, pokud ho budete bavit, neopustí vás. Věrnost ale nezaručujeme.
Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Jsou to feromony, nebo kouzlo osobnosti, co dělá Berany tak přitažlivými?Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Střelec se na milostném poli pohybuje s jistotou

Pro Střelce je snadné přimět ženy, aby se do něj zamilovaly. Je vzrušující, plný vášně. Okouzluje vtipem i dobrodružnými historkami, které zčásti opravdu prožil. Musíme vás však upozornit, že touží být nezávislý a svobodný. Jakmile má pocit, že žije v kleci, nebo na něj začnete vyvíjet tlak, prchá za obzory všedních dnů – rozumějte k jiné ženě. Do kolen ho dostanete jen těžko, vždy má v rukávu nějaké jiné dobrodružství.

  • Svůdník Střelec: Zajímá ho dobrý čas, nikoliv dlouhý čas. To znamená, pokud si chcete udržet jeho lásku, musíte být pro něj stále zajímavá a vzrušující.

Váhy jsou jedněmi z největších svůdníků

Technika svádění mužů narozených ve znamení Vah je nesmírně rafinovaná. Budí dojem nezájmu, plachosti, a přitom vás zcela poblázní. Láska v jejich podání je plná jemných rafinovaností a zdvořilostí. Jsou mistry dvoření a při svém namlouvání umějí být i pěkně vytrvalí. Nakonec uženou každou. Neradi se ale vážou, vstup do manželství je pro ně dlouhý proces, ve kterém nekonečně zvažují všechna pro a proti. Když se ale rozhodnou, dokážou v jednom manželství setrvat až do konce svého života.

  • Svůdník Váhy: Je typ, který se zamilovává snadno a často, ale jeho prioritou je šťastné manželství, ve kterém dokáže být velmi ohleduplným, pozorným, obětavým a oddaným partnerem.
Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Muži ve Vahách jsou sice velcí svůdníci, ale také dokážou být věrníFoto: Lucky Business, Shutterstock.com

Vodnář vám spolehlivě zlomí srdce

Muž Vodnář je v podstatě chladný, nepropadá milostným vášním, neztrácí nad sebou kontrolu. Pamatujte si, vždy budete mít pocit, že vy milujete víc. To ale neznamená, že není schopen velké a věrné lásky, pouze je v projevu svých citů střídmý, a proto se vedle něj můžete cítit málo milovaná. Nezoufejte, kvalita citu se neposuzuje jen podle způsobu jeho prožívání. Faktem ale zůstává, že Vodnář umí odcházet a zanechávat za sebou zástupy zlomených ženských srdcí.

  • Svůdník Vodnář: Nedělejte si iluze, že někdy pořádně roztaje. Vždy si zachová určitý odstup. Hledáte-li ale bystrého, přátelského a spolehlivého partnera, jste na správné adrese. Vodnář vás bude chránit svými andělskými křídly, oblažovat láskou nebeskou, i když vždycky trochu vzdálenou.

Ryby jsou empatické, něžné a chápající

Nikdo tak nerozumí ženské duši jako Ryby. Bohužel je provází pověst, že také nikdo nedokáže své partnerky tak totálně zničit jako muž narozený ve znamení Ryb. Když vás miluje, jste středem jeho světa. Zasvětí vám svůj život, touží s vámi splynout. Nicméně, když končí, tak končí. Promění se v chladného, necitlivého, až destruktivního dravce. Souvisí to s faktem, že v astrologii Ryby řadíme mezi proměnlivá znamení. A to také bohužel znamená, že tito muži odplouvají stejně rychle, jako připluli.

  • Svůdník Ryby: Umí ženy přimět, aby se do něj hluboce zamilovaly. Je to mistr svádění. Obvykle si ženy myslí, že s ním sdílejí ten nejúžasnější vztah, ale pro něj můžete být jen další zastávkou na jeho dlouhé milostné cestě.

A kde je Lev?

Lev je králem, svádí jen tím, že je. PannaRak zase používají nejrafinovanější metodu svádění – sami se nechávají svést. Býk je vytrvalý, Kozoroh vášnivý a Štír zase králem sexu. Každý má svoji zaručenou metodu a každý umí být tím největším svůdníkem, když chce.

Reklama

Načítám