Hlavní obsah

Horoskop na duben podle karet: Raci by si měli nechat zkontrolovat zdraví, Štíry čeká duchovní růst

Foto: maxbelchenko, Shutterstock.com

Foto: maxbelchenko, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro je tady, cítíte ho ve vzduchu? Jestli si vaše znamení zvěrokruhu bude užívat prvních slunečních paprsků s úsměvem na rtech, nebo naopak s potížemi v patách, vám prozradí tarotové karty.

Článek

Úplněk 24. 4. bude mít pořádnou sílu a zazáří ve znamení Štíra. To s sebou přináší komplikace hlavně v oblasti zdravotních problémů spojených s pohlavními orgány – pozor na nejrůznější infekce a podobné nepříjemnosti. Znamení Štíra navíc podpoří jistou uzavřenost, odtažitost a také tvrdohlavost, všichni se trochu stáhneme do svých ulit a zároveň budeme připravení vyskočit jako čertík z krabičky, pokud by náhodou někdo měl připomínky, se kterými tak úplně nesouzníme. Co čeká vaše znamení v oblastech vztahů, zdraví a práce?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – král pohárů: Čeká vás období emocionálního naplnění a harmonie. Král pohárů symbolizuje citovou stabilitu a podporu a zaručí možnost projevovat lásku a péči o své blízké. Žijte srdcem, abyste poznali své pravé naplnění, čerpejte z předchozích zkušeností.

Zdraví – Mírnost: Očekávejte období klidu a vyrovnanosti. Karta Mírnost znamená mír a harmonii v těle i mysli. Snažte se uvolnit stres a napětí a hledat rovnováhu ve svém životě. Vsaďte na relaxaci, a odstraňte tak i dlouhodobější problémy.

Práce – 6 pohárů: Na pracovišti se duben ponese v duchu vzpomínek a nostalgie, přinese možnost ohlédnout se za minulostí a vyvodit z ní poučení pro budoucnost. Přiznejte si svoje chyby a využijte je jako odrazový můstek do dalších dnů.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Spravedlnost: Budete muset projevit smysl pro spravedlnost a objektivitu. Přichází totiž okamžik, kdy bude třeba zhodnotit své vztahy a rozhodnout se, co je pro vás skutečně důležité. Dejte přednost upřímné komunikaci a respektování hranic, tak se dostanete nejdále.

Zdraví – 10 mečů: Projdete si obdobím transformace a uzavření otevřených konců. Karta deset mečů zaručuje konec a nový začátek, což může být do jisté míry bolestivé, ale také očistné. Nebojte se a doufejte v dobré výsledky.

Práce – 9 pohárů: Naplnění a uspokojení, to jsou slova měsíce dubna, který se postará o příležitost dosáhnout svých profesních cílů a zažít úspěch. Těšit se můžete na odměnu, již si zasloužíte, a celkově příznivou kariérní situaci.

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Býkům se bude dařit po pracovní stránceFoto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – král mečů: Přichází nutnost vycházet z jasného a ostrého myšlení. Uplatněte svou intelektuální sílu a rozhodnost, jedině tak získáte možnost řešit konflikty a vyjasnit si priority ve vztazích. Komunikujte, sdílejte své názory a podaří se vám napravit co nejvíc.

Zdraví – eso pohárů: Zaměřte se na emoce a práci s nimi. Nezahojené křivdy mohou zhnisat a způsobit nejednu zdravotní potíž. Zaměřte se tedy na stará příkoří, co si v sobě nesete, a ujistěte se, že jste už opravdu jinde, zapomněli jste nebo odpustili.

Práce – 3 mečů: Přichází období odhalování pravdy a rychlého rozhodování, kdy se na nic a nikoho nečeká. Duben vám přinese možnost postavit se nečestným praktikám a najít spravedlnost ve své práci, což ale není úkol pro zbabělce.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 10 pohárů: Pro vás v dubnu přichází období naplnění a štěstí. Deset pohárů symbolizuje dokonalou harmonii a spokojenost. Duben vám umožní oslavovat lásku a dělat vše, co vás činí šťastnými. Vděčnost je slovo, které byste měli skloňovat dennodenně.

Zdraví – 3 pentakly: Pokud vás trápí zdravotní potíže, nekašlete na to, nesnažte se je přechodit, ale najděte si pomoc, kterou potřebujete. Z rad profesionálů budete jen a pouze těžit a je zkrátka nutné akceptovat, že pomoc člověk v tomhle ohledu čas od času přijmout musí.

Práce – 7 pohárů: Tato karta symbolizuje touhu po lepší budoucnosti. V dubnu si ujasníte svoje priority, to, co vám na práci vadí a co byste chtěli změnit. A pak bude potřeba napnout síly a tyto změny uvést do praxe. Je na to vhodná doba.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – král pentaklů: V oblasti vztahů vás čeká doba stability a užijete i benefitů prosperujícího vztahu. Podpora a vzájemný respekt jsou vším, navíc okořeňte vztahy špetkou improvizace, aby nezačaly stagnovat na místě.

Zdraví – 7 mečů: Zbavte se traumat a negativních vzorců, které vám zasahují do života a snižují jeho kvalitu. Vyjasněte si, co vás zdržuje a brzdí – a zbavte se toho. Osvoboďte se. Zaměřte se na uzdravení zejména po emocionální stránce a duševní pokrok.

Práce – 9 pohárů: Duben znamená příležitost realizovat své kariérní sny a dosáhnout úspěchu ve své práci, jaro přinese možnost někam se kariérně posunout. Užijte si uspokojení a nadšení, které to s sebou přinese, ať tuhle vlnu jen tak nepřejdete bez povšimnutí.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

V oblasti vztahů čeká v dubnu Lvy stabilitaFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Poustevník: Tato karta není pro vztahy zrovna ideální, naznačuje totiž spíše uzavřenost, odstřižení od světa a svobodu jednotlivce. Duben nebude zrovna romantickým měsícem, využijte ho spíš k introspekci a popasujte se sami se sebou, na ostatní bude čas v jiných měsících.

Zdraví – královna pohárů: Královna pohárů je kartou popisující mateřskou lásku a péči o sebe i ostatní. Neupřednostňujte druhé před sebou, stejně jako v letadle nejprve nasazujete kyslíkovou masku sami sobě, postarejte se o svou pohodu a prospívání jako první.

Práce – 8 pentaklů: Pracujete sice hodně a intenzivně, jste velmi důkladní a pečliví, ale zároveň to, co děláte, skutečně milujete a přináší vám do života mnoho dobrého. Je štěstí najít kariéru, která člověka naplňuje, buďte za to tedy vděční.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Slunce: Vaše vztahy jsou na vzestupu. Čeká vás období plné radosti, nových začátků a hlubšího propojení s partnerem. Slunce symbolizuje osvícení a harmonii, takže se připravte na období naplněné láskou a štěstím. Buďte otevření novým zážitkům a užívejte si společného času s partnerem naplno.

Zdraví – eso mečů: Ve zdravotní oblasti se zaměřte na svou mentální pohodu a duchovní rovnováhu. Eso mečů přináší probuzení. Je čas zastavit se a zamyslet se nad svými myšlenkami a přesvědčeními. Praktikování meditace a vizualizace vám může pomoci najít klid a odstranit negativitu.

Práce – král pohárů: Vaše profesní dráha je na dobré cestě. Král pohárů symbolizuje emocionální stabilitu a úspěch. Možná vám přinese podporu od autorit a ocenění vaší práce. Buďte sebevědomí a jednejte s grácií. I když se může zdát, že situace není vždy pod vaší kontrolou, důvěřujte svým schopnostem a vytrvejte ve svém úsilí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Velekněžka: Vztahy budou v dubnu ve středu vaší pozornosti. Velekněžka symbolizuje intuici a hluboké propojení s druhými. Duben přinese příležitost k duchovnímu růstu. Buďte otevření novým perspektivám a naslouchejte svému nitru. Komunikujte s partnerem o svých pocitech a nechte se vést intuicí.

Zdraví – Věž: Zdraví si vyžaduje vaši pozornost. Věž představuje změny a osvobození od starých vzorců. Možná se budete muset vyrovnat s nějakými fyzickými nebo emocionálními výzvami. Otevřete se změnám ve svém životním stylu a hledejte nové způsoby, jak udržovat své tělo i mysl v rovnováze.

Práce – Blázen: Na pracovní frontě se můžete těšit na nečekané příležitosti. Blázen znamená spontaneitu a nové začátky. Duben může přinést změny ve vaší kariéře nebo nečekané příležitosti k rozvoji. Buďte otevření novým výzvám a odvážní ve svých rozhodnutích.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Štírům by prospěla meditaceFoto: fizkes, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Hvězda: Do vašich vztahů s dubnem vstupuje naděje a inspirace. Hvězda symbolizuje světlo na konci tunelu a nové začátky. Nebojte se hledat nové cesty a směry tam, kde ty staré už příliš nefungují. Jedině tak se posunete kupředu.

Zdraví – 3 poháry: Pozitivní energie může odvést po zdravotní stránce pořádný kus práce – a 3 poháry jsou kartou, která snad už pozitivnější být nemůže. Ve zdraví není v dubnu co řešit, budete prostě jako rybička.

Práce – královna mečů: Seberte svoje intelektuální síly a využijte svojí rozhodnosti ke kariérnímu posunu. Královna mečů zaručuje racionální myšlení a efektivní komunikaci. Využijte dubna k rozumovým rozhodnutím, která nejsou snadná, ale posunou vás kupředu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – 9 pohárů: Ve vašich vztazích se můžete těšit na období naplněné radostí a vzájemným porozuměním. Devět pohárů znamená splnění přání a spokojenost. Duben přinese možnost posílit vztahy s těmi, které máte rádi, a najít radost ve společných zážitcích.

Zdraví – rytíř mečů: Těšte se na období zlepšení a uzdravení. Rytíř mečů vám přinese odhodlání a sílu v boji. Duben vám dodá energii a odvahu překonat překážky a dosáhnout svých cílů. Aktivně pracujte na svém fyzickém i duševním zdraví.

Práce – 8 mečů: Na pracovní frontě se můžete setkat s nějakými nečekanými výzvami a překážkami, čekají vás nejasnosti a omezení. Duben vás může přimět k přehodnocení vašich profesních cílů a strategií. Nebraňte se novým přístupům a nebojte se přiznat své slabiny.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 3 meče: Můžete se setkat s obdobím konfliktů a emocionálních výzev. Tři meče symbolizují bolest a oddělení a duben vám přinese možnost řešit dlouho potlačované konflikty a uzdravit emocionální rány. Stejně tak ale můžete situaci zhoršit, našlapujte opatrně.

Zdraví – 2 poháry: Přichází období harmonie a vyváženosti. Dva poháry znamenají soulad a jednotu, přinesou vám možnost spojit tělo, mysl a duši a nalézt celkové blaho. Buďte otevření novým způsobům péče o své zdraví a hledejte rovnováhu ve svém životě.

Práce – Síla: Na pracovním poli se můžete těšit na období síly a odvahy. Duben přináší možnost překonat překážky a dosáhnout svých profesních cílů, budete se cítit nepřemožitelní a nedostižní – a to by chtěl každý.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 4 pentakly: Čtyři pentakly symbolizují pevné základy a bezpečí, což ve vztazích vítá asi každý. Duben tak znamená příležitost budovat trvalé a udržitelné vztahy založené na důvěře a sdílených hodnotách. Zapracujte na projevování lásky a péči o své blízké, teď to ponese nejsladší ovoce.

Zdraví – 6 holí: Duben se ponese ve znamení růstu a pokroku, snažte se posílit své tělo a zlepšit svoji kondici. Zaměřte se na cvičení a péči o svou fyzickou schránku ve všech ohledech, změňte také jídelníček.

Práce – král holí: Král holí symbolizuje vůdcovství, postavení lídra a také inspiraci. Duben vám umožní uplatnit své vůdčí schopnosti a vést svůj tým k dosažení společných cílů. Buďte otevření novým výzvám a důvěřujte svým schopnostem, práce půjde jako po másle.

Načítám