Hlavní obsah

Zeťové podle horoskopu: S Blížencem se pohádáte o politiku, Střelci jsou baviči a Ryby vám pomohou

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dcera se právě vdala a vy tak máte nového zetě. Chcete vědět, co od přírůstku do rodiny můžete čekat? Znamení zvěrokruhu vám to napoví.

Článek

Třenice vznikají i mezi rodiči a vlastními dětmi, natož když dojde ke střetávání s protějškem partnera nebo naopak s partnerovými rodiči. Tak trochu si nového zetě předem proklepnout, i třeba skrze to, v jakém znamení zvěrokruhu se narodil, není na škodu. Jací jsou zeťové Berani a čím vás překvapí třeba Střelci? Z koho si můžete utahovat a kde se raději držet zpátky? Máme pro vás charakteristiky zeťů všech dvanácti znamení zvěrokruhu.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nikdo nemá takové ego jako muži Býci (dobře, ještě možná Lvi). První znamení zvěrokruhu je vlastně takové věčné dítě, které se s nadšením a zápalem vrhá do všeho, co mu přijde do cesty, jen aby se za chvilku začalo nudit a pustilo se do něčeho jiného. Ovšem nemějte strach – když už Berani ke svatbě přistoupí, myslí to opravdu vážně, ne že je za chvíli vítr zavane jinam. Nejspíš vás potěší, jak hezky se váš zeť bude ke své drahé chovat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Zeť ve znamení Býka vás nejspíš bude s radostí brát za gastronomickými zážitky nebo za kulturou, čekejte od něj pozvání do wellness i doporučení, kam zajít na nejlepší masáž. Je to také znamení, které miluje rodinné obědy. Býci jsou požitkáři, ať už jde o péči o tělo zvenčí nebo zevnitř. Možná vás bude rozčilovat svým pomalejším životním tempem, bude se vám zdát, že nemá ten správný tah na branku, ale vězte, že Býci si umí život vychutnávat jako nikdo jiný.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Býk se rodinným obědům rozhodně nevyhýbá, má je rádFoto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jestliže si váš potomek přivedl domů partnera ve znamení Blíženců, čekejte zetě s velkým přehledem, intelektuálně založeného a zvídavého. Cesta k jeho srdci vede skrze knihy, pokud zabrousíte na toto téma, najdete společnou řeč! Stejně tak se bude zajímat o politiku a celkové dění ve světě. Připravte se na slovní přestřelky, pokud nebudete mít stejný názor, ale nebojte, nejde o zlou krev – Blíženci si tímto způsobem jen protahují intelektuální svaly. Drobným hašteřením uděláte zeti radost.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zeťové ve znamení Raka berou rodinu jako něco posvátného a ohromně důležitého a moc si přejí, aby spolu všichni vycházeli. Trávit s nimi čas bude vždycky příjemné, snaží se totiž, aby se všichni v jejich přítomnosti cítili co nejlépe. Připravte se, že vás vtáhnou do svého rodinného života, budou vás zvát na výlety a rodinné akce, i jen náhodnou kávu, když zrovna pojedete kolem. Tito muži jsou v nitru dost křehcí a všechno si berou k srdci, nebuďte na ně tedy tvrdí, ani pokud zrovna nesouhlasíte s tím, co dělají.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Máte zetě ve znamení Lva? Nejspíš jste už zjistili, že se zcela přirozeně stává středem každé společnosti a všechny k sobě přitahuje, přesně jako Slunce všechny planety své soustavy. Tito muži jsou charismatičtí a okouzlující a umí si všechny kolem omotat kolem prstu, podlehnout jejich kouzlu je jednoduché. Možná však zjistíte, že není všechno zlato, co se třpytí – jsou to dobří chlapi, ale rozhodně ne dokonalí. Mezi jejich nejstinnější stránky patří lenost, urážlivost a přebujelé ego.

Foto: michaeljung, Shutterstock.com

Lev je okouzlující, to ale neznamená, že ideálníFoto: michaeljung, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Zeť ve znamení Panny vás bude možná znervózňovat svou organizovaností – vždycky je všude včas, ideálně s předstihem, vždycky je na všechno připravený a vybavený, počítá s každou eventualitou a v rukávu schovává nejednu radu. Někoho to může vytáčet, ale vězte, že za tím rozhodně není zlý úmysl – jsou zkrátka takoví a velmi ochotně vám s čímkoli pomůžou a cokoli zorganizují. Můžete se spolehnout, že pokud dostanou něco na starosti, bude to splněno na jedničku s hvězdičkou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pokud se váš zeť narodil ve znamení Vah, vězte, že se jedná o velmi jemnou osobu naprosto neodpovídající standardům machovské představy silného chlapáka. Tito muži jsou možná trochu nepraktičtí, nebývají sportovně založení a spíš než rukama se živí hlavou. Na druhou stranu jsou ale nekonečně laskaví a zahrnují všechny kolem sebe pozorností a náklonností. Nebojí se svěřovat a umí zároveň i naslouchat. Mají cit pro estetiku a určitě vám poradí třeba se zahradou nebo organizací interiéru.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zeťové ve znamení Štíra budou pravděpodobně působit záhadně a odtažitě. Dostat se jim pod kůži není jednoduché, do svojí bubliny jen tak někoho nepustí. Nejde o to, že by byli hrubí nebo nerudní, to vůbec ne. Jen mají zkrátka rádi svůj klid a samotu a přehnaná vstřícnost z jejich strany by nebyla upřímná. Patří mezi lidi, se kterými se dá mlčet Rozčiluje je zbytečné tlachání, které má za úkol jen vyplnit ticho. Jsou ideálními společníky k hlubším, filozofickým rozpravám, kdy vás překvapí svými postřehy a úvahami.

Foto: Motortion Films, Shutterstock.com

Štír nemá rád společenské řeči, ale v rozhovoru o něčem podstatném vás překvapí svou bystrostíFoto: Motortion Films, Shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelci nemají moc zábran, takže pokud je váš zeť narozen v tomto znamení, můžete do něj šít, jak je libo – unese to. Jsou to rození komedianti a rádi ze sebe udělají pitomce, aby rozesmáli lidi kolem, nebojí se sarkasmu ani rýpavých poznámek, které stejně štědře rozdávají jako přijímají. Jsou zkrátka parťáky do deště, a pokud se jim otevřete a přistoupíte k nim s upřímností a srdcem na dlani, můžete si s takovým zetěm vytvořit skutečně pěkný a pevný přátelský vztah.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zeť ve znamení Kozoroha je dokonalý džentlmen jako ze staré školy – dámám otvírá dveře, zaplatí za ně a do restaurace vždy vstupuje jako první. Na první pohled může působit příliš upjatě a zkostnatěle – je to jeho ochranná skořápka, kterou vystavuje světu. Co se skrývá pod ní, neobjeví každý, takže pokud se vám zeť otevře, berte to jako velkou čest. Kozorozi mají úctu k tradicím, možná bude trochu náročné vnutit mu nějaké svoje, když tolik lpí na těch z vlastní rodiny.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Zeť ve znamení Vodnáře vás může možná na první dobrou trochu šokovat. Bývají to velmi nespoutaní, alternativní lidé, kteří si život žijí po svém a nenechávají se svázat konvencemi ani nepsanými společenskými pravidly. Můžou působit až výstředně, ale rozhodně nejsou zlí. Pokud se je budete snažit pochopit a proniknout k nim, nejspíš bude výsledné překvapení pozitivní. Mají mnoho co nabídnout, bývají velmi kreativní a plní lásky.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zeťové v Rybách jsou empatičtí a citliví, umí se napojit na náladu v místnosti i každého jednotlivého člověka. Okamžitě vycítí až s nadpřirozenou přesností napětí a nesoulad a jsou takovým radarem na hádky a neshody. Kromě toho jsou také ohromně ohleduplní a nápomocní, snaží se být k ruce každému, kdo by to snad mohl potřebovat. Ohromí vás svou laskavostí a ochotou, se kterou vám kdykoli s čímkoli pomohou. Je snadné si je oblíbit a pro ně je důležité zapadnout.

Reklama

Načítám