Hlavní obsah

Hrátky s módou: K létu patří pestrobarevné doplňky

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Móda má mnoho schopností. Dokáže zakrýt nedostatky postavy, vyzdvihnout její přednosti, ale také zvýšit sebevědomí či navodit pozitivní náladu. Zařaďte do svého šatníku doplňky v hravých odstínech a nudným kombinacím dejte v létě sbohem.

Článek

Jasné barvy si mohou dovolit ženy v každém věku. Neříkáme, abyste se do nich oblékly hned od hlavy až k patě, stačí si pořídit alespoň jeden pestrý kousek, kterým oživíte zbytek outfitu. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější produkty ve výrazných tónech, nechte se inspirovat duhovou záplavou.

Svěží oranžová 

Sice nepatří mezi typicky oblíbené barvy, ale nedat pomerančovým tónům ani šanci by byl doslova módní hřích. Vždyť jsou právě v kurzu. Skvěle vypadají v kombinaci s růžovou, ale pokud si na podobnou extravaganci nepotrpíte, držte se klidně při zemi. Oranžovou kabelku spárujte s krémovými šaty nebo ozvláštněte džíny stylovým páskem.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. pásek House, 129 Kč; 2. plážová taška Ted Baker, 669 Kč; 3. podprsenka Agent Provocateur, 1529 Kč; 4. boty Zara, 1299 Kč; 5. šátek Wittchen, 1085 Kč; 6. kabelka Guess, 3050 Kč Foto: Archiv firem

Něžná lila  

Romantické duše určitě propadnou odstínům lila. Vypadají skvěle v monochromatickém looku i po boku žluté, mentolové nebo třeba univerzální bílé. Vyzkoušejte sympatické vychytávky ve vašich outfitech. Obyčejné kabelce dodejte šmrnc vtipným přívěskem, černý komplet obohaťte pastelovými teniskami a na svět se dívejte skrz fialkové brýle.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. přívěsek na kabelku Swarovski, 1990 Kč; 2. tenisky Adidas, 2349 Kč; 3. sluneční brýle Vogue (prodává Easy Optic), info o ceně v prodejně; 4. kabelka C&A, 339 Kč; 5. pouzdro na iPhone 6, 7, 8 a SE Sinsay, 99 Kč; 6. sandálky Mango, 599 Kč Foto: Archiv firem

Výrazná růžová 

Ačkoliv se zdá, že si ji patentovala panenka Barbie a v šatníku reálné ženy nemá místo, opak je pravdou. Nebojte se zařadit růžovou mezi své favority, ale noste ji s mírou. Sladké sandálky obujte k denimovým kalhotám či tmavé sukni a nepřehlédnutelnými šperky zvýrazněte outfit do práce.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Preciosa, 1995 Kč; 2. sandálky Calvin Klein (prodává Answear), 2099 Kč; 3. lahev na vodu Bobble (prodává Urbanlux), 339 Kč; 4. náramek s briliantem Alove, 4440 Kč; 5. klobouk Shein, 141 Kč; 6. kabelka Orsay, 699 Kč Foto: Archiv firem

Sytě zelená  

V letních kolekcích nesmí chybět ani odstín čerstvě posekaného trávníku. Jestliže se nebojíte výstředních kombinací, namixujte ji s jinými pestrými barvami, v opačném případě ji s čistým svědomím oblékněte spolu s hnědou, béžovou, krémovou, bílou či bleděmodrou. Kterému z představených doplňků neodoláte?

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. hodinky Skagen (prodává Zalando), 1184 Kč; 2. balerínky Quazzi (prodává Eobuv), 1369 Kč; 3. pásek Ralph Lauren (prodává About You), 1579 Kč; 4. prsten Morellato (prodává Vivantis), 1990 Kč; 5. gumičky do vlasů Claire's, 199 Kč za 2 ks; 6. piknikový koš Zara, 799 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám