Hlavní obsah

Ideální móda pro tahle horka? Krátká trička!

Foto: isifa

Kdo by to byl řekl – pohodlná krátká trička jsou tu opět zpátkyFoto: isifa

Reklama

V letních vedrech se snažíte mít toho na sobě co nejméně – samozřejmě ve vší počestnosti! Každou sezonu se vám tak módní návrháři snaží léto nějak ulehčit, ať už krásnými šortkami nebo vzdušnými sukýnkami – letos se do povinné výbavy řadí i krátká trička. Naučte se s nimi zacházet!

Článek

Móda se neustále vrací, to je prostý fakt. Někdy se však navrátí něco, co nikdo nečekal. Takovým příkladem je jeden z letošních trendů, který se objevil už loni, letos však doslova zahltil přehlídková mola a zapůsobil zde jako závan čerstvého vzduchu. Týká se jednoho ze základních kousků vašich šatníků – triček. Módní návrháři vymysleli originální střih, který v nastávajících vedrech určitě oceníte – trička a tílka jednoduše zkrátili! Sahají na úroveň pupíku, některá níže, některá však ještě výše – jsou tak jedněmi z mála kousků spadající do skupinky NPB neboli „nic pro baculky“, ty by se krátkým tričkům měly určitě vyhnout.

Tato trička mohou odhalovat pas a bříško, ale, buďme upřímní, to si může dovolit opravdu jen pár vyvolených. Proto je raději kombinujte se zvýšeným pasem. Šortky s vysokým pasem s krátkým tričkem vám fantasticky prodlouží nohy a zařadí vás do skupinky módních znalců, vyzkoušejte hned několik variant, a vyrazte ven v té nejhezčí!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Blumarine, Emilio PucciFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Versace, Roland MouretFoto: archiv firem

Jednoduchá trička s moderní délkou

Jak už bylo řečeno, krátká trička jsou žhavou módní záležitostí, kterou tuto sezonu žije celý módní svět. Je ale pravda, že něco podobného tu před mnoha lety bylo – pamatujete na bolerka let devadesátých.? Dnešní krátká trička jsou mnohem zajímavější, zábavnější a tyto své vlastnosti předávají i jejich nositelkám. Jak jsme již říkali, nejlepší jsou v kombinaci s kraťasy s vyšším pasem.

V lodičkách vám budou nohy sahat až do nebe, v kotníčkových botách si je naopak trošku zkrátíte, nicméně jimi vytvoříte úžasný bohémský a nedbalý street look, který vás vynese do nebe také – ale do toho módního! Pokud však máte dokonalé bříško, rozhodně se za něj nestyďte a v šortkách nebo sukni na boky ho ukažte celému světu – letos se to smí!

Tip redakce: Kraťasy jsou v létě in, koukněte se do článku Ukažte nohy v džínových kraťasech. 4x jinak!.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 360 Kč, Bershka 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): New Yorker 199 Kč, Mango 349 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 450 Kč, Debenhams 300 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): New Yorker 199 Kč, Bershka 599 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 450 Kč, H&M 599 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): New Yorker 179 Kč, Topshop 690 KčFoto: archiv firem

Rozkošná tílka

Pokud chcete vyrazit v nějakém opravdu letním topu, rozhodně jděte do krátkého tílka! Úžasně budete vypadat v kombinaci se sukní. Oblečte si tu pouzdrovou a, bude-li mít vyšší pas, vznikne mezi samotným tílkem a sukní jen velmi malá, zato velice svůdná, mezera, podpatky jsou samozřejmostí! Nespoutaný žhavý vzhled vytvoříte s širokou maxi sukní, která se divoce vlní podél boků a svým šustěním připomíná smyslné španělské rytmy!

K jemnému vzezření vám dopomůže krátké tílko světlé barvy, k němu si vezměte volnou sukni do pasu z jemného materiálu, například krajky. Milujete tento výjimečný materiál? Pak si nesmíte nechat ujít článek Krajka: bez ní to v létě nepůjde!. Budete vypadat opravdu božsky, proto vám v krátkém tílku budou určitě odpuštěny všechny vaše hříchy!

Foto: archiv firmy

Na foto (zleva): vše Topshop 450 Kč, 600 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): New Yorker 329 Kč, Topshop 360 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto (zleva): vše Topshop 420 Kč, 840 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 299 Kč, Topshop 540 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto (zleva): vše Topshop 660 Kč, 480 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 199 Kč, Topshop 660 KčFoto: archiv firem

Ležérní košile

Zamilovaly jste si letošní módu volných košil? Milujete jejich lehké materiály či ležérní vzhled? Baví vás jejich bohatá kombinovatelnost a široké spektrum příležitostí k využití? Pak nesmíte minout ty zkrácené, sahající do půlky břicha a odhalující pupík! Dosáhnout můžete jednoduchého uhlazeného vzhledu, zvolíte-li klasickou blůzku s dlouhými rukávy a límečkem, ležérně působí ty s krátkým rukávem z lehké bavlny nebo třeba džínoviny. Mnoho blůzek řeší tuto délku vytvořením uzlíku ve spodní části – takové kousky dýchají nespoutaným létem, dovolenkovou náladou a pohodovostí procházek po pláži. Nezní to všechno lákavě?

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 900 Kč, Bershka 699 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 720 Kč, Asos 540 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto (zleva): vše Asos 450 Kč, 360 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Asos 390 Kč, Topshop 750 KčFoto: archiv firem

A co vy? Máte na krátké tričko tělo nebo dost odvahy?

Reklama

Související témata:

Načítám