Hlavní obsah

Identická dvojčata: Tyhle krásky (23) žijí stejné životy!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nebojte, nevidíte dvojitě. Tohle jsou totiž Anna a Laura Perry, třiadvacetiletá identická dvojčata, která se rozhodla, že nebudou jen stejně vypadat, ale budou i žít stejné životy. Není snad nic, čím by se od sebe tyhle dvě mladé ženy odlišovaly.

Článek

Jsou sice jednovaječná dvojčata, ale rodiče po dcerách nikdy nechtěli, aby schovávaly svoje odlišnosti. Jenže tyhle krásky tvrdí, že vlastně žádné nemají. Jsou stejné nejen po fyzické stránce, ale i po té povahové.

Všechno dvakrát

Už jako malé nutily maminku, aby je stejně oblékala. Ve škole je bavily stejné věci, měly společné kamarádky, šly spolu studovat i stejnou školu. A jak myslíte, že to dopadlo s jejich prvním zaměstnáním? Ano, obě nastoupily do jednoho hotelu! „Rovnou jsme si řekly, že žádná z nás nevezme práci, kde by nemohla nebo nechtěla pracovat i ta druhá,“ vzpomínají Anna a Laura.

Foto: Profimedia.cz

Už jako malé holky se chtěly stejně oblékatFoto: Profimedia.cz

Práce v hotelu ale nebyla jejich snem. Ten se splnil, až když se z nich staly letušky. Nyní létají pro jednu leteckou společnost, mají stejné uniformy a samozřejmě si prosadily i to, že létají jen společné lety. „Je legrační, když nám cestující říkají, že snad vidí dvojitě,“ říkají dvojčata, která nosí stejné oblečení i mimo práci, jedí stejné jídlo, mají stejná auta a žijí společně ve svém rodném domě v Anglii.

Foto: Profimedia.cz

Drobné fyzické rozdíly prý existují, ale ví o nich asi jen ony dvě, občas si je prý spletou i jejich partneřiFoto: Profimedia.cz

Ani minutu bez sebe

Tyhle holky bez sebe jednoduše nedají ani ránu. Tráví spolu veškerý čas, a to nejen v práci. „Jen velmi výjimečně jsme bez sebe. Rády prožíváme stejné věci, sbíráme společné zkušenosti a zážitky,“ tvrdí obě. Prý to ale není žádná póza, prostě jim to tak vyhovuje. A lidé, kteří nemají identické dvojče, to údajně nemohou nikdy pochopit.

Foto: Profimedia.cz

Práce letušky je pro obě splněným snemFoto: Profimedia.cz

Přece jen ale přiznávají, že mají určité drobné fyzické rozdílnosti, ale ví o nich jen ony dvě. Nikdo jiný nemá šanci si jich všimnout. Koneckonců, i jejich partneři si je prý občas pletou.

A co vy, chtěli byste mít dvojče a s ním tak úzký vztah, nebo byste se v takovém svazku spíš dusili?

Reklama

Související témata:

Načítám