Hlavní obsah

Intimní piercing pro báječný sex!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sexuální život vylepšete intimním piercingemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte pocit, že by váš sexuální život zasloužil nějaké vylepšení, a nevíte, co přesně by to mohlo být? Možná bude ideálním řešením piercing v intimní oblasti. Jedná se sice o trochu bolestivý zákrok, ale výsledek zaručeně potěší. Dokonce snadněji dosáhnete orgasmu!

Článek

Intimní piercing je poměrně oblíbená ozdoba. Na rozdíl od všech ostatních piercingů však tento jen tak někdo neuvidí. Může to zůstat vaším intimním tajemstvím, které odhalíte pouze partnerovi. A nejde jen o vjem estetický. Mnoho párů, které se pro takovéto zdobení těla rozhodly, vám potvrdí, že jejich sexuální život rázem nabyl jiného rozměru. Zejména ženy, které mají problém s dosažením orgasmu, ocení šperk, který dráždí a vyvolává tlak na bod G.

Poraďte se s partnerem

„U ženy je orgasmus vyvoláván především vnějším tlakem. Takže vhodně umístěný předmět, ať už erotická hračka, nebo třeba onen piercing, vyvrcholení ženy napomůže," vysvětluje sexuoložka Kateřina Hladišová. Zároveň ale také upozorňuje, že z psychologického hlediska není dobré intimním šperkem partnera překvapit. „Raději se s ním o svém nápadu nejprve poraďte. Někteří konzervativnější pánové by nápad nemuseli ocenit."

Pokud se pro zákrok rozhodnete, měla byste si vybrat, jaký druh intimního piercingu chcete.

Christina

Velmi oblíbený je ženský piercing zvaný Christina. Jedná se o vertikálně umístěný šperk - tyčinku. Vzhledem k tomu, že se dává do tkáně, která je při chůzi hodně napínána, hojení trvá až devět týdnů.

Vnitřní stydké pysky

V tomto případě je propíchnuto velmi málo tkáně a šperk má spíše estetický efekt. Při milování jej příliš neucítíte. Ale na druhou stranu se velmi rychle hojí; zhruba čtyři týdny.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedDoba hojení závisí na umístění piercinguVnější stydké pysky

Tento piercing znamená propíchnutí velkého množství tkáně, navíc se nachází v místě namáhaném při chůzi a sezení, takže doba hojení dosahuje až půl roku. Vliv na sexuální život má výraznější než u stydkých pysků.

Předkožka klitorisu

V tomto případě lze hovořit o největším, až doslova úžasném, sexuálním požitku. Tyčinka nebo kroužek se v tomto případě umisťuje buď svisle, nebo vodorovně do klitorisu. Zákrok nepatří k nejbolestivějším a vcelku se i snadno hojí. Po dvou měsících neucítíte žádnou bolest.

Klitoris

Piercing klitorisu může zaručit až neuvěřitelné požitky z milování, neboť tlak a dráždění na intimní partie jsou v tomto případě nejsilnější. Na druhou stranu ale řadu piercinérů odmítá tento zákrok provádět. Klitoris je totiž poměrně tenký a silně prokrvený. Proto je vpich pokaždé riskantní a velmi bolestivý.

Přemluvte miláčka k pecičce

Stejně tak jako vy si může ozdobu v intimní partii dopřát i váš partner. Piercing penisu je velmi bolestivý a hojí se až rok. Ale existuje i jiná varianta. Pánové si mohou pořídit tzv. pecičku na penis. Hojí se dva až tři týdny a požitek pocítíte při milování oba.

Přestože je piercing v intimní oblasti ze začátku dosti bolestivou záležitostí, po čase vám přinese nové radosti ve vašich milostných chvilkách.

Reklama

Související témata:

Načítám