Hlavní obsah

Jak být nejlepší milenkou, jakou kdy měl?

Foto: Thinkstock

V posteli si hrajte, stereotyp nikoho nebavíFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý chce být v ložnici skvělý. Ať už si to přiznáte nebo ne, všichni touží dát druhému noc, na kterou se nezapomíná. Takže, jak být tou nejlepší, jakou kdy měl? Stačí málo!

Článek

Muži jsou jako dobře napsaná kniha: stačí číst mezi řádky, a hned máte návod, jak je udržovat ve střehu. Takhle se mu zaryjete do mysli i do kalhot!

1. Buďte sexy i mimo ložnici. „Erotické zprávy, romantická večeře, svíčky, olejová masáž – to vše pomáhá budovat a získávat neuvěřitelné zkušenosti," říká Annabelle Knight, britská moderátorka a expertka na vztahy a sex. Dobře, olejová masáž nikdy nevyjde z módy. Co ale zkusit i něco nového? Třeba mírnější obdobu fenoménu LAT (oddělené soužití). Občas spěte zvlášť a škádlete se přes telefon.

2. Hrajte hru smyslů. Nejen Annabelle ví, že když utlumíte jeden ze svých smyslů, další se zintenzivní. Zavažte sobě nebo jemu oči, spoutejte ruce. Využijte síly horka a chladu. Nechte si předem vychladit sklenici, tou se pak dotýkejte erotogenních zón. „Fajn je i tanec na klíně. Pohyby ženských boků nic nenahradí,“ rozplývá se Mirek.

Foto: thinkstock

Se sklenicí se dají dělat divy...Foto: thinkstock

3. Mažte. Mokrý sex je nejlepší! Na to se nemusíte nikoho ptát…

4. Nevyhýbejte se hrázi. Perineum je malý a citlivý kousek kůže mezi varlaty a konečníkem. Namazaným ukazováčkem s citem zatlačte proti hrázi a externě masírujte prostatu. Vyhnete se tak vsunování prstu do zadního vchodu. (Tlak a rychlost upravíte podle toho, jak se bude dotyčný tvářit.)

5. Udržujte oční kontakt. „Pro muže je sex spojení. Něco jako jazyk, který používají, aby vyjádřili svoji zranitelnou stránku,“ říká Esther Perel, newyorská psychoterapeutka. Tak se mu při sexu dívejte do očí!

6. Převezměte kontrolu. Osedlejte, znehybněte, chovejte se jako královna. „Není to sexy jen proto, že je to výstřední. K tomuto kroku je potřeba jistá úroveň důvěry, která povyšuje intimitu na smyslný zážitek,“ uvádí Annabelle. „Mučit“ svého milence můžete i starou japonskou technikou orálního sexu, kdy si ztopořený penis vsunete do zadní části krku. (Chce to trochu praxe.) Vibrace způsobené dýcháním poskytují dodatečnou stimulaci.

Foto: thinkstock

Který z našich tipů vyzkoušíte hned večer?Foto: thinkstock

7. Zapomeňte na zvuky, které neodpovídají potěšení. Křičení, jak když vás na nože berou, sexy není. Nepředstírejte, že jste desetkrát odvážnější, než ve skutečnosti jste. „Podvádíte“ samy sebe a svoji mysl, aby se rychleji vzrušila. Stejný účinek to má i na partnera. Na druhé straně, hluk tak akorát má podle odborníků pěkný účinek.

8. Čtete a inspirujte se. „Jsme obvykle dost sexuálně líní, takže je daleko jednodušší okopírovat scénu, na kterou někde narazíme, než přijít s vlastní,“ britská sexpertka Tracey Cox. To je rada pro všechny, kdo otálejí se sebevzděláním, které je v tomto směru důležité. Proč? Podle vědců z Florida State University muži vykazují více spontánního vzrušení a je třeba se jim tak trochu přiblížit. Pokud tedy chcete být tou nejlepší, jakou kdy měl…

A co vy? Záleží vám na tom, co si o vašem milostném umění partner myslí?

Načítám