Hlavní obsah

Jak na léto plné sexu? Kalhotky dolů a větrový bonbon do úst

Foto: Marjan Apostolovic, Shutterstock.com

Foto: Marjan Apostolovic, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Léto je sexy období. Odhalená kůže, teplé večery, schůzky s přáteli a večírky. To všechno nahrává lásce, flirtu i uvolnění. Přijde vám, že navzdory vhodným podmínkám váš milostný život potřebuje nový příliv energie? Vyzkoušejte tyhle triky!

Článek

Sexuální výzkumník a partnerský kouč Alex Allman z Las Vegas tvrdí, že v letních měsících lidé bývají k sexu otevřenější. To je totiž spojováno s produkcí serotoninu v lidském těle, jemuž se přezdívá hormon štěstí a radosti. Na druhou stranu, mnoho vystresovaných osob, které myslí na vyčerpávající denní povinnosti, mívají i v tomto ročním období problém cítit se sexy. Jiné zase může vedro tak vyčerpat, že nemají chuť vůbec na nic. Taky vás cosi svazuje? Poradíme, jak intimitu oživíte.

Buďte co nejvíc venku

Nedostatek slunečního světla podle Alexe Allmana negativně ovlivňuje náladu, včetně té sexuální. Právě tenhle odborník je jeden z těch, kteří si myslí, že by lidé měli maximum času trávit venku. Polibky slunečních paprsků podporují dobrou náladu a energii, a naopak snižují deprese. S tím jde u většiny lidí ruku v ruce touha po fyzickém kontaktu a mazlení.

Foto: patrisyu, Shutterstock.com

Pobyt v přírodě povzbuzuje chuť na sex víc než pobyt ve městěFoto: patrisyu, Shutterstock.com

Odhazujte oblečení

Teplé počasí jednoduše vyžaduje odkládání oblečení. Jenže co když se vám nepodařilo shodit nechtěná kila a vy se ve svém těle necítíte dobře? Stresu na veřejnosti, například na koupališti, se nevystavujte, nicméně odhalujte pokožku aspoň v pohodlí domova. Muži milují pohled na polonahou ženu, ať už je její postava jakákoli. Probouzí to v nich fantazie, což jasně dávají najevo. Jejich chlípné pohledy a zájem vás utvrdí v tom, že jste sexy taková, jaká jste. Kdo by nebral podobné zvýšení sebevědomí?

Líbejte se jinak

Že vám líbání nějak zevšednělo a už vás nevzrušuje? Změňte způsob, jakým k němu přistupujete. Předstírejte, že se s partnerem líbáte poprvé. Jemně jej kousněte, používejte jazyk. Líbejte ho, jako kdyby to byl jediný způsob milování – a jediný způsob, jak dosáhnout orgasmu. Věnujte tomu čas, dělejte změny. Akt samotný v kombinaci s partnerovými reakcemi vám dodají nový impuls. Ostatně v mezičase můžete vycucat větrový bonbon. Jeho chladivé účinky ocení nejen milencova ústa, ale i penis!

Naplánujte si schůzky

Milostný život nedělají jenom spontánní setkání. Žhavé chvíle se dají prožít i plánovaně. Pokud na sex nemáte čas, dohodněte si se svým mužem schůzku, určete termín a ten dodržte. Očekávání naplní vaši mysl a v den setkání budete oba mnohem víc uvolnění. Sexuální život se oživí a dostane úplně jiné, pozitivní vibrace. A tip, jak si přivodit touhu po milování?

Přitlačte si saténový polštářek nebo deku na tělo a prociťte chladivý kluzký povrch. Přivřete oči a těšte se z jeho doteků. I taková maličkost podporuje libido. S partnerem se taky navzájem namasírujte a do nosného oleje (například jojobový, olivový nebo mandlový) přidejte pár kapek oleje éterického. Nejvhodnější je jasmín (uvolňuje stres a zvyšuje sebedůvěru), pačuli (tiší stavy neklidu, uklidňuje emoce) nebo bergamot (jeho lahodné nasládlé aroma harmonizuje mysl a působí povzbudivě). Zajímavou zkušeností je i stlačení bájného bodu SP6.

Vzdejte se kalhotek

Je to adrenalin. Mnoho žen miluje chození bez kalhotek, vždyť absence spodního prádla bývá znakem rebelie. Cítíte-li se v této roli dobře, odhoďte to, co vás škrtí a kouše. A taky o tom nezapomeňte říct milenci. Ti, kdo vědí, že je jejich partnerka na ostro, bývají nabuzeni a často majetnicky sahají své drahé polovičce na zadeček. To aby světu dali najevo, kdo o dané území pečuje.

A nezapomeňte experimentovat v sexu. Jste-li nahoře, podložte partnerovi boky polštářem, aby zůstal ve vás. Nakloňte se vpřed a pohybujte pouze pánví, zvýšíte tak stimulaci klitorisu. Nadšení neskryjete. Ani teď, ani později. Platí, že žhavé letní vzpomínky připravují milostné podhoubí pro další akce, kterých si přes prázdniny užijete víc než dost. Už na nich začínáte pracovat?

Reklama

Načítám