Hlavní obsah

Jak složit košili pomocí časopisu a triko jedním tahem?

Video: Jan Čapek

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skládání oblečení nepatří mezi oblíbené činnosti, ale když znáte ten správný trik, jde to snadno! Triko musíte správně chytit a při zápasu s košilí pomůže časopis.

Článek

Šaty a saka se věší na ramínka, s tím není žádný problém, ovšem trika patří do police a je třeba je umět srovnat alespoň trochu úhledně, aby se nepomačkala. Asi vás to v dětství učila máma, děláte to tak nějak automaticky, ale až uvidíte fintu se správným uchopením látky, možná změníte postup. Jakmile si navyknete na novou verzi skládání a dostanete ten správný grif, budete mít uklizeno jedna dvě.

Košile si taky většinou rády hoví na ramínkách, ale když je chcete vzít na dovolenou, skládání se nevyhnete. Aby složité žehlení nešlo vniveč a košile byla i po vytažení z kufru nositelná, je třeba si dát na jejím složení trochu záležet. Pro vyztužení přední strany košile výborně poslouží časopis nebo jen pár papírů vložených do eurofólie. Mrkněte na video a budete chytřejší.

Máte nějaký jiný tip na skládání oblečení do kufru? 

Reklama

Související témata:

Načítám