Hlavní obsah

Jak správně používat dildo pro maximální osobní potěšení?

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V obchodech s hračkami pro dospělé se to hemží skvostnými kousky. Elegantní ocel, stylový silikon a sklo ve všech tvarech a velikostech jsou jen špičkou ledovce. Možná jste si jedno dildo konečně koupily a vzrušeně se těšíte na nadcházející večer. Poradíme, jak ze samohrátek získat maximum!

Článek

Název „dildo“ pochází z angličtiny a představuje umělý model mužského penisu. Takový, který se na rozdíl od vibrátoru nehýbe. (Teď se však někteří výrobci začali soustředit i na tuto oblast a postupně některým dildům vdechují vibrační život.) Záleží přitom už na samotném výběru té správné pomůcky, která splní všechna vaše tajná přání a touhy, a díky které se můžete přiblížit i společnému vyvrcholení s partnerem.

Pokud dáváte přednost tvrdé stimulaci, pak se zaměřte na sklo, ocel nebo dildo ze dřeva. V opačném případě vám jemnější rozkoš dopřeje produkt ze silikonu, latexu či speciálně změkčeného gelu, přičemž se dá vybírat i z nafukovacích dild. Než začnete, vytvořte si tu správnou atmosféru.

Starosti za hlavu!

Zatemněte místnost, zapalte pár svíček a pusťte si hudbu. Dildo na chvíli podržte v rukách, aby se zahřálo. Máte-li dildo ze skla, je možné nahřát jej v teplé vodě, případně ochladit v ledničce, mrazničce nebo studenou vodou.

U méně odolných materiálů, třeba v případě dřeva, se podobné postupy nevyplácí. Ale i tady se odolnost dild vůči vlhkosti a vodě řeší. Některá už mají glazuru na bázi skla, což umožňuje bezpečné a dlouhodobé používání dřevěných dild a vibrátorů. Dřevo je vhodné si pár vteřin také pomazlit v dlaních.

Na všechny druhy materiálů pak patří mazivo. Následně už je čas vyzkoušet některé z těchto velmi příjemných technik.

Foto: Daniel Jedzura, Shutterstock.com

Pro jemnější rozkoš a stimulaci klitorisu si dopřejte produkt ze silikonu či speciálně změkčeného geluFoto: Daniel Jedzura, Shutterstock.com

Hluboký zásun

Když se naučíte používat dildo, zjistíte, že precizní a skutečně hluboký zásun je přesně tím, co potřebujete. Tah po celé délce vaginy může poskytnout intenzivní stimulaci, zvlášť má-li váš umělý milenec nějaké vroubkování či výstupky. Příliš měkká dilda mohou tuto akci trochu zkomplikovat. Je třeba zkusit a poznat, co se vám zalíbí. Ostatně, i váš děložní čípek může být citlivější, takže tvrdší stimulaci nemusí snést.

Krátké a mělké vrty

Většina citlivých nervových zakončení „bydlí“ v první třetině vaginy, takže není nutné podnikat výlety hluboko do propasti za každou cenu. Krátké a rychlejší tahy pro mnoho žen představují nesmírné potěšení. A co se týče případných přísavek u dild, tak ty se dají nalepit na konferenční stolek nebo sprchovou stěnu. Volné ruce pak využijte ke stimulaci klitorisu.

Hadí tanec

Dobře, dildo může mít rovné a přísné tvary, ovšem to neznamená, že se s ním nedá pohybovat do všech světových stran. I kývání sem a tam může poskytnout jiný rozměr rozkoše. Pro tyhle akce jsou nejvhodnější dilda z měkkého silikonu, nebo ta zakřivená inspirovaná skutečnými penisy. Žádný pyj totiž není rovný, většina při erekci ukazuje mírně do strany. Mimochodem víte, proč to tak je? Pánské přirození se skládá ze dvou topořivých tělísek, která nejsou stejně dlouhá. No a podle toho, které je kratší, se pak penis zahne doprava, nebo doleva.

Foto: Verushka, Shutterstock.com

Když si lehnete na záda a nasměrujete špičku zakřivené pomůcky směrem dolů k podložce, dildo vyvine tlak na zadní stěnu pochvyFoto: Verushka, Shutterstock.com

Stimulace bodu G

Bod G neboli Gräfenbergův bod se nachází naopak v horní části pochvy, na její přední stěně. Jedná se o takový houbovitý výběžek s úplně jinou strukturou než má jeho okolí. Když pomůcku (ideálně tvrdší ze skla, dřeva nebo kovu) zasunete dovnitř a vydáte se tenhle bájný knoflík hledat, seznámíte se s intenzivní stimulací. Pro nejsilnější vzrušení si kolena přitáhněte k hrudníku, nebo zadek vypodložte polštářem, čímž změníte úhel pronikání. Bod G tak bude dostupnější.

Anální hrátky

Patříte-li k fanouškům análního sexu, určitě neodoláte a dildo posunete i o kousek níž. Zde platí všechna obvyklá opatření. Ujistěte se, že používáte dostatečné množství lubrikantu a dildo po jeho použití důkladně očistěte ještě před tím, než se znovu dostane do kontaktu s vaginou. Chcete své nadšení sdílet s partnerem? V pořádku, ale často je nejlepší, když si mazlení s erotickou pomůckou nejprve vyzkoušíte o samotě a teprve až poté ho představíte milenci. Nebo vám vyhovuje opačný postup?

Někdo vás při masturbaci přistihl? I to patří na seznam trapasů, za které se lidé stydí!

Reklama

Načítám