Hlavní obsah

Jaro – pravý čas na změnu!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikonoce jsou za rohem, a i když to tak venku zatím nevypadá, kalendářní jaro je už opravdu tady. A toho opravdového se brzy dočkáte! Začínáte se už rozhlížet, jaké změny vás doma čekají?

Článek

Ta stará vybledlá sedačka potřebuje vyměnit? Obývací stěna už má taky něco za sebou? Máme pro vás tip, kde pořídíte levný, a přitom krásný nábytek. Za hubičku a ještě teď, před Velikonocemi!

Přední český prodejce bytového nábytku JENA-nábytek vypráskal ceny nábytku na minimum, a tak právě teď můžete velmi výhodně pořídit domů nový nábytek se slevou až 57 %. Nový obývák, kuchyň či ložnici tak zařídíte útulně a moderně a ani vás to nebude moc stát. Přinášíme pár tipů, ze kterých si určitě vyberete!

Obývací stěna pod 3000 korun? Ano!

Proměna obýváku vás nemusí stát velké peníze. Vyhoďte starou obývací stěnu a v JENA-nábytek vybírejte z bohaté nabídky levných obývacích stěn. Hitem poslední doby je obývací stěna PACO light, kterou teď v JENA-nábytek můžete pořídit za neuvěřitelných 2499 korun.

Pohodlně se posaďte v nové sedačce

Dosluhuje vaše sedačka? Podepsal se na ní zub času? JENA-nábytek je specialistou na sedací soupravy a z jeho nabídky si rozhodně vybere každý dle svých představ. Z aktuální nabídky za zmínku stojí určitě sedací souprava Samba, kterou teď pořídíte s více než 40% slevou, a to za 8999 korun.

Luxus, který vám budou všichni závidět

Rozkládací rohová sedací souprava Nuuk, potažená sněhově bílou ekokůží, bude díky svým jednoduchým a hladkým liniím ve vašem obývacím pokoji skvěle vypadat a stane se ozdobou vašeho domova, kterou vám návštěvy budou závidět. Tuhle luxusní nádheru teď v JENA-nábytek pořídíte pouze za 21 999 korun!

Obývák i ložnice sladěné ve stejném kabátě

Sníte o obýváku i ložnici sladěném do jednoho stylu? Není nic jednoduššího než právě teď sáhnout po programu Indigo, kterým vybavíte jednoduše svou ložnici i obývák – prakticky, útulně, a ještě levně! Na celý program je teď v JENA-nábytek navíc sleva 40 %!

Široký výběr za rozumnou cenu

V článku jsme vytipovali jen zlomek toho, co můžete najít v nabídce JENA-nábytek ( www.jena-nabytek.cz). S příchodem jara JENA-nábytek doslova vypráskala ceny nábytku, a tak je možné až do Velikonočního pondělí nakoupit nábytek se slevou až 57 %. Rozhodně se tedy vyplatí ještě tento týden navštívit prodejnu nebo nakoupit pohodlně v e-shopu www.jena-nabytek.cz. My rozhodně návštěvě JENA-nábytek dáváme zelenou!

Reklama

Související témata:

Načítám