Hlavní obsah

Jedno líčidlo na celý obličej i řasenka s efektem umělých řas aneb Kosmetické objevy za březen

Foto: Indigo Photo Club, Shutterstock.com

Foto: Indigo Photo Club, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedno multilíčidlo na celý obličej a bronzer v kombinaci s rozjasňovačem? Udělejte si přehled o novinkách ze světa kosmetiky, které nás v redakci nadchly!

Článek

Levná, ale skvělá řasenka, sérum i pro tu nejcitlivější pleť, chytré multifunkční líčidlo, výživný balzám na rty a skvělý bronzer s rozjasňovačem v jednom (jak se liší krémový a pudrový?). Mezi následujícími tipy jsou jak žhavé novinky, tak i už delší dobu osvědčené produkty.

Pro efekt umělých řas

Novinková řasenka se nerozmazává, vydrží krásná celý den, a navíc se o řasy i stará – obsahuje totiž arganový olej. Kartáček je huňatý a dobře s ním řasy pročešete. Pro co největší objem si nanáším tři vrstvy, docílím tak téměř efektu umělých řas. Řasy neslepí, ani nedělá žmolky. Cena a hezký obal je příjemný bonus.

Foto: Archiv firmy

Objemová řasenka Insta Lash, Barry M, 199 Kč, prodává VivantisFoto: Archiv firmy

Sérum na akné i vrásky

Sérum je zaměřené na zmenšení pórů a zmizíkování jemných vrásek i akné. Má lehkou gelovou texturu, po které není pleť mastná, tudíž je ideální i pro mastnější nebo smíšenou pleť.

Sérum mi pomohlo odstranit starší malé jizvičky po akné a sjednotit tón pokožky. Také mi zatáhlo póry, se kterými jiný produkt nehnul, a poradí si i se suchými místy. Vyhovuje mi ho používat večer, protože se ráno vzbudím s hezčím obličejem!

Foto: Archiv firmy

Zjemňující sérum Hyaluron-Filler, 519 Kč (30 ml), prodává Dr. MaxFoto: Archiv firmy

Multilíčidlo

Krémová barva s matným finišem v malém kelímku. Můžete s ní kouzlit jak chcete, to mě na multilíčidlech baví.  Studený růžovo-hnědý odstín Duras vypadá na rtech dokonale. Nejhezčí je, když barvu naneste na vícero míst, tedy na rty, tváře a víčka. Vytvoříte tak perfektně sladěné monochromatické líčení. Produkt zaujme také krásnou vůní a minimalistickým designem. Cena je vyšší, ale zato vám vydrží hodně dlouho a můžete si být jisté, že jde o organický přírodní produkt.

Foto: Archiv firmy

Krémové multilíčidlo All over color, (M)anasi 7, odstín Duras, 1050 Kč, prodává LíčírnaFoto: Archiv firmy

Balzám i lesk v jednom

A v narůžovělých barvách ještě pokračujme. U balzámu Gosh se jedná o lesklou variantu. Na balení se mi líbí tuba s měkkým polštářkovým aplikátorem. Balzám rty vyhladí, pečuje o ně a omlazuje je. Žhavá novinka dánské značky obsahuje také SPF 15, což se proti sluníčku teď na jaře rozhodně hodí. Zkoušela jsem odstín 004 Vintage Rose a jde o krásnou, studenou nude barvu.

Foto: Archiv firmy

Balzám na rty Soft’n Tinted, Gosh Copenhagen, 279 Kč, odstín 004 Vintage Rose, prodává Fann parfumerieFoto: Archiv firmy

Bronzer + rozjasňovač

Kombinace bronzeru a třpytek mě vždycky zaujme. Vyzkoušela jsem novinku od essence a zamilovala se na první dobrou! Bronzer má světle hnědou a studenou barvu a vypadá naprosto přirozeně. Lepší je ho nanášet větším štětcem, abyste si na něm smíchaly obě složky.

Třpytky jsou jemně namleté a mají nádech dozlatova. Líbí se mi, že na pleti nevytváří fleky a jde dobře vrstvit. Nevýhoda? Trochu víc práší, když pudr nabíráte na štětec. Proto mějte lehkou ruku, netlačte a nenabírejte ho zbytečně příliš. V nabídce jsou dva odstíny, jeden světlejší i s tvářenkou, druhý je tmavší a najdete ho pod číslem 02 sun kissed.

Foto: Archiv firmy

Pudr kissed by the light, essence, 90 Kč, odstín 02 sun kissed, prodává Kup kosmetikuFoto: Archiv firmy

Související témata:

Načítám