Hlavní obsah

Jsou ještě přitažlivé? Tyto ženy jsou až příliš hubené!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Céline Dion v posledních měsících drasticky zhubla. A nejen její fanoušci se ptají, zda už to není příliš. Terčem útoků na svou postavu se ale staly i další slavné ženy, které jsou podle některých až příliš kost a kůže.

Článek

Co je tedy opravdová krása? Protože když jsou ženy oplácanější, stávají se mnohdy terčem útoků za to, že jsou tlusté. A když jsou hubené, pouští se do nich lidé proto, že jsou vychrtliny, případně chodící zombie. Pravda asi bude někde uprostřed. Tyto dámy jsou toho ostatně příkladem. Mnohé z nich totiž vypadaly lépe, když měly o pár kilogramů více. I tak byly štíhlé, a navíc měly ve tváři mnohem více života. Ať tak, či tak, odjakživa je nám vštěpováno, že krása se skrývá jinde než ve vzhledu. A důležité je, aby se ony samy cítily dobře. 

Céline Dion (50)

Když se zpěvačka Céline Dion ukázala na začátku letošního roku na týdnu módy v Paříži, mnozí zůstali s ústy dokořán. Herečka byla vždy štíhlá, nicméně teď působila až moc vychrtle. Na dotazy novinářů, zda to už není příliš, je rychle odbyla s tím, že se teď snaží být fit, a pokud se jim její vzhled nelíbí, ať ji nefotografují.

Foto: Profimedia.cz

Céline Dion vypadá skutečně ztrhaně Foto: Profimedia.cz

Renée Zellweger (49)

Americká herečka, kterou proslavila paradoxně role boubelky Bridget Jones, je poslední dobou také často terčem útoků na svoji postavu. A že svému tělu dává pořádně zabrat! Právě kvůli roli roztržité třicátnice Bridget před lety přibrala několik kilogramů, které posléze shazovala. Jenže v posledních letech to zašlo tak daleko, že se lidé ptají, jestli je to ještě zdravé.

Foto: Profimedia.cz

Neustále hubnout se snaží i Renée Zellweger, jak je z fotografií patrné. Na té vlevo působí mnohem přirozeněji a spokojeněji než na té pravé Foto: Profimedia.cz

Tara Reid (43)

V dobách, kdy byla Tara Reid na vrcholu své kariéry, tedy když hrála v seriálu Tak jde čas (nekonečný seriál vysílající se od roku 1965) nebo v teenagerské komedii Prci, prci, prcičky (1999), leckdo na ní mohl oči nechat. Plavovláska s očima tak pronikavýma, že se od nich málokdo odpoutal. Vždycky byla štíhlá, jenže jak roky přibývaly, začalo se zdát, že se Tara Reid stala posedlou svým vzhledem. Přehnaně hubla, podstoupila nejeden plastický zákrok a její někdejší krása je ta tam.

Foto: Profimedia.cz

Plastické operace a přehnaná posedlost štíhlostí jí na kráse ubralyFoto: Profimedia.cz

Angelina Jolie (43)

Herečka Angelina Jolie vypadala se svými plnými rty, svůdným pohledem a sošným tělem vždycky jako antická bohyně. Mnozí ji považovali za nejdokonalejší v době, kdy točila film Lara Croft (2003). V posledních letech ale kdykoliv se objeví na veřejnosti, vypadá, že je zase o trochu štíhlejší, než byla naposledy. Křivky, které ji zdobily, pomalu mizí. V jejím případě se na tom zřejmě podepisují stresové situace, jako byla smrt její matky v roce 2007, zdravotní problémy, nebo rozvod s Bradem Pittem (55), který se táhne od roku 2016 (rozvody slavných, kteří prali prádlo na veřejnosti). Nicméně krása z Angeliny vyzařuje stále, na rozdíl od jiných žen.

Foto: Profimedia.cz

V dobách Lary Croft byla Angelina Jolie hotová bohyně, nyní je trochu moc štíhlá Foto: Profimedia.cz

Nicole Richie (37)

Nicole Richie nemá ve společnosti zrovna nejlepší pověst. Nejprve se o ní říkalo, že je to jen rozmazlená dcera slavného otce, hudební legendy Lionela Richieho (69), později byla vidět hlavně díky přátelství s Paris Hilton (38), se kterou účinkovaly v reality show Zlatý holky. Později byla často vídána na bouřlivých večírcích plných alkoholu a drog a zrovna příliš se na nich neupejpala (celebrity namol – kdo má problém se závislostí?). Po narození dětí, které má s hudebníkem Joelem Maddenem (39), se sice zklidnila, nicméně pozornost poutá na sebe stále. Tentokrát už ne excesy, ale svojí štíhlostí, kterou mnozí považují za hraniční.

Foto: Profimedia.cz

Nicole byla štíhlá vždy, nicméně poslední dobou už si zahrává se zdravímFoto: Profimedia.cz

Líbí se vám takto štíhlé ženy?

Reklama