Hlavní obsah

Kalhoty s kapsami v praxi: Takhle je kombinujte!

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Reklama

Kalhoty s kapsami slaví velký návrat. Propadnete jejich ležérnímu a trendy stylu i vy? Možná vás inspirují naše čtyři kombinace ve streetovém i elegantním duchu. Podívejte se, jak cargo nohavice nosit!

Článek

Že se staly kapsáče opět středem pozornosti, jsme vás už informovali. A teď vám ukážeme, jak je stylově kombinovat se zbytkem šatníku. Hlavní roli hrají klasické cargo kalhoty v typické khaki barvě, ale vy si můžete samozřejmě vybrat i jinou variantu, třeba v černé kůži nebo v denimu.

Kapsáče pro každou příležitost

Kalhoty s kapsami vám možná přijdou vhodné spíše do přírody nebo jako domácí varianta tepláků, my vás ale zkusíme přesvědčit, že je lze nosit i elegantně, například do práce. Vůbec se totiž nemusíte bát doplnit je nízkými kozačkami na podpatku a šik halenkou s balonovými i šifonovými rukávy či upnutým body a sakem. Hned dostanou jiný rozměr. Inspirujte se čtyřmi různými stylingy s jedněmi kalhotami.

1. Jednoduchá elegance se sakem

Varianta v minimalistickém stylu, kdy zkombinujete khaki nohavice s černým bodýčkem, sakem a doplňky, je univerzálním stylovým outfitem, který lze podtrhnout jak lodičkami na podpatku, tak i moderními biker boots s perlami, což jsou populární motorkářské boty robustnějšího vzhledu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Sako H&M, 899 Kč. 2. Kožená kabelka Zara, 1999 Kč. 3. Cargo kalhoty Bershka, 699 Kč. 4. Body Stradivarius, 599 Kč. 5. Kožené boty Zara, 2590 Kč. 6. Stříbrný náhrdelník Pandora, 1929 Kč. 7. Stříbrný prsten Pandora, 1449 KčFoto: Archiv firem

2. S košilí a kožíškem

Kapsáče se budou skvěle doplňovat i s jakoukoli košilí nebo halenkou. Můžete sáhnout po klasické bílé nebo po vzorovaném modelu, který kalhoty skvěle oživí. A pokud bude venku velká zima, nemějte obavy doplnit khaki nohavice plyšovým kožíškem a klasickými kotníkovými farmářkami.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Plyšový kožich H&M, 1799 Kč. 2. Ledvinka Lindex, 799 Kč. 3. Kulich Answear, 139 Kč. 4. Cargo kalhoty Bershka, 699 Kč. 5. Náušnice ze žlutého stříbra a amazonitu a lazuritu Tous, 5659 Kč. 6. Košile Zara, 599 Kč. 7. Kožené boty Vasky, 2899 KčFoto: Archiv firem

3. Do města i na cesty

Tuhle variantu v cestovatelském duchu ozvláštní pohodlné tenisky na platformě i klasický baret sladěný s praktickým a stylovým batůžkem. Nechybí ani nadčasová džíska s beránkem, kterou letos ještě hodně unosíte. Tak kam vyrazíte?

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Džínová zateplená bunda Mango, 999 Kč. 2. Kožený batoh Bree, 9093 Kč. 3. Baret Tonak, 490 Kč. 4. Cargo kalhoty Bershka, 699 Kč. 5. Svetr H&M, 899 Kč. 6. Tenisky Converse, 2390 KčFoto: Archiv firem

4. S vlněným kabátem a kozačkami

Tento look si mohou určitě dovolit i dámy ve vyšším věku, které se možná domnívají, že takový střih kalhot už není pro ně. Ovšem nenechte se mýlit. Stačí vytáhnout elegantní svetr a kabát ze skříně, nazout se do nízkých kozaček a popadnout zajímavou kabelku přes rameno. A pokud máte rády klobouk, určitě jej nenechte doma (a vyberete si ho podle tvaru obličeje).

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Kabát Pietro Filipi, 8990 Kč. 2. Cargo kalhoty Bershka, 699 Kč. 3. Kabelka Answear, 999 Kč. 4. Hodinky Tommy Hilfiger (prodává Zalando), 4540 Kč. 5. Svetr Vila (prodává Vemzu), 1550 Kč. 6. Kožené boty Vagabond, 3599 KčFoto: Archiv firem

Anketa

Které variantě byste daly přednost?
1. Se sakem
41,2 %
2. S kožíškem
10,5 %
3. Se zateplenou džískou
32 %
4. S elegantním kabátem
16,3 %
Celkem hlasovalo 1317 čtenářů.

Reklama

Načítám