Hlavní obsah

Když maluje zima: Modro-bílé kombinace pro všední den

Foto: ShotPrime Studio, Shutterstock.com

Foto: ShotPrime Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každé roční období definují jiné odstíny barevné palety. A co by dokázalo popsat zimu lépe než tóny modré a bílé? Spárujte je dohromady a proměňte se v ledovou královnu. V pohádkovém kompletu zazáříte na horách, ve městě i na kluzišti.

Článek

Jednoduchá kombinace modré a bílé vypadá skvěle i bez příkras, ovšem metalické odlesky připomínající třpytivou sněhovou pokrývku jim dodají ještě větší šmrnc. Dopřejte svému šatníku sezonní proměnu a užijte si ji se vším všudy!

1. Stylová horalka

V aktuálních kolekcích se zračí kouzlo zamrzlé přírody. Narazíte na oblečení s motivem sněhových vloček i na všechny odstíny modré. A nechybějí ani lesklé materiály, které už nejsou určené pouze na večírek. Ostatně, proč by z nich jinak návrháři tvořili péřovou bundu? Oblečte ji na procházku po zimní krajině a nezapomeňte přidat vzorovaný kardigan a pořádné sněhule.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. propínací kardigan Mango, 999 Kč; 2. sněhule Moonboot, info o ceně v obchodě, prodává DavidSport; 3. čepice Kama, 720 Kč; 4. kalhoty Orsay, 799 Kč; 5. bunda Reserved, 499 Kč; 6. kožená kabelka Furla, 4931 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

2. Lední revue

Bruslení je elegantní zábava a ideální volba pro volný čas v zimních měsících. Využijte venkovní kluziště a jděte si s kamarádkou po práci zabruslit. Měnit outfit za sportovní nemusíte, ale neměla by vám chybět čepice, aby vám neumrzly uši. Pokud nejste její fanynky, nebo se bojíte, že by vám zničila účes, vyměňte ji za pletenou či háčkovanou čelenku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát H&M, 899 Kč; 2. stříbrné náušnice Beneto, 399 Kč, prodává Vivantis; 3. kalhoty Guess, 2583 Kč; 4. čelenka Barts, 799 Kč, prodává Zoot; 5. lední brusle Tempish Nordiq, 1739 Kč, prodává SportObchod; 6. svetr Esprit, 1699 KčFoto: Archiv firem

3. Městská túra

Delší procházka si žádá pořádně teplý kabát, který je mimochodem ta nejdůležitější investice do zimní sezony. Jestli už doma máte základní kousek v černé barvě, poohlédněte se po jiném odstínu. Pastelově modrá zapadá do ledového konceptu perfektně. Celý model můžete ještě okořenit originální kabelkou s vyšívaným ptáčkem.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát s.Oliver, 4679 Kč; 2. tenisky Converse, 1599 Kč, prodává Answear; 3. džíny Tommy Hilfiger, 3290 Kč; 4. kožená kabelka Dajana Rodriguez, 6625 Kč; 5. stříbrný náhrdelník Praqia, 1490 Kč, prodává Zoot; 6. tričko Selected Femme, 479 Kč, prodává BiblooFoto: Archiv firem

4. Holka v sukni

Nejste kalhotový typ? Nevadí, protože must-have letošní zimy jsou úpletové šaty. Najdete je snad ve všech barvách a vybírat můžete z nejrůznějších střihů. Vyzkoušejte třeba asymetrický model s rolákem a doplňte ho hravými punčocháči. Pozor ale na černou obuv! Ta se k takové kombinaci absolutně nehodí, raději zvolte tlumenější krémové kozačky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. šaty Usha, 2825 Kč, prodává AboutYou; 2. kozačky DeeZee, 479 Kč, prodává CCC; 3. prsten Swarovski, 1494 Kč; 4. kabát Stradivarius, 1799 Kč; 5. kabelka Kazar, 1794 Kč; 6. punčocháče Dedoles, 255 Kč Foto: Archiv firem

Nezapomeňte vyzkoušet také barvu roku 2022. Vyhrála to Very Peri!

Načítám