Hlavní obsah

50 odstínů modré: Jak nosit tuto barvu stylově

Foto: Orsay

Foto: Orsay

Reklama

Dnešek se nese ve znamení vod: slavit můžete Světový den oceánů i Medardův svátek. A kdo by nevěděl, že Medardova kápě čtyřicet dní kape? Ať už meteorologové uspějí se slunečnou předpovědí, nebo nás zasáhne nečekaná průtrž, vyrazte ven v odstínech moře. Modrá sluší všem!

Článek

Aby byl outfit dokonalý, musí samozřejmě barevně ladit a modré kombinace patří mezi nejvděčnější. Líbivé tóny snadno zakomponují do šatníku všechny typy žen – bez ohledu na věk či postavu. Pokud si přece jen nevíte rady, jak letní komplet poskládat, inspirujte se našimi tipy. Vyberou si milovnice nohavic i romantických sukní.

1. Denim nikdy nezklame

Džíny jsou univerzální kousek a vypadají skvěle snad s každým módním stylem. Spárujte je s bleděmodrým crop topem se symbolickým potiskem mořské vlny a omrkněte nové kolekce v obchodech. Místo igelitových či papírových tašek poskládejte nové módní přírůstky do originální síťovky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko Shein, 229 Kč; 2. boty Pat Calvin, 1899 Kč, prodává Humanic; 3. džíny Levi’s, 2999 Kč; 4. taška Česká síťovka, 350 Kč; 5. sluneční brýle Bershka, 299 Kč Foto: Archiv firem

2. Návrat batikovaných vzorů

Rozbouřený oceán evokují šaty s modrobílou batikou. Pokud vám volnější střihy příliš nesedí, přepásejte je stylovým opaskem a rázem získáte sexy siluetu. Nezapomeňte ani na slaměné doplňky, které nesmějí chybět v žádné letní garderobě.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. pásek Bonprix, 299 Kč; 2. boty Deichmann, 799 Kč; 3. šaty Pull & Bear, 549 Kč; 4. kabelka DeeZee, 820 Kč; 5. čelenka Reserved, 159 Kč Foto: Archiv firem

3. Detaily tvoří celek

Elegantního looku docílíte pomocí pouzdrové sukně a halenky s romantickým nařasením. Vysoké podpatky nejsou potřeba, vystačíte si s páskovými sandálky, ale zaměřte se na tematické detaily. Co říkáte na náušnice ve tvaru mořských hvězdic nebo na kabelku v podobě ulity vodního šneka?

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. halenka Zara, 549 Kč; 2. boty Jenny Fairy, 499 Kč, prodává CCC; 3. sukně H&M, 749 Kč; 4. kabelka Mary Frances, 6795 Kč, prodává TheBagtique; 5. náušnice Piccadilly Lily, 740 KčFoto: Archiv firem

4. Originální motiv ke sportu patří

Chystáte se na výlet s rodinou či delší procházku po městě? Základem je pohodlná obuv. Vsaďte na sportovní tenisky v pastelově růžové, které dokonale padnou k módním bermudám s motivem plameňáků. Elegantního zástupce ptačí říše můžete zopakovat v outfitu třeba ještě na náramku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko Superdry, 659 Kč, prodává About You; 2. tenisky Puma, 1681 Kč, prodává Eobuv; 3. šortky Tommy Hilfiger, 2490 Kč; 4. náramek Morellato, 1390 Kč; 5. kšiltovka Mohito, 249 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám