Hlavní obsah

Módní recept na krémové sestavy? Přidejte špetku bleděmodré!

Foto: Orsay

Foto: Orsay

Reklama

Černá barva je pro mnoho žen klíčovým požadavkem při výběru zimního oblečení. Je to ale škoda. Absence tmavých odstínů se vůbec nemusíte bát. Outfity v krémových tónech vás rozzáří a ještě vám opticky uberou pár let.

Článek

Nečekejte na léto a užijte si malou změnu v šatníku už teď. Světlé barvy vypadají skvěle i na kabátech. Pokud nejste fanynkou monochromatického looku, doplňte smetanový komplet o ledově modré detaily. Nevíte, jak dotáhnout módní sestavy až do konce? Ukážeme vám čtyři stylové modely, v kterých se stanete hvězdou sezony.

1. Tepláky opět v hlavní roli

Časy, kdy domácí úbor zahrnoval pouze vyřazená, vytahaná či drobně poničená trička a nevzhledné tepláky, jsou nenávratně pryč. V pohodlných outfitech dnes mnozí tráví většinu dne a ani kvůli on-line poradě se ze soupravy převlékat nemusejí. Pokud přes ni přehodíte moderní teddy kabátek a obujete tenisky, můžete vyrazit na nákup i s dětmi na procházku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát H&M, 2999 Kč; 2. tenisky Adidas, 1999 Kč, prodává CCC; 3. nákupní taška Česká síťovka, 199 Kč; 4. tepláky Zara, 599 Kč; 5. mikina Reserved, 599 Kč; 6. ponožky Dedoles, 189 KčFoto: Archiv firem

2. Pouzdrová sukně jako symbol elegance

Chcete se vystrojit do kanceláře či na pracovní pohovor? Oblékněte pouzdrovou sukni, která sluší všem postavám. Doplňte ji o elegantní kozačky na mírném podpatku, bleděmodrý svetřík na knoflíčky a kostkovaný kabát ve stejných odstínech jako zbytek kompletu. Dokonalou tečkou na závěr je pak originální čepice.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát s.Oliver, 3009 Kč; 2. kabelka U.S. Polo Assn., 1799 Kč, prodává Bibloo; 3. čepice Tonak, 800 Kč; 4. sukně LeGer, 1299 Kč, prodává About You; 5. svetr Tommy Hilfiger, 3790 Kč; 6. kozačky Zign, 3600 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

3. Do mrazů jedině v péřovce

Džíny má ve skříni snad každá žena. Vyměňte tmavý denim za světlý, přidejte tričko s potiskem, obyčejné kecky a užijte si mladistvý styl na plné obrátky. Místo velké kabelky vsaďte protentokrát na retro ledvinku, a jestliže věčně mrznete, zachumlejte se do bundy z pravého peří. Zimu v ní přečkáte důstojně i stylově.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Gant, 10 499 Kč; 2. tenisky Puma, 1299 Kč, prodává Humanic; 3. prsten Lucie Koldová, 1600 Kč, prodává Mooyyy; 4. džíny Levi’s, 1799 Kč; 5. tričko Gate, 131 Kč; 6. ledvinka Cropp, 399 KčFoto: Archiv firem

4. Maxišaty pro běžný den

Chybí vám příležitost, kam obléknout šaty? Velkou večerní si vyzkoušejte doma před zrcadlem, ale jednoduchý minimalistický model můžete vynést na procházku po městě nebo v něm oslnit na pracovní schůzce. Bleděmodrý element v podobě kotníkových kozaček rozbije fádnost celku a objemný kabát vykouzlí ze slavnostního vzhledu styling na běžný den.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát COS, 9000 Kč; 2. boty Kazar, 2874 Kč; 3. šaty Boohoo, 899 Kč, prodává Tamsin; 4. punčocháče Calzedonia, 109 Kč; 5. kabelka Matt & Nat, 3590 Kč, prodává Urbanlux; 6. pásek Mohito, 249 KčFoto: Archiv firem

Komplety složené z krémových a bleděmodrých odstínů vypadají kouzelně. Ale vpusťte do svého šatníku i barvy roku 2021!

Reklama

Načítám