Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Papriky, rajčata, cibule, česnek a vajíčko. Přesně tak vypadá základ pro přípravu klasického leča. Že máte všechny potřebné suroviny na zahrádce? No výborně! V tom případě vám nic nebrání v tom, pustit se do díla!

15 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 6 ks rajčat
  • 6 ks paprik
  • 2 ks maďarské klobásy
  • 50 g másla
  • 4 ks vejce
  • 2 ks cibule
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky pepře
Článek

Postup

01.

Cibuli nakrájejte najemno a zpěňte ji na másle. Přidejte pokrájené klobásky, osmahněte a můžete pokračovat.

02.

Do hrnce přidejte na kostičky pokrájené papriky. Chvíli poduste a přidejte kousky rajčat (ideálně oloupaných).

03.

Nakonec vklepněte rozšlehaná vajíčka, minutku míchejte, osolte, opepřete a podávejte.

Maďarskou klobásu můžete přidat i k pikantním těstovinám.

Reklama

Načítám