Hlavní obsah

Muži si zamilovali perly! Náhrdelníky ke kšiltovce nebo mikině? Proč ne, říká Justin Timberlake nebo Harry Styles

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perly a drahé kameny nejsou jen pro ženy, mohou skvěle doplňovat i pánské outfity. Ba co víc, ono to vypadá dobře! Po perlách sahá čím dál víc mužů a nejvýraznějším zástupcem je Harry Styles, Justin Timberlake nebo Timothée Chalamet.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Perly jsou nadčasovým, luxusním a elegantním doplňkem, který patřil dlouhá léta pouze ženám. Poslední roky se ale dostávají do šatníku i pánům. A světe, div se, vypadá to kupodivu dobře. Asi se ale shodneme, že ne každý muž je adeptem na perlový nebo štrasový náhrdelník. Má to totiž jednu podmínku – dotyčný musí mít vytříbený osobní styl a módu v malíčku.

Perly nejsou jen pro ženy

Perly jsou ztělesněním ženské krásy. Jenže se ukazuje, že vypadají dobře i na mužích. Jde o ten kontrast, který vytváří. Kolem mužského krku byste perly nebo štras opravdu nečekali a právě volba tohoto doplňku je něco, co dokáže pánský outfit hodně okořenit. Slavní pánové perlové náhrdelníky nosí k ležérním košilím, k obleku, ale i třeba k volnému obyčejnému svetru. Nebo nechají perly jen tak trochu vykukovat pod mikinou.

Harry Styles a další

Perlové náhrdelníky se dají jen těžko považovat za nový trend, ale čím dál víc slavných mužů má odvahu je vynést. Třeba Harry Styles nosí šperky a doplňky, které jsou na první pohled dámské, už léta. U bývalého člena kapely One Direction to ale není takové překvapení, nevyhýbá se totiž ani ryze dámským módním kouskům.

Novým fanouškem perlového náhrdelníku je Justin Timberlake, který mimochodem právě vydal novou desku. Střídá ho se štrasovým řetízkem, a i když nosí outfity ryze pánské (na rozdíl od Harry Stylese), ladí mu to krásně i třeba s kšiltovkou a volnočasovou košilí.

V českých vodách perly sem tam zvolí i zpěvák Jordan Haj, což díky jeho módnímu stylu také nijak nepřekvapí. Naopak kdo je nesundává skoro nikdy, je český herec a zpěvák Tomáš Sean Pšenička, kterého můžete znát třeba ze seriálu Sex O’Clock. Tam měl perly na krku neustále. Prohlédněte si fotogalerii!

Anketa

Líbí se vám perlové náhrdelníky na mužích?
Ano
22,9 %
Ne
77,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 938 čtenářů.

Načítám