Hlavní obsah

Ideální boty na konec léta? Nazouváky. Jsou bez podpatku a hodí se úplně ke všemu

Foto: Christian Vierig, Shutterstock.com

Foto: Christian Vierig, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otevřené, nebo uzavřené? Pokud se nemůžete rozhodnout, hoďte si korunou. Nebo zkombinujte oba styly dohromady a vklouzněte do stále módních nazouváků. Nemáte je v zásobě z předchozích sezon a chtěly byste to změnit? Proklikejte si naše tipy, ve kterých najdete téměř dvě desítky trendy párů.

Článek

Věříme, že jste na ně během letní pauzy nezapomněly. Nazouváky neboli mules se nosí už pěkných pár let, kdy jejich velký boom způsobil model Princetown od Gucci z roku 2015. Nejčastěji se po nich poohlížíme ve dnech, kdy se lámou sezony, ať už je to jaro a léto, nebo léto a podzim. Jestliže právě teď pátráte po novém páru, projděte si naše tipy, ať víte, kde je objednat nebo kam jít zkoušet.

Páry, které jsou stylové i pohodlné

Nazouváky doplňují řadu bot bez podpatku, které jsou nejen módní, ale i pohodlné. Seženete je v nejrůznějších stylových provedeních a je jen na vás, k jaké variantě se přikloníte. Klasikou, inspirovanou zmiňovaným modelem Princetown, jsou mokasíny bez paty, které unosíte nejčastěji ke kalhotám i džínám všech možných střihů. Pokud máte uhlazenější šatník, pořiďte si základní variantu v černé, hnědé nebo béžové, je-li váš styl naopak hravější, klidně vsaďte na pár ve výrazné barvě nebo rovnou látkovou variantu s potiskem.

Módní jsou také páry s ostrou špičkou, které svým designem připomínají lodičky, jen bez podpatků. Ačkoli i ty můžete samozřejmě obout ke kalhotám, ještě více si rozumí s ženštějšími kousky, jako jsou šaty nebo sukně. Najdete si mezi následujícími páry své nastávající?

Načítám