Hlavní obsah

Kapsáče podle slavných dam: V decentní béžové, odvážné červené i v khaki maskáčovém vzoru!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnozí si je pamatují a jejich éru především v 90. letech mají možná ještě před očima, když si vybaví své outfity s širokými kapsáčemi. Kalhoty v cargo stylu jsou letos opět in a do svých šatníků je zařadily i slavné modelky a herečky. Inspirujte se jejich stylovými módními kombinacemi.

Článek

Kapsáče, neboli také cargo kalhoty, jsou staronovým trendem, na který letošní podzim budete narážet nejen v teenagerovských odděleních s módou. A přestože patří k oblíbeným kouskům mladé generace Z, mohou si je dovolit klidně i starší dámy. Jen je potřeba vzít v potaz, že volné střihy s kapsami mohou vaši siluetu rozšířit, a ne každému tento střih lichotí.

S halenkou i sakem

Kapsáče evokují uvolněnou streetovou módu, která je pohodlná a ležérní. Ovšem lze jim vtisknout i mnohem elegantnější a ženštější polohu, když je zkombinujete například s šifonovou halenkou, košilí v pánském stylu, ale i luxusním sakem. Takovým kombinacím navíc budou slušet vysoké podpatky, jež podtrhnou vaše štíhlé kotníky, které se budou u širokých kalhot vyjímat. Můžete-li si dovolit odhalené bříško, je na pořadu dne i crop top nebo zkrácené tílko do pasu, který tak vynikne a vytvoří kontrast mezi upnutým vrškem a volnou spodní částí oděvu. Pokud se na to však necítíte, přenechte crop topy náctiletým či modelkám. Podívejte se, jak kombinují cargo kalhoty známé ženy.

Maskáče s košilí jako Dua Lipa

Že nepatří maskáčové kalhoty jen k armádě nebo do přírody, dokazuje zpěvačka Dua Lipa, která je zkombinovala s klasickou pruhovanou oversized košilí a ležérně uvázaným svetrem v červených tónech přes ramena. Jako obuv zvolila klasické bílé tenisky, jsou stále nadčasové a univerzální. Odvážný outfit vynesla Dua Lipa v ulicích New Yorku v květnu, ale určitě by se jí hodil i nyní na začátek podzimu.

Zářivé barvy podle Ashley Roberts

Zatímco dříve se nosily cargo kalhoty nízko na bocích, nyní se upřednostňuje klasická výška pasu, kterou zvolila i americká zpěvačka Ashley Roberts. Je pověstná svou vášní pro módu a její outfity jsou inspirativní každý den. Poradí si s minimalistickým stylem, ale nebojí se ani odvážnějších kousků, barev i vzorů. A přestože měří jen 161 centimetrů, hravě si poradí i s cargo kalhotami, které se nebojí nechat svou délkou spadnout až na zem. Náhodě neponechala ani doplňky. Společnost jí dělala kabelka značky Bottega Veneta za v přepočtu asi 55 000 Kč a lesklé červené lodičky, ty však nejsou na fotce patrné. Vše završily zlaté kruhové náušnice a hranaté brýle, jež vynikly v kombinaci s uhlazeným účesem.

Sofía Vergara v džínových kapsáčích

Herečka Sofía Vergara, která se proslavila v seriálu Taková normální rodinka, se ukázala v ulicích rezidenční čtvrti Pacific Palisades v Los Angeles v ležérním outfitu jen měsíc po rozvodu. Porotkyně známé soutěže Amerika má talent si zašla na nákupy a oběd s přáteli v zářivě žlutém topu a volných cargo džínách s elastickým pasem. Na nohou měla pohodlné bílé tenisky a přes rameno luxusní černou chanelku na řetízku.

Minimalismus Hailey Bieber

Manželka zpěváka Justina Biebera Hailey je známá tím, že se jeho stylu dost často přizpůsobuje a miluje cargo kalhoty v pánském střihu, obléká je každou chvíli. Na ulici je slavný pár často přistižený paparazzi fotografy v uvolněných outfitech, kde nechybí široké kalhoty či džíny v kombinaci s volným tričkem či mikinou. Minimalismus se odráží v celém jejím šatníku a základní barvy béžová a černá jsou jí dost blízké.

Divokost Emily Ratajkowski

Modelka Emily Ratajkowski zvolila tentokrát dost odvážnou kombinaci, v níž odhalila opět své vypracované ploché bříško. Na rozdíl od Ashley Roberts však zvolila na konci srpna do ulic New Yorku kalhoty s nízkým pasem a crop top za krk a nechala vyniknout své dokonalé křivky. Jako většina celebrit zvolila bílé tenisky a malou černou kabelku přes rameno. Třešinkou outfitu byly zlaté šperky, které navrstvila v dekoltu i na zápěstí s výraznými hodinkami.

Načítám