Hlavní obsah

Nahota prodává aneb Slavné ženy, které se v rámci kampaně neváhaly svléknout: Kim, Brooke i JLo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou krásné, slavné a nebojí se pózovat před fotoaparáty nahé nebo poodhalené. Podívejte se, které zahraniční celebrity se ukázaly v odvážných módních kampaních.

Článek

Slavné jméno a nahota prodává. Toho si jsou vědomi tvůrci věhlasných značek z módního světa, kteří oslovili pro své letošní kampaně známé herečky, zpěvačky i modelky. Podívejte se, kdo se odvážil nafotit komplet v rouše Evině a kdo poodhalil sexy zadeček či ňadra.

Hailey Bieber

Manželka zpěváka Justina Biebera a známá modelka Hailey Bieber pózuje pro velké značky často. Objevila se v reklamách například pro Guess, Ralph Lauren či Tommy Hilfiger. A zářila i v kampani americké značky Wardrobe.NYC, která se soustředí na minimalistické a nadčasové kousky v základních barvách.

Foto: Profimedia.cz

Kolekce nese název Hailey´s signature wardrobe a modelka se v kampani objevila oblečená jen do půli tělaFoto: Profimedia.cz

Jennifer Affleck

Padesátka pro ni není žádná překážka, což je skvělé. Zpěvačka a herečka Jennifer Affleck známá pod přezdívkou JLo to s odvážnými outfity umí. Nechala se nafotit zcela nahá pro svou vlastní kosmetickou značku JLo Beauty, která nabízí pleťové a tělové krémy. Tomu se zkrátka říká kopat za vlastní tým!

Foto: Profimedia.cz

Jennifer na své postavě dře celý život, tak není divu, že se chce občas pochlubit veřejněFoto: Profimedia.cz

Bella a Gigi Hadid

Doslova s kůží na trh vyšly sestry a proslulé modelky Bella a Gigi Hadid, když předvedly kabelky značky Versace a k tomu nic navíc. Kampaň se inspirovala Rajskou zahradou, nechyběl ani had obtočený kolem nohy jedné z modelek a červené jablko, které obě držely společně. Bella se objevila téměř nahá také na módní přehlídce značky Coperni, kde na ni přímo na molu před zraky diváků nastříkali šaty dva muži v černém.

Foto: Profimedia.cz

Módní návrhářka Donatella Versace tento snímek prý okomentovala slovy „Moje bohyně“Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian

Pozadu nezůstala ani Kim Kardashian v reklamní kampani na obuv americké značky Stuart Weitzman, jejíž výrobky milují například i zpěvačky Beyoncé či Taylor Swift. V hlavní roli mají být sice boty, ale to by nebyla Kim, kdyby to celé nepojala lehce provokativně. Šéfdesignér značky Edmundo Castillo prý nadšeně prohlásil, že Kim ztělesňuje přesně ten typ ženy, pro který své výrobky navrhuje. Podobně odvážně zapózovala pro vlastní značku tvarovacího a bezešvého oblečení Skims.

Foto: Profimedia.cz

Kim zkrátka umí provokovat, i když předvádí jen kozačkyFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian v kampani pro vlastní značku tvarovacího prádla SkimsFoto: Profimedia.cz

Brooke Shields

Americká spisovatelka a herečka, kterou budete jistě znát hlavně z filmu Modrá laguna (1980), začínala jako teenagerka v modelingu. A vrací se k němu doteď. Nafotila například kampaň na spodní prádlo Kim Kardashian, nebo se nechala zvěčnit do půli těla jen v džínách značky Jordache, a to dokonce na neretušovaných fotkách!

Foto: Profimedia.cz

Brooke Shields dlouhé roky pózovala pro značku Calvin Klein, nyní se opět objevila v kampani na džíny, ale značky JordacheFoto: Profimedia.cz

Své křivky občas poodhalí i slavné plus size modelky!

Reklama

Načítám