Hlavní obsah

(Ne)oblečená Jennifer Lopez to umí s nahotou jako nikdo! Podívejte se na její nejsvůdnější outfity

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wow! Zpěvačka Jennifer Lopez vždycky věděla, jak udělat na červeném koberci dojem. A tuto schopnost evidentně neztratila ani po padesátce. Ráda si vyjde v šatech inspirovaných chytrou horákyní. JLo je mistryní v dávkování nahoty!

Článek

New York na pár okamžiků oněměl. Na zahájení filmového festivalu v Tribece v roce 2022  všem vyrazily dech její působivé šaty od návrháře Toma Forda.

JLo patří k několika málo hvězdám, které to s nahotou umí. Přestože po sexy šatech sahá ráda, nikdy nesklouzne k lacinosti a vulgaritě. Zavzpomínáte s námi na její další vydařené róby, které se zapsaly do módní historie?

Foto: Profimedia.cz

Oblečená, neoblečená. Zpěvačka svou volbou šatů, na kterých se střídal těžký samet s transparentní síťovinou, způsobila senzaciFoto: Profimedia.cz

Ikonické šaty Versace

Šaty Versace, které si zpěvačka oblékla v roce 2000 (ano, opravdu už je to tak dlouho) na předávání cen Grammy, vešly do dějin. Když herec David Duchovny tehdy předával jednu z cen, mrkl na zpěvačku a řekl publiku: „Tohle je poprvé, co jsem si jistý, že na mě nikdo nekouká.“

Foto: Profimedia.cz

Zpěvaččina kariéra se dělí na období před tropickými zelenými šaty a po nich. Ikonické šaty z hedvábného šifonu navrhla Donatella VersaceFoto: Profimedia.cz

Módní reinkarnace

Ikonické šaty s palmovými listy návrhářka Donatella Versace vzkřísila ve své kolekci na jaro 2020. Po dvou dekádách vytvořila jejich novou verzi a místo modelky si na molo přivzala právě zpěvačku. A ačkoli to popírá všechny přírodní zákony, Jennifer Lopez v nich vypadala snad ještě lépe než kdysi.

Foto: Profimedia.cz

Legendární šaty si JLo oblékla ještě jednou, tentokrát v rovných padesáti letech. Co dodat!Foto: Profimedia.cz

Tomu se říká odlesky!

Šaty libanonského návrháře Charbela Zoe opravdu nepotřebovaly doplňky. Oslňovaly totiž všechny a všechno kolem. Model s extra vysokým rozparkem a rafinovanými průstřihy (obléknout je musela být fuška) zpěvačka oblékla na předávání cen Video Music Awards MTV v roce 2014.

Foto: Profimedia.cz

V haute couture šatech zpěvačka zazářila. Doslova!Foto: Profimedia.cz

Na oscarovou after party

Oscarový výběr šatů v roce 2015 se zpěvačce a nezapomínejme, že také herečce, povedl. Zatímco na samotné předávání cen dorazila v romantické nude róbě Elie Saab, na pozdější after party Vanity Fair si oblékla něco svůdnějšího. U libanonského tvůrce zůstala, Elieho Saaba ale kolegiálně vystřídal Zuhair Murad.

Foto: Profimedia.cz

Díky dokonalému transparentnímu podkladu není jasné, kde lem šatů začíná. Zuhair Murad velké róby umí!Foto: Profimedia.cz

Odvážně na Met Gala

Met Gala patří k nejvýznamnějším módním akcím vůbec a v roce 2015 patřilo tématu čínského umění. Pozvánku tehdy dostala i brunetka, kterou opět oblékla Donatella Versace. Ústředním motivem šatů byl drak, poskládaný z blyštivých kamínků a umístěný byl tak chytře, aby zakryl jen to nejnutnější.

Foto: Profimedia.cz

Nejodvážnější částí šatů byl jejich profil. Tady se se spodním prádlem počítat nedáFoto: Profimedia.cz

Šaty v uvozovkách

Když se bavíme o odvážných šatech, které JLo oblékla, nemůžeme vynechat flitry posetý zelený plášť z haute couture kolekce Valentina. Ten si zpěvačka vyzkoušela při podzimním focení pro časopis InStyle v roce 2018 a z fotky se – z pochopitelných důvodů – stala senzace. Popová diva tehdy měla plášť přehozený jen na nahém těle.

Foto: Profimedia.cz

Róbu od Valentina doplňovaly jen diamanty. Tahle fotka před lety způsobila velký rozruchFoto: Profimedia.cz

Svůdná a šťastně zamilovaná

V létě roku 2021 juchali všichni, kteří na počátku nového milénia milovali pár Bennifer. Zpěvačka se totiž po téměř dvaceti letech znovu pustila do vztahu s hercem Benem Affleckem a jako čerstvě zamilovaní se společně objevili na zářijovém filmovém festivalu v Benátkách. Jennifer vypadala fenomenálně a rozhodně za to nemohly jen šaty dalšího libanonského návrháře Georgese Hobeiky. Velkou roli tu sehrála i viditelná vnitřní spokojenost – All You Need Is Love, říkali už Beatles v roce 1967.

Foto: Profimedia.cz

Na předloňský filmový festival zpěvačka dorazila v – na její poměry – jednoduchých šatech s odvážným a zajímavě řešeným dekoltem. A samozřejmě Benem, jehož společnost jí slušela ještě více než samotné šatyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám