Hlavní obsah

Vkusný civil, legíny připomínající UFO i nezbytné podpatky: co oblékají slavné ženy na nákupy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na červeném koberci jsou slavné herečky, zpěvačky či influencerky vždy dokonale upravené a září v těch nejdražších šatech a špercích. Ovšem co na sebe obléknou, když vyrážejí do města se svými dětmi na nákupy?

Článek

Tak jako každá máma, vyrážejí i slavné krásky se svými dětmi občas na nákupy. Některé si nelámou hlavu s tím, co si obléknou, jiné si zase dají záležet a vynesou outfit za tisíce. Podívejte se, kdo na sebe hodně dbá i v civilu a kdo nakupoval o prázdninách jen tak v teplákách a žabkách.

Gwyneth Paltrow (49)

Herečka Gwyneth Paltrow si vyšla minulý čtvrtek se svým šestnáctiletým synem Mosesem, kterého má z předchozího manželství s frontmanem hudební skupiny Coldplay, Chrisem Martinem, nakupovat v New Yorku. Soudě dle jeho výrazu asi nebyl úplně ve svém živlu, ale pookřál, když mu Gwyneth po nákupech předala klíčky od auta a nechala ho řídit.

Foto: Profimedia.cz

Hollywoodská hvězda se na nákupy oblékla pohodlně. K černé sukni s bílým jednoduchým tílkem obula ploché kožené páskové sandálky. Podle papírové taštičky značky Optyx si zřejmě udělala radost luxusními brýlemiFoto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker (57)

Herečku Sarah Jessicu Parker alias Carrie Bradshaw ze seriálu Sex ve městě známe jako módní ikonu, která nevyjde ven bez podpatků a originálních outfitů. Když však minulý týden brala útokem obchody v New Yorku se svou třináctiletou dcerou Marion, jejímž otcem je herec Matthew Broderick, navlékla se klidně do tepláků a mikiny. Hlavně pohodlně.

Foto: Profimedia.cz

Držitelka Zlatého glóbu se hrdě hlásí k šedinám a na nákup se vydala v teplákách, mikině a obyčejných žabkáchFoto: Profimedia.cz

Angelina Jolie (47)

Herečka Angelina Jolie si prohodila o prázdninách role a ujala se režie válečného snímku Bez krve (Without Blood) se Salmou Hayek a Demiánem Bichirem v hlavních rolích. Jolie natáčí v jižní Itálii a Římě, kam si odskočila také na nákupy se svou adoptovanou sedmnáctiletou dcerou Zaharou.

Foto: Profimedia.cz

Angelina nakupovala v jednoduchém bílém outfitu, který doplnila koženou kabelkou Yves Saint Laurent v přepočtu za 90 000 Kč. Kožené sandálky značky Valentino stojí asi 14 000 Kč. Její dcera ladila v černobílé midisukni s černým crop topem, ke kterému obula nesmrtelné converskyFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (41)

Podnikatelka a mediálně známá osobnost Kim Kardashian svým neonovým outfitem doslova oslnila ulice Paříže, když vyrazila během pařížského týdne módy na nákupy do obchodu Balenciaga. Doprovázela ji dcera North West, kterou má s bývalým manželem, hudebním producentem a rapperem Kanye Westem přezdívaným Yeezy.

Foto: Profimedia.cz

Kim má na sobě kanárkově zelené legíny její oblíbené španělské značky Balenciaga, které doplnila těsným maskáčovým tričkem. Tentokrát je však lépe vystajlovaná její dcera, která zkombinovala bomber od streetwearové značky svého otce s černými kalhotami, okovanými crocscami za 19 000 Kč a kabelkou za 38 000 Kč, obojí BalenciagaFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (53)

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez vyrazila na nákupy do obchodu s nábytkem. Je patrné, že čtrnáctiletou dceru Emme, kterou má s bývalým manželem Marcem Anthonym, nákupy příliš nebavily. Celou dobu totiž měla sluchátka v uších a koukala do telefonu.

Foto: Profimedia.cz

JLo je známá milovnice podpatků a vysokých platforem. Ani na nákupech s dcerou jí nechyběly masivní sandály na vysoké podešvi a s robustním podpatkem, které podtrhly její květinové romantické šatyFoto: Profimedia.cz

Vanessa Paradis (49)

Francouzská zpěvačka a herečka Vanessa Paradis byla takto načapaná se svou třiadvacetiletou dcerou Lily-Rose, kterou má s Johnny Deppem (59), když zašly na kávu do Los Feliz v Los Angeles. A přestože mají obě sluneční brýle, je vidět, že geny se nezapřou.

Foto: Profimedia.cz

Zatímco dcera měla na sobě růžovou minisukni a holé nohy v sandálech s bílými ponožkami, její maminka oblékla klasické modré džíny a nadčasový tmavě modrý kabát. Zkrátka šik klasika po francouzskuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám