Hlavní obsah

Prohra s grácií a v teniskách: Inspirujte se Danuší Nerudovou

Foto: Jan Handrejch / Právo / Profimedia

Foto: Jan Handrejch / Právo / Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Danuše Nerudová sice svůj boj o prezidentský post už prohrála, ale prohlásila, že z veřejného prostoru jen tak neodejde. A vzkázala, že doufá, že její kandidatura byla zároveň povzbuzením pro ostatní ženy. Proto se inspirujte nejen jejím smýšlením, ale i skvělým stylem.

Článek

Když Danuše Nerudová zjistila, že je pro ni v prvním kole prezidentských voleb dobojováno, rozhodně nebrala své třetí místo jako prohru. Dál bude usilovat o moderní společnost, slušnost i pomoc lidem a také chce povzbuzovat ženy. „Je na čase, aby se staly viditelnější součástí veřejného života a politiky,“ píše na svém Instagramu. A my s ní v naší ženské redakci jedině souhlasíme.

Její děkovná řeč byla až dojemná a je nutno podotknout, že ji pronesla s úsměvem na tváři a s velkou pokorou. A my oceňujeme nejen její veřejné vystupování, ale i její outfit, který výjimečně nebyl modrý jako v předchozích debatách. Tentokrát zvolila světlé barvy – omladily ji stejně jako bílé pohodlné tenisky, které se nebála obout k sukni. Zkusíte její nadčasový styl?

Bílá košile

Foto: Archiv firem

Zleva: Košilové body s.Oliver, 1699 Kč. Bavlněná košile Drykorn, 1799 Kč, prodává AnswearFoto: Archiv firem

Béžová sukně

Foto: Archiv firem

Zleva: Lehká sukně Buga, 2499 Kč. Zavinovací sukně Breuninger, 3750 KčFoto: Archiv firem

Světlý kabát

Ceníme si také toho, že Danuše Nerudová podporuje české módní návrháře a designéry. Její světlý kabát je z dílny Hany Zárubové.

Foto: Archiv firem

Zleva: Vlněný kabát Sophistic by Veronika, 9990 Kč. Vlněný kabát Josefina Bakošová, 16 230 KčFoto: Archiv firem

Bílé tenisky

Foto: Archiv firem

Zleva: Kožené sneakersy Veja, 3082 Kč, prodává Eobuv. Kožené sneakersy New Balance, 2999 Kč, prodává ModivoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Textilní polobotky Jenny Fairy, 1199 Kč, prodává CCC. Tenisky Skechers, 1999 Kč, prodává BaťaFoto: Archiv firem

Prezidentské volby 2023

Historicky čtvrtým prezidentem České republiky se v prezidentských volbách 2023 stal Petr Pavel. Generál ve výslužbě porazil v druhém kole poslance Andreje Babiše, a to při rekordní volební účasti přes 70 %. Inaugurace nového prezidenta proběhla 9. března 2023.

Načítám