Hlavní obsah

Které to sluší víc? Jeden outfit na dvou modelkách. Jedna má velikost S, druhá XL

Foto: C&A

Foto: C&A

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať máte štíhlou postavu s menšími prsy, nebo jste žena plných křivek a ňader, vždycky hledáte v obchodech ideální kus oblečení, který padne zrovna vám. Vybrali jsme pro vás vždy jeden model, ale ve velikosti S a XL, a ukážeme vám ho na reálných ženách. Tyhle plavky, šaty nebo kalhoty sluší každé postavě, jen vyzdvihují jiné přednosti.

Článek

Jeden model, dvě rozdílné postavy. Na každé bude vypadat trochu jinak a zvýrazní pokaždé jiné přednosti, ale určitě padne oběma. Nevěříte? Stačí se podívat do naší dnešní galerie, kde jsme pro vás připravili letní šaty, kalhoty i plavky ve dvojím provedení. Jednou si je můžete prohlédnout na štíhlé postavě a podruhé na ženě plnějších křivek. Posuďte samy, komu sluší víc? Podle nás oběma.

Tipy na letní šaty

Léto je jako stvořené k nošení nejrůznějších šatů. Důležité je, abyste se v nich cítily pohodlně a hodila se k vám jejich barva. K univerzálnějším odstínům, které mohou obléci jak blondýnky, tak brunetky, a navíc rozličných proporcí, bychom zařadili béžovou, růžovou a tyrkysovou – mimochodem vhodné barvy i na společenské šaty, třeba na svatbu vaší kamarádky.

Oblíbené jsou v létě květinové vzory, kterých se opravdu nemusíte obávat a můžete si je užít do sytosti, i když máte kila navíc. Vyrazte v nich na různé příležitosti od pikniku přes dovolenou na lodi až po rande na koupališti. Květinové drobné motivy vypadají skvěle rovněž na overalech. Oběma postavám doporučujeme spíš kousky s širšími nohavicemi, působí elegantně.

Stylové plavky

U některých typů postavy bývá občas problém najít dobře padnoucí plavky. I ty najdete v naší galerii nafocené na hubené i silnější postavě. A každá žena má něco do sebe, jen jsou jejich přednosti pokaždé na jiném místě. Ptáte se, jaké plavky jsou univerzální v S i XL? K nadčasovým typům patří jednobarevné, ale i ty s modrými proužky. Podívejte se, kam můžete pro pár slušivých letních kousků vyrazit.

Modely ve dvojí velikosti

Načítám