Hlavní obsah

Kim Kardashian znovu skóruje! Své spodní prádlo propojila s křišťály Swarovski. A tohle je výsledek

Foto: Taylor Hill/WireImage, Gettyimages.com

Foto: Taylor Hill/WireImage, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolem spodního prádla Skims, které spoluvlastní Kim Kardashian, je opět rušno. Značka totiž chytře spojila síly s ikonickými šperky Swarovski a dala tak vzniknout limitované kolekci, kterou přišla podpořit spousta hvězd. Plus size modelka Ashley Graham oblékla jejich síťované šaty, na které už je pořadník.

Článek

Kim Kardashian znovu dokázala, že má podnikatelského ducha. Poté, co pod značkou Skims představila podprsenku s umělými bradavkami, přichází s další novinkou - ve spolupráci se značkou Swarovski. Jak vypadá spojení křišťálů se spodním prádlem, plně ukázala na otevření vlajkového obchodu Swarovski na Páté Avenue v New Yorku, kde se objevila nejen Kim, oblečená do křišťálů, ale i další hvězdy jako Ashley Graham, Gwyneth Paltrow nebo Emma Roberts.

Swarovski x Skims

Spolupráce dvou silných značek má skvělé načasování a už teď je jasné, že půjde o nejžádanější večírkové kousky. Kolekce Swarovski x Skims se dostala do prodeje sotva před pár hodinami a už teď je spousta kousků pryč. Pokud si chcete na některý z nich počíhat, můžete se zapsat na čekací list. Nejrychleji mizí síťovina, která, jak Kim moc dobře ví, je letos mimořádně trendy. Šaty, které na akci oblékla plus size modelka Ashley Graham, sice stojí téměř třicet tisíc korun, i tak jsou ale téměř pryč. K dostání je i podprsenka ze stejného materiálu za necelé tři tisíce, ke které si můžete dokoupit také kalhotky. V kolekci jsou také body chains neboli řetízky na tělo, legíny, body ale i kombinézy, obepínající celé tělo (catsuits), které jsou pro Skims typické.

Kolekci navrhla Kim Kardashian ve spolupráci s kreativní ředitelkou značky Swarovski Giovannou Engelbert, která je na této pozici od roku 2016. Právě ona je tou osobou, která tradiční křišťály udělala trochu více cool a posunula značku směrem k aktuálním trendům. Před Skims značka spolupracovala také s módním domem Aquazzura – sandálky vykládané křišťály Swarovski jsou stále v prodeji za 45 000 korun, v minulosti byly kamínky ozdobené i tenisky Adidas nebo Nike.

Hvězdy oblečené do nové kolekce

Spolupráce značek byla oslavena na včerejším otevření nového obchodu Swarovski v New Yorku, kde byl dress code jasný. Hvězdy se stejně jako plus size modelka Ashley Graham oblékly do nové kolekce. Kim Kardashian si vystačila s křišťály a jedinou látkou na jejím outfitu byly bavlněné kalhotky s kamínky, které jsou také v prodeji. Podobně odvážná byla i zpěvačka Teyana Taylor, která si místo topu oblékla šperk. Na akci nechyběla ani herečka Gwyneth Paltrow, Emma Roberts nebo modelka Georgia May Jagger.

Načítám