Hlavní obsah

Roztroušená skleróza, spousta plastik i přirozené stárnutí: jak se změnili herci z Pravé blondýnky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Růžové zjevení, které perfektně rozumí módním trendům, ale díky snaze získat starou lásku se stane i odbornicí na právo. Pravá blondýnka Elle Woods bavila v letech 2001 a 2003 svou naivitou, ale také dojímala smyslem pro spravedlnost. V poslední době se hovoří o třetím dílu. Jak se herci za téměř dvacet let změnili?

Článek

O tom, že se fanoušci dočkají pokračování Pravé blondýnky, představitelka hlavní role informovala už v roce 2018. Jenže pandemie celý projekt pozdržela. Na začátku letošního roku se ovšem v médiích objevila informace, že premiéra filmu by se měla uskutečnit už letos v květnu. Jak se od prvního a druhého dílu změnili herečky a herci?

Reese Witherspoon (45)

Hlavní roli si ve dvou filmech zahrála americká herečka, která svou kariéru zahájila už v dětství. Čas k ní byl velmi milosrdný, a tak se může pochlubit velmi mladistvým vzhledem. Když se navíc postaví vedle své dvaadvacetileté dcery Avy, málokdo by hádal, že nejsou sestry. Herečka zůstává dlouhá léta věrná blonďaté barvě vlasů. V posledních letech se objevuje po boku Jennifer Aniston (53) v dramatické sérii z novinářského prostředí The Morning Show (2019–2021). Velmi aktivní je také v charitatě – pomáhá ženám s rakovinou prsu nebo dětem.

Foto: Profimedia.cz

Ava se rozhodla, že se od maminky trochu odliší, a tak si na konci loňského roku obarvila vlasy růžovou barvouFoto: Profimedia.cz

Luke Wilson (50)

Právníka Emmetta Richmonda, který se do Elle zamiluje a nakonec si ji i vezme, si zahrál pohledný Američan z herecké rodiny. Hraní a režii se totiž věnují i jeho dva bratři – Andrew (57) a Owen (53). Druhý jmenovaný je teď momentálně k vidění v kinech v romantické komedii Vem si mě (2022). Nejmladší z bratrů hrál po Pravé blondýnce v řadě průměrných snímků nebo v seriálu Stargirl (2020–2022). Na začátku loňského roku herec prohlásil, že pokračování Pravé blondýnky se rozhodně nebrání, vždy si prý rád znovu po boku Reese Witherspoon zahraje.

Foto: Profimedia.cz

Herec se prý se svou kolegyní rád zase sejdeFoto: Profimedia.cz

Matthew Davis (43)

Původně si Elle myslela, že stráví život se svou láskou Warnerem Huntingtonem III., jenže ten jí do toho hned na začátku prvního filmu hodil vidle. Místo zásnubního prstýnku dostala kopačky. Kariéra amerického herce ovšem tímto jedním filmem neskončila, i když se mu dařilo spíše v seriálech. Byl například součástí diváckého hitu Upíří deníky (2009–2017) nebo seriálu Odkaz (2018–2022). Přestože se herec objevil jen v prvním díle Pravé blondýnky, třetímu by se nebránil. Alespoň v roce 2018 na spekulace o pokračování odpověděl, že sice nic neví, ale je z toho nadšený a zajímalo by ho, kam se Warner během let posunul.

Foto: Profimedia.cz

Co říkáte na Warnera s knírkem? Zamlouval by se vám?Foto: Profimedia.cz

Jennifer Coolidge (60)

Naopak ani v jednom díle nechyběla ztřeštěná manikérka Paulette Parcelle. Herečka, známá také jako Stiflerova máma z bláznivé komedie Prci, prci, prcičky (1999), během let propadla plastikám a botoxu a rozhodně není reklamou na přirozené stárnutí. Plusové body jí nicméně patří za to, že se estetickými úpravami netají a netutlá je jako některé její kolegyně z branže. Podle dostupných informací by si Ellina nejlepší kamarádka, která ji naučila předklon a vztyk, neměla nechat pokračování ujít.

Foto: Profimedia.cz

Herečka má mírné problémy s mimikouFoto: Profimedia.cz

Victor Garber (72)

Výraznou postavou prvního snímku, i když ne v pozitivním smyslu slova, byl také kanadský herec v roli profesora Callahana. Jeho filmografie je skutečně bohatá, v hitu Titanic (1997) si například zahrál hlavního konstruktéra nepotopitelné lodi Thomase Andrewse (✝39). Během let herci značně prošedivěly vlasy, ale jinak vypadá pořád dobře. O jeho zapojení do třetího dílu Pravé blondýnky se ovšem nic neví a pravděpodobně k němu ani nedojde, ledaže by si zahrál právníka a profesora v důchodu.

Foto: Profimedia.cz

V Pravé blondýnce nehrál zrovna kladnou postavu, ale v reálném životě je herec sympaťákFoto: Profimedia.cz

Selma Blair (49)

V roli zákeřné Vivian, která v prvním díle chodí s Warnerem poté, co dá Elle kopačky, diváky popuzovala americká herečka, která během let změnila image. Tmavé mikádo, které podtrhovalo její přísný vzhled, vyměnila za krátký rošťácký blond účes. Na prahu padesátky vypadá moc dobře. Naposledy na sebe upozornila dokumentem Introducing, Selma Blair (2021), ve kterém popsala svůj boj s roztroušenou sklerózou. Ta jí byla diagnostikována v roce 2018 a musela dokonce podstoupit chemoterapie a transplantaci kmenových buněk. Kvůli problémům s mobilitou využívá asistenčního psa.

Foto: Profimedia.cz

Když herečka nemůže vzít na akci svého psa, pomáhá si hůlkouFoto: Profimedia.cz

Související témata:

Načítám