Hlavní obsah

Sexy a šik? Zkuste khaki barvu jako tyhle slavné dámy!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Khaki. Barva vojenských stanů, retro žebradel a vojenských mundúrů. Ale také často neprávem opomíjený odstín zelené, v kterém lze udělat hodně parády. Tak vezměte tuhle barvu na milost a zkuste v ní zazářit jako slavné dámy.

Článek

Khaki si bohužel nese jakési stigma, kvůli kterému ho řada lidí nemá v oblibě. Jasně, kdo by chtěl nosit šaty v barvě stanové plachty! Je to ale škoda, protože tenhle odstín zelené vypadá skvěle a navíc sluší tmavovláskám i blondýnkám. Důkaz? Tyhle slavné dámy.

Ashley Roberts (39)

Americká zpěvačka v módě nechybuje a platí to i pro tento model. Velmi elegantní a postavu podtrhující khaki kalhoty a k tomu zkrácené sáčko ve stejné barvě vypadají skvěle. Pak už stačí jen obyčejné bílé tričko a nádherný outfit do kanceláře nebo na schůzku je na světě.

Foto: Profimedia.cz

Pohodlný a zároveň elegantní, takový je model, který vynesla Ashley RobertsFoto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate (39)

Tato dáma ctí tradice královské rodiny, takže se obléká velmi vkusně, elegantně a distingovaně. A jinak to neudělala, ani když vyrazila do přírodopisného muzea v Londýně. Vínový upnutý rolák doplnila volnými khaki kalhotami a vše doladila doplňky ve vínovém odstínu. Opět skvělý outfit do práce, na jednání, ale i jen tak na běhání po městě.

Foto: Profimedia.cz

Volné kalhoty v khaki barvě v podání manželky prince Williama (39)Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham (33)

Plus size modelka má módu ráda a nebojí se skoro ničeho. Tentokrát vsadila na overal, který se na módním nebi drží už několik let, navíc v khaki barvě. A nevypadá to vůbec špatně, naopak – je to velmi ležérní a pohodlný model do letních dní.

Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham dokazuje, že khaki barva sluší i ženám s výraznějšími křivkamiFoto: Profimedia.cz

Nadine Leopold (27)

Krásná rakouská modelka vsadila na khaki barvu v roce 2018, když zářila v Cannes. Dech tam všem vyrazila v nádherných průsvitných večerních šatech, kterými jasně ukázala, že tento odstín zelené patří i na červený koberec.

Foto: Profimedia.cz

Večerní róba v khaki barvě? Rozhodně ano!Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria (46)

Je snad něco pohodlnějšího a univerzálnějšího než košilové šaty? Ne, tento střih je jednoduše povinná výbava, protože sluší opravdu skoro každému. Své o tom ví i oblíbená herečka, která si v minimodelu v khaki odstínu vyrazila do města. I tohle je skvělý outfit do letního počasí, na běžné pochůzky i do práce.

Foto: Profimedia.cz

Košilové šaty jsou vždy sázka na jistotu a khaki barva jim dodá trochu nečekaného šmrncuFoto: Profimedia.cz

Kimberley Garner (30)

Britská modelka a návrhářka plavek si vyrazila na pláž v Miami a zvolila jednodílné plavky v khaki barvě. A rozhodně neudělala chybu, obzvlášť na její dokonalé postavě vypadají skvěle. Pravda, jejich vykrojení je poněkud odvážné, ale co se týče barvy, tam rozhodně tleskáme.

Foto: Profimedia.cz

Plavky v khaki barvě vypadají bezvadně. Je vidět, že plavková návrhářka rozumí své věciFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (40)

Všichni vědí, že tato dáma si libuje ve velmi odvážných a někdy až přehnaně originálních modelech. Pravda ale je, že kdyby tentokrát doma nechala kozačky a ke koženému overalu obula třeba subtilnější střevíčky, hned by to vypadalo jinak. Takže jestli se trochy khaki extravagance nebojíte, je i tohle možnost...

Foto: Profimedia.cz

Známá módní pokušitelka vsadila nejen na khaki barvu, ale také na kůžiFoto: Profimedia.cz

Barva trávníků, stromů a přírody vůbec je prostě skvělá. A nejen co se týče módy. Víte, jak se dělá domácí zelená? Mátový likér krok za krokem.

Reklama

Načítám