Hlavní obsah

Slavné dámy a nahota: Tereza Ramba překvapila, Britney Spears provokuje a Heidi Klum je nudistka

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Že je ženské tělo krásné a ženy by na něj měly být pyšné, se není třeba rozepisovat. Píší se o něm básně, skládají písně a je motivem mnoha krásných obrazů. Jak to mají s nahotou slavné dámy: kdo se svlékl kvůli oslavě těla a kdo spíš jen provokuje?

Článek

Dnes má premiéru film Betlémské světlo a nedávno se v ulicích objevily obrovské plakáty nahé herečky Terezy Ramba (32). Bylo to překvapení: nepatří totiž mezi slavné ženy, které se ukazují bez oblečení. Jenže režisérovi Janu Svěrákovi (57) se prý nedá odříct ani „nahatá“ role, navíc je herečka na své tělo po třicítce a dvou dětech pyšná. Svůj instagramový příspěvek doplnila o informaci, že láska je svoboda a svoboda je láska a výtěžek z prodeje jejích autorských triček jde na pomoc Ukrajině.

A jak to mají s nahotou jiné slavné dámy?

Pavlína Pořízková (56)

Světově proslulá supermodelka si stále udržuje perfektní postavu (na které dle svých slov denně dře) a je zvyklá, že kvůli focení kampaní a reklam se čas od času musela objevit oblečená spíše poskrovnu. V poslední době slavná Češka ráda ukazuje, že i ženy po padesátce mohou vypadat skvěle a nepatří do starého železa. A že se jí občas dostane kritiky? Tomu se směje. Podle ní by se mělo mluvit o kráse nejen v souvislosti s různými proporcemi a barvou pleti, ale i o kráse v různém věku. Sdílí proto fotky i bez retuše a bez make-upu.

Foto: Profimedia.cz

Pavlína Pořízková na sobě pracuje a nemá problém tento typ fotografií sdílet s celým světemFoto: Profimedia.cz

Britney Spears (40)

Interpretka jednoho z nejprodávanějších hitů Baby One More Time má za sebou řadu skandálů a umí provokovat dodnes. V posledních letech se její sociální sítě hemží odhalenými fotografiemi – prý jimi protestovala proti opatrovnictví svého otce a nesvobodě. Ovšem loni soud opatrovnictví zrušil, ale ona se fotí dál – teď slaví svobodu. Mnoho fanoušků stálo v boji proti otci na její straně a hojně používali hashtag #freebritney. Nyní se ptají, jestli je jejich oblíbená blondýnka v pořádku a zda toho už není moc. Pravda je, že na mnoha snímcích nepůsobí, že je v úplné psychické pohodě.

Foto: Profimedia.cz

Na jejím profilu převažují snímky tohoto typu. Příznivci by Britney Spears už možná raději viděli ve studiu pracovat na nových písníchFoto: Profimedia.cz

Ashley Graham (34)

Plus size modelka se svými křivkami chlubila vždy ráda a nepřestala s tím ani v těhotenství: syna Isaaca porodila v roce 2020 a nedávno k němu přibyla dvojčátka – zase kluci. Za svá kila navíc se rozhodně nestydí a je pyšná na tělo, které dalo život třem lidem. Se svými fanoušky sdílela i strie, které se jí během těhotenství na břiše objevily, a fotí se také při kojení a odsávání mléka. Pro mnoho žen je nejen inspirací, ale i ujištěním, že touha po dokonalosti je zbytečná a jen bere energii.

Foto: Profimedia.cz

Slavné dámy se rády fotí během těhotenství, protože chtějí mít na toto období hezkou vzpomínku. A Ashley Graham není výjimkaFoto: Profimedia.cz

Lizzo (33)

Oceňovaná zpěvačka roky bojuje proti standardům a ideálům krásy. Dle vlastních slov samozřejmě ví, že je tlustá, ale připadá si krásná, cítí se sexy a svoje křivky má ráda. Odmítá všechny škatulky a je ráda, že pro mnohé je ikonou a vzorem. Ráda se ukazuje ve velmi odhalených a extravagantních modelech a rozhodně nemá potřebu svoje proporce nikterak maskovat. A že ji hejtují, protože oslavuje obezitu? Ona tvrdí, že podporuje přirozenost.

Foto: Profimedia.cz

Lizzo má svoje tělo ráda, a když se nefotí úplně nahá, aspoň se obléká do odvážných outfitůFoto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski (30)

V šatníku slavné modelky a maminky ročního synka najdete buď miniaturní bikiny, upnuté crop topy nebo odhalující šaty. Svoje tělo miluje, ostatně ji skvěle živí, a ráda ho ukazuje v celé kráse. Je velká bojovnice za ženská práva: ženy by si podle ní měly (ne)oblékat, cokoli chtějí, holit se či neholit, pokud chtějí, apod. A že hlásá, že smyslnost je výsada žen a měly by toho využívat? To prý není v rozporu s jejím feminismem – bojuje kupříkladu za právo žen na potrat.

Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski ráda trochu provokuje, ale fanoušci to milují. Je na co se dívatFoto: Profimedia.cz

Heidi Klum (48)

Brzy jí bude 50 a postavu jí závidí i modelky o generaci mladší. Má co ukazovat a rozhodně si svoje křivky nenechává pro sebe. Ostatně už jako malá holka chodila s rodiči na nudapláže a s nahotou nemá žádný problém. Běžně ji paparazzi zachycují na dovolené nahoře bez a fanoušky na sociálních sítích sem tam potěší lechtivým obrázkem – jen tak, proti ničemu tím nebojuje.

Foto: Profimedia.cz

Někdy nechá fanouškům prostor pro fantazii, jindy se odhalí komplet. Heidi Klum rozhodně není puritánka a nahota je pro ni přirozenáFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám