Hlavní obsah

Červená barva v podání slavných žen

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Rudá je úchvatná a dáma v červeném nikdy nezůstane bez povšimnutí. A v tom je síla, stejně jako možná nevýhoda této výrazné a nepřehlédnutelné barvy. Jak s červeným oblečením zacházejí slavné dámy: Která je sexy a kdo vypadá lacině?

Článek

Jestli je nějaká barva opravdu sexy, je to bezesporu červená. Ale je to s ní trochu hop nebo trop. Buď vás promění ve žhavou krásku, nebo v lacinou ženštinu, která se snaží poutat pozornost za každou cenu. Jak to s touhle barvou (ne)umějí slavné dámy?

Ashley Roberts (40)

Tahle americká zpěvačka v oblasti módy nechybuje a platí to i pro ožehavou červenou. Kombinace výrazné barvy a jednoduchého ležérního střihu je dokonalá. Rudá dodá outfitu potřebný šmrnc a jeho nositelce sex-appeal, ovšem uvolněný střih vše zjemní a vyvolá dojem přirozenosti. A jak vidíte, červená není jen barva na večerní akce, takhle můžete klidně vyrazit do práce nebo pro děti do školky.

Foto: Profimedia.cz

Tohle je perfektní ukázka, jak by to mělo vypadatFoto: Profimedia.cz

Maya Henry (21)

Americká modelka si díky svému mládí a dokonalé postavě může dovolit v podstatě cokoli. A tyhle rudé šaty nejsou vůbec špatné, jen by mohly trochu víc zahalovat modelčino tělo. Červené totiž obecně svědčí ubrat na všech dalších „sexy doplňcích“. Minimálně od pasu dolů neměl tento model odhalovat už nic a byla by to dokonalá ukázka rafinovanosti. Tady ale nezbyl téměř žádný prostor pro fantazii, což je velká škoda.

Foto: Profimedia.cz

Stačilo by malinko přibrzdit v odhalování kůže a bylo by to dokonaléFoto: Profimedia.cz

Myleene Klass (43)

Tady je opět jasně vidět, že červené barvy se není třeba bát, že je to super volba na běžný den: na pochůzky po městě, na oběd s kamarádkami, do kina. Britská zpěvačka si oblékla jednoduché volnější košilové šaty a zkombinovala je s módní klasikou – s koženým (či koženkovým) křivákem. A neudělala chybu. Jednu drobnou výtku ale přece jen máme, pohodlné tenisky by tady udělaly rozhodně lepší službu než černé pantofle, které nehezky připomínají zdravotní obuv.

Foto: Profimedia.cz

Jednoduchý pěkný model na běžné nošeníFoto: Profimedia.cz

Eva Feuereislová (31)

Je nám líto, ale takhle to přesně vypadat nemá. Bývalá účastnice televizní reality show VyVolení se snažila být opravdu sexy, ale výsledek působí velmi lacině. Lesklý materiál v kombinaci s rudou barvou, k tomu sako, které je nositelce přes hrudník zbytečně těsné, navíc zapnuté jen na jeden knoflík, aby celý svět mohl vidět „rafinovanou“ černou podprsenku… To je prostě zbytečné. Snaha upoutat pozornost za každou cenu je tady opravdu poznat na první dobrou.

Foto: Profimedia.cz

Takhle s červenou raději nezacházejte! A přitom stačí jen trochu ubrat…Foto: Profimedia.cz

Minnie Driver (51)

Britská herečka to vychytala téměř na sto procent. Červené šaty mají skvělý střih, jsou uvolněné, jistě pohodlné, rafinovaně odhalují ramena (což leckdy víc sexy než hluboký dekolt) a bílé tenisky s červeným detailem k nim dokonale ladí. Byl by to parádní model na všední dny (v chladnějším počasí lze přes šaty přehodit bundičku), kdyby nebylo jedné drobné chybičky. Vážně škoda těch vykukujících ramínek! Pod takový model je naprostá povinnost buď vyrazit nahoře bez, nebo v podprsence bez ramínek.

Foto: Profimedia.cz

Tady dokonalost kazí jeden malý detail. Škoda!Foto: Profimedia.cz

Joan Collins (88)

Hvězda kultovního seriálu Dynastie jasně dokazuje, že rudé barvy se není třeba bát v žádném věku. Když se sáhne po decentnějším střihu a vše se doplní zajímavými doplňky, všechny ženy budou v rudé vypadat báječně. A tuhle divu si klidně vezměte za příklad. Šaty dlouhé až na zem, volný střih, rozšířené rukávy… To vše působí velice elegantně a sofistikovaně. Tak akorát hluboký véčkový výstřih (mimochodem véčko sluší každému) a výrazné šperky pak modelu dodají potřebný šmrnc.

Foto: Profimedia.cz

Když to umíte, můžete si dovolit nosit rudou v jakémkoli věkuFoto: Profimedia.cz

Addison Rae (21)

Americká hvězda sociálních sítí se toho nebojí. Zvolila upnuté lesklé rudé šaty z materiálu, který nedává žádný prostor ani nejmenším nedokonalostem. Upřímně, není to vůbec špatný model třeba na večírek, a když ho doplníte jednoduchými botami a kabelkou, budete vypadat sexy, ale ne lacině. Ovšem nutno si přiznat, že tohle nejsou šaty pro každého! Pokud nejste o dokonalosti své postavy opravdu přesvědčeny, raději sáhněte po trochu milosrdnějším kousku.

Foto: Profimedia.cz

Tohle je model pro opravdu odvážné a sebevědomé ženyFoto: Profimedia.cz

Že se v rudé necítíte – je na vás prostě moc, a přesto chcete být sexy a šik? Zkuste khaki barvu jako tyhle slavné dámy!

Reklama

Související témata:

Načítám