Hlavní obsah

Nebojte se neonu! Svítivé barvy miluje nejen Lopez a Nixon

Foto: GettyImages.com

Foto: GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto barvám rozhodně přeje a blížící se prázdninový čas vyloženě láká k tomu se trochu odvázat. A to nejen třeba při výběru dovolené, ale i v módě. Vpusťte do svého šatníku výrazné barvy, a rovnou ty neonové. Že nevíte, jak na to? Inspirujte se u těchto slavných dam.

Článek

Dost bylo černé, šedé a dalších typicky podzimních a zimních barev. Venku je konečně krásně, prázdniny se blíží, dovolená je na dohled, tak nenechte zářit jen svou mysl, ale i šatník. Neonové barvy se mohou sice zdát na první pohled trochu divoké, ale jak dokazují tyhle slavné dámy, není se čeho bát.

Kerry Washington

Foto: MediaPunch/Bauer-Griffin - GettyImages.com

Herečka sáhla po elegantním kabátku v neonově zelené.Foto: MediaPunch/Bauer-Griffin - GettyImages.com

Že se neonové barvy hodí jen pro náctileté a rozhodně s nimi nelze být elegantní? Omyl! Podívejte se na Kerry Washington, kterou znáte nejspíš z filmů Nespoutaný Django nebo Škola dobra a zla. Platí za jednu z nejstylovějších hollywoodských hereček, je jí 46 let a rozhodně působí elegantně.

A šik byla i v tomto stylovém neonově zeleném kabátku. Jen si představte, kdyby si místo něj ke klasické černé pouzdrové sukni a lodičkám vzala třeba černé nebo jinak nevýrazné sako. Nuda, že? Ale takhle, parádní model!

Camila Alves

Foto: Christian Vierig - GettyImages.com

Nádherná brazilská modelka se barev také nebojí.Foto: Christian Vierig - GettyImages.com

Je krásná, sexy a na poli módy rozhodně ne nudná. Moc dobře ví, že kalhotové kostýmy teď hodně frčí, a tak ani jí tenhle kousek v šatníku nechybí. Ale jak to posunout ještě o kousek dál? Zvolit nádhernou svítivě růžovou barvu byl v tomto případě rozhodně dobrý tah. Navíc díky volnému ležérnímu střihu si mohla Alves dovolit trochu odvážnější vršek, tedy vlastně jen podprsenku, kterou nechala ze saka vykukovat, aniž by to vypadalo lacině. Ale jestli je to na vás přece jen moc, věřte, že podobně skvěle bude podobný model vypadat s černým basic tílkem či trikem.

Cynthia Nixon

Foto: James Devaney - GettyImages.com

I tahle herečka umí být v módě odvážná.Foto: James Devaney - GettyImages.com

Cynthii Nixon máme rádi už jen za její roli právničky Mirandy v ikonickém seriálu Sex ve městě. Ale milujeme ji i za její originální módní vkus, za to, že se nebojí experimentovat a rozhodně se nebojí barev.

Před dvěma lety vyrazila na premiéru pokračování Sexu ve městě nazvaného A jak to bylo dál…, a to v krásných zářivě oranžových šatech klasického střihu. Je slušivý pro většinu žen, hodí se ke každému věku a o to, aby to nebyla nuda, se v tomto případě postarala právě barva.

Sofía Vergara

Foto: Hollywood To You/Star Max - GettyImages.com

Herečka a modelka se pro neonové barvy snad zrodila.Foto: Hollywood To You/Star Max - GettyImages.com

Herečka a modelka Sofía Vergara se pyšní odstínem pleti, kterému výrazné barvy sluší. A neonově žlutý trenčkot je naprostá bomba!

Můžete ho zkombinovat v podstatě s čímkoli, obyčejnými džíny či klasickými černými kalhotami počínaje a v podstatě jakýmikoli šaty konče. Užijete ho v chladnějších letních večerech, ale neztratí se vám ani na jaře či na podzim. Prostě univerzální kousek, do něhož se investice víc než vyplatí.

Jennifer Lopez

Foto: Unique Nicole/WireImage - GettyImages.com

Neonové barvy a večerní róba? Proč ne.Foto: Unique Nicole/WireImage - GettyImages.com

Je jasné, že si Jennifer Lopez nemohla nechat ujít premiéru snímku Air: Zrození legendy, když film režíroval její manžel Ben Affleck. A je jasné, že nemohla podcenit výběr róby. A do třetice je jasné, že ani tentokrát Lopez, která to s módou umí, neudělala chybu.

Relativně jednoduše střižené dlouhé šaty s korálkovou horní částí a neonově žlutou sukní jí dokonale padly a hlavně sekly. Takže jak vidíte, svítivé barvy mají v podstatě univerzální využití, sluší sportovnímu oblečení, ale i večerním róbám.

Jak se dali Jennifer s Benem znovu dohromady

Helen Mirren

Foto: Dominique Charriau/WireImage - GettyImages.com

Úžasná herečka platí i za jakousi módní ikonu, která stojí za inspiraci.Foto: Dominique Charriau/WireImage - GettyImages.com

Herečka Helen Mirren dokazuje, že věk je opravdu jen číslo (je jí 77 let) a že v módě neexistují žádné limity, ale cení se naopak originalita, odvaha a radost z toho, co máte na sobě. Mirren je navíc velká experimentátorka a jak vidíte, i neonově růžová mikina na ní vypadá skvěle a ani trochu nevhodně či nevkusně. Tady je vzkaz jasný – nebojte se barev, nebojte se být vidět, ať je datum vašeho narození jakékoli!

Neonové barvy jsou super, ale i ty normální fungují parádně. Své o tom vědí dámy Bohdalová, Smetana i Klum: Nejdivočejší módní kreace, které hýří barvami

Načítám