Hlavní obsah

Od přírody, nebo kadeřníka? Přirozená barva vlasů Scarlett Johansson nebo Jennifer Aniston

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná se tak narodily… A možná je to jen zásluha jejich kadeřníků. Ačkoli je všichni znají s určitým odstínem vlasů, realita je úplně jiná. Jak vypadá původní barva Jennifer Aniston, Scarlett Johansson nebo Pamely Anderson?

Článek

Vlasy si barví tak dlouho, že je už jejich fanoušci neumějí vnímat jinak. Scarlett Johansson je zkrátka blondýnka, k Jennifer Aniston patří melíry a Alyson Hannigan je zrzka. O to překvapivější pak jsou jejich fotografie z dětství nebo mladých let. Jak vypadá původní barva, kterou se hvězdy snaží každých pár týdnů zakamuflovat?

Scarlett Johansson

Tato slavná herečka miluje vlasové proměny a vyzkoušela už mnoho barev i střihů. A když si občas vyrazí jako brunetka či zrzka, lidé to u ní často vnímají jako „nepřirozené“, protože ji mají zaškatulkovanou coby přirozenou světlovlásku. Jednu dobu nosila vlasy platinové, v poslední době tíhne k teplejší blond, ale všechny tyto odstíny má na svědomí její kadeřník. Scarlett Johansson má totiž původní barvu vlasů světle hnědou.

Foto: Profimedia.cz

Blondýnku ze Scarlett Johansson pravidelně dělá kadeřník. Vpravo je jako třináctiletá ještě se svou přirozenou barvou vlasů.Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston

Už od dob kultovních Přátel jsme zvyklí ji vídat s hustě promelírovanými vlasy. Tato úprava, která napodobuje přirozené zesvětlení od sluníčka, je pro herečku typická stejně jako postupně sestříhaný účes. S fotkou Jennifer Aniston chodí za kadeřníky spousta klientek a velká část z nich možná netuší, že hereččina původní barva je sytě hnědá.

Foto: Profimedia.cz

Po celou dobu kariéry si vlasy zesvětluje. Ještě ve 20 však byla Jennifer Aniston přírodní brunetka.Foto: Profimedia.cz

Pamela Anderson

Když jí bylo dvacet let, dostala se do časopisu Playboy a k prvním seriálovým rolím. Svého času patřila mezi nejkrásnější herečky a dlouhé blond vlasy se staly jejím poznávacím znamením. Pamela Anderson v nich tehdy vypadala tak přirozeně, že jen málokdo hádal, jak moc se její původní barva od té nové liší. Její školní fotka, na které jí bylo šestnáct let, je toho důkazem. K tmavším vlasům se hvězda dodnes nevrátila.

Foto: Ron Galella - GettyImages.com

Jedna z nejslavnějších blondýnek 90. let je ve skutečnosti tmavovláska. Poznali byste Pamelu Anderson na její školní fotce?Foto: Ron Galella - GettyImages.com

Britney Spears

Ano, i Britney Spears dává svým vlasům zabrat a po celou dobu kariéry si je zesvětluje. Když vydávala první singl Baby One More Time v roce 1998, měla je zesvětlené na špinavou blond a později šla do ještě blonďatějšího odstínu, u kterého zůstala dodnes. Ačkoli se nechala párkrát nabarvit nahnědo, brunetkou nikdy nezůstala dlouho.

Foto: Profimedia.cz, Fryderyk Gabowicz picture - GettyImages.com

Zpěvačka Britney Spears je původně brunetka – a kariéru tak i začínala (vpravo), než si ji vzal do parády tým stylistů.Foto: Profimedia.cz, Fryderyk Gabowicz picture - GettyImages.com

Alyson Hannigan

Ani herečka známá ze seriálu Jak jsem potkal vaši matku a z teenage filmů Prci, prci, prcičky není ve skutečnosti zrzka. Ačkoli se s touto barvou vlasů objevuje už od svých filmových začátků a vypadá v ní naprosto nenuceně, narodila se coby tmavovláska. S přechodem na nový odstín nicméně udělala dobře – je v něm výraznější, a přesto působí stoprocentně přirozeně.

Foto: Profimedia.cz

K Alyson Hannigan se zrzavá barva skvěle hodí, o dílo přírody (ani genů) ale nejde.Foto: Profimedia.cz

Marilyn Monroe

Nehasnoucí hvězda Marilyn Monroe si svého času nezměnila jen jméno (z původního Norma Jeane Mortenson), ale i barvu vlasů. Proslavila se coby platinová blondýnka, narodila se ale jako brunetka. Poznali byste ji na fotce vpravo, kde je jí rovných patnáct let?

Foto: Profimedia.cz, Silver Screen Collection Hulton Archive - GettyImages.com

Sexsymbol 50. let všichni znali coby blondýnku. Ke světlé barvě si ale musela dopomáhat.Foto: Profimedia.cz, Silver Screen Collection Hulton Archive - GettyImages.com

Reklama

Načítám