Hlavní obsah

Pravé? Ani náhodou! Slavné krásky, které nedají dopustit na příčesky, ale nepoznáte to

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Aktualizováno

Možná se tak narodila, možná to jsou příčesky! Kdo z VIP žen má v oblibě si dopomoct k bohatší hřívě a neřekly byste to? A která hvězda se tím naopak vůbec netají a mění image skoro každý den?

Článek

Časy, kdy byste příčesek a umělé vlasy poznaly na sto metrů, jsou díky bohu pryč. Nyní jde zahustit vlasy tak, že ty umělé od pravých nerozeznáte. Celebrity se jednou ukážou v mikádu, podruhé v háru až po pas. Je to součást celého outfitu a jejich image, která může být všechno jen ne nudná.

Můžete to zkusit podle nich. Nejjednodušší cestou je pořídit si dlouhý ohon na gumičce a ten nasadit na váš culík, kdykoli se vám zachce. Stejně fungují i clip-iny, kterými si můžete přidat jednotlivé prameny nebo celý pás vlasů. Vždy ale dejte bedlivý pozor, aby nebyly vidět sponky a aby barva příčesku i struktura vlasů korespondovala s těmi vašimi.

Pokud toužíte celkově po větším objemu a hustotě, ale aby to vypadalo přirozeně, musíte se svěřit do rukou profesionálů, kteří ovládají techniky tape-in nebo práci s keratinem. Jde o techniku přidávání pramenů vlasů, kdy se přichytí k těm vašim díky páskům s lepidlem (tape-in) nebo pomocí speciálního pružného spoje. Jde už o větší závazek a musíte docházet co tři měsíce na posunutí spojů. Které slavné ženy nedají dopustit na dlouhodobé prodloužení a které si mění image podle nálady?

Vanessa Hudgens

Jednou rovné mikádo, podruhé dlouhé a kudrnaté vlasy. Málokdo věří, že jsou její přirozené. Tak že by aspoň to mikádo bylo její? Kdepak, vlasový stylista herečce pokaždé na červený koberec zahustí jak kudrny, tak rovné vlasy.

To je totiž tajemství všech těch dokonalých, hustých, rovně střižených mikád. Pokud nemáte okolo obličeje prameny dostatečně husté, což je častým problémem, protože jsou zde vlasy nejvíc namáhané, můžete si vzít příklad z Vanessy a požádat u kadeřníka o zahuštění pár prameny, které s vašimi vlasy dokonale splynou.

Foto: Profimedia.cz

Vanessa Hudgens s vlasy velmi často experimentuje, její pravá délka je ta na ramenaFoto: Profimedia.cz

JLo

Jennifer Lopez ráda mění image a příčesky jsou jejím každodenním chlebem. Stará se jí o ně špička mezi hollywoodskými kadeřníky, Chris Appleton, který má mezi svými klientkami i třeba Kim Kardashian nebo Arianu Grande. Základem je pro něj dodat kromě příčesků vlasům také lesk. Zpěvačka zbožňuje vlasy do pasu, kterých kadeřník dosahuje díky spoustě umělých pramínků a precizní práci, díky které nejsou vidět přechody. Ve skutečnosti má totiž Jennifer vlasy po ramena a plné kudrlin.

Foto: Profimedia.cz

Ojedinělý záběr Jennifer Lopez s jejími (pravděpodobně) přirozenými vlasy. Většinou ji vídáme spíš s dlouhými prameny do pasu a v její ikonické medové hnědéFoto: Profimedia.cz

Hailey Bieber

U které hvězdy byste věřili v přirozené vlasy? Je to Hailey Bieber! Na obrázcích níže má modelka vlasy zahuštěné, což prozradila fotka na účtu hollywoodské kadeřnice Priscilly Valles, která se stará o prodlužování vlasů spousty celebrit, konkrétně třeba Khloé Kardashian nebo Megan Fox. Pár pramínků zajistí, že se modelka pyšní větším objemem, ale kdyby chtěla, může tvrdit, že jde o její přirozené vlasy a všichni jí to zbaští. Bývala blondýnkou, ale nyní se snaží nechat vlasy ozdravit a narůst, proto se drží svojí přirozené světle hnědé barvy a světlejší má už jen konce.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Hailey Bieber pro kolekci Jimmy Choo a na Met Gala v září 2021Foto: Profimedia.cz

Tereza Kerndlová

Přiznat, že nosíme příčesky, už dávno není žádným faux pas. Nedávno natočila svoji proměnu u kadeřníka i zpěvačka Tereza Kerndlová. Kromě délky oceňujeme i dokonalou „bronde“ barvu, která je přesně na pomezí hnědé a blond. Podobnou barvu i délku nosívala už v roce 2005, kdy se nechala nafotit při navazování umělých pramínků. Je vidět, že prodlužování vlasů urazilo kus cesty!

Foto: Martin Hykl/CNC/Profimedia, Profimedia.cz, Profimedia.cz

Tereza Kerndlová v roce 2005 a v prosinci 2021Foto: Martin Hykl/CNC/Profimedia, Profimedia.cz, Profimedia.cz

Hilary Duff

Definice dokonalých vlasů? To by splňovala Hilary Duff, ale taky si k nim dopomáhá několika navázanými prameny, které sundává jen sporadicky. Herečka, která nyní hraje ve spinoffu Jak jsem poznala tvého otce (2022), okouzluje dlouhými a precizně prosvětlenými vlasy. Svěřuje se už několik let do rukou kadeřnice slavných Nikki Lee, která prozradila tajemství, jak herečce prosvětluje vlasy šetrně – nikdy melír nenatírá až do konců, které už zesvětlené jsou.

Foto: Profimedia.cz

Hereččiny vlasy bez prodloužených pramenů – a s nimiFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám