Hlavní obsah

Zaměřeno na drdoly: Inspirace od VIP na večírky, svatby i do práce. Frčí uhlazené i objemné výčesy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Přemýšlíte o drdolu? Na vrcholu popularity se drží jak minimalistický look à la baletka, tak i bohatší zapletený boho uzel. Ale právě teď je nejvíc v kurzu objemný výčes na temeni. Inspirujte se ve fotogalerii nejkrásnějšími drdoly slavných žen, které mohou sloužit i jako předloha svatebního či společenského účesu.

Článek

Vlasy dělají člověka. I tak by mohlo klidně znít známé přísloví. Účes totiž velkou měrou přispívá k prvnímu dojmu – a ten, jak známo, uděláte jen jednou. Co tedy vykouzlit s dlouhými vlasy, když si chcete dát na zevnějšku trochu víc záležet? Drdol! Vybraly jsme pro vás nejhezčí inspiraci podle slavných žen a jejich looků na červeném koberci.

Drdol à la Pamela

Pamela Anderson už zase udává trendy – a to díky seriálu Pam a Tommy. Vyšel loni a letos následoval dokument Pamela: Příběh lásky, do jehož tvorby se sama pustila. V dobách hereččiny největší slávy k ní patřil nahoru vyčesaný drdol plný objemu – a dnes ho nosí třeba Kim Kardashian i další celebrity. Tenhle účes má prostě něco do sebe a pomalu míří i do čela svatebních trendů.

Jak na něj? Musíte mít vlasy dlouhé alespoň do jedné třetiny zad a také je šikovné mít okolo obličeje mírně sestříhané prameny, aby hezky lemovaly tvář. Je to sexy, ledabylé, glamour – a ani to není tak těžké, jen potřebujete kštici poměrně dost načechrat. Určitě se tedy neobejdete bez tupírovacího hřebene a texturizačního spreje pro objem, díky kterému nebudou vlasy klouzat. Jak správně natupírovat vlasy?

Nej VIP drdoly: Jak se češe Kate i JLo

Baletka à la Sofia Richie

A co ulízaný baletní drdol? Ani ten jen tak nezmizí – i díky tomu, že právě trenduje ballet core, tedy módní styl inspirovaný baletní estetikou. Pečlivě uhlazený uzel se hodí ve dnech, kdy nemáte vlasy úplně čerstvě umyté – tak se budou i lépe sčesávat dozadu. I tento drdol se hodí na svatbu, zvlášť pokud ji ladíte do klasického stylu. Účes je minimalistický, a proto dobře doplní jak jednoduché, tak i opulentní šaty.

Právě takový drdol nedávno zvolila ve svůj svatební den modelka Sofia Richie, dcera slavného zpěváka Lionela Richieho, nebo slovenská herečka Natália Germáni. Jak vybrat správný svatební účes?

Reklama

Načítám