Hlavní obsah

Nové zrzky! Tatiana Dyková i Dagmar Havlová překvapily vlasovou proměnou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové zrzky na scéně! Ohnivými vlasy nyní okouzluje Tatiana Dyková i Dagmar Havlová. Kdy jindy zvolit tento odstín než na podzim! Jakým ženám prokáže nejlepší službu?

Článek

Jednou blond, podruhé bruneta a pak zrzka. Tohle kolečko si už herečka Tatiana Dyková střihla nespočetněkrát. Naposledy jsme ji v zrzavé barvě viděli v Případech mimořádné Marty na Nově, v březnu byla ještě blond a před pár dny překvapila na projekci filmu Bratři v ohnivé zrzavé. K tomuto odstínu se vrátila právě kvůli natáčení pokračování seriálu o Martě, velmi inteligentní a nekonvenční ženě, která se stane konzultantkou na oddělení vražd.

Femme fatale Dagmar Havlová

Podobnou proměnou se pochlubila na svém instagramu i Dagmar Havlová. I když se může zdát, že s tímto odstínem koketuje poprvé, měděné odstíny v kombinaci s blond nosívá léta, jen je měla vždy spíš u kořínků. Tentokrát ztmavila i délky. Oběma dámám proměna velmi sluší!

Pro koho se hodí zrzavá

Pro koho se hodí tento odvážný odstín? „Zrzavé, až ohnivé odstíny dělám moc rád, většinou se hodí pro bledé tváře, vyniknou pak hezky oči. Opticky se celá klientka rozzáří,“ komentuje vlasové proměny známý kadeřník Libor Smrž.

Ohnivě zrzavá je lákavá, ale aby zůstala pořád takhle oslnivá, musíte o barvu pečovat. Jak rychle se bude vymývat, záleží na podkladu. Pigment dobře drží na nebarvených vlasech. Pokud si ale přejete dosáhnout takto výrazné zrzavé a vaše vlasy jsou od přírody tmavší, musí se nejdříve zesvětlit. „Jestliže se nejprve barva vlasu stahuje do blond a až pak barví na zrz, může se pak vymývat rychleji,“ popisuje kadeřník.

V každém případě vsaďte na kvalitní péči v podobě šamponů, kondicionérů a masek na barvené vlasy, které prodlužují výdrž odstínu. „Dnes existuje množství barvicích produktů na udržení této krásné zrz i na doma, takže za mě je to prima rozhodnutí, když člověk potřebuje změnu. Pokud žena umí tyto odstíny nosit, je neodolatelná,“ uzavírá téma Libor Smrž.

  • K barvě vlasů laďte i doplňky – k zrzavé se lépe hodí zlaté šperky. Líčení pro zrzky je krásné, je-li laděné do teplých tónů: správnou volbu představují měděné, zlaté a hnědé stíny.

Pro inspiraci se podívejte do fotogalerie na další slavné zrzky:

Načítám