Článek
Čím (kromě kapky rumu) nejlépe ochutit vánoční cukroví? Vsaďte na to nejlepší z přírody – lahodné ořechy! Ať už se rozhodnete pro pečenou klasiku v podobě išelských dortíčků, Masarykova cukroví a pracen, nebo dáte přednost rychlému nepečenému cukroví, jako jsou kokosové a medové kuličky, s oříšky nikdy nešlápnete vedle.
Išelské cukroví
Cukroví, které ze stolu mizí jako první? Jednoznačně išelské
Totální klasika, kterou ale každý peče jinak. Zkuste náš recept na išelské dortíčky vonící po citronové kůře, mandlích a rumu.
Kokosové kuličky
Kokosové kuličky jsou jen ze tří surovin a zvládnou je i děti
Verze skvělého cukroví pro ty, kteří nestíhají nebo je pečení nebaví? Řešením jsou snadné kokosové kuličky.
Masarykovo cukroví
Masarykovo oblíbené vánoční cukroví má na řezu krásnou kresbu z lískáčů
Masarykovo vánoční cukroví vypadá nenápadně, ale poctivé máslové těsto se přímo rozplývá na jazyku a křupavé lískové oříšky mu dodávají elegantní příchuť.
Medovníkové kuličky „marlenka“
Vláčné karamelovo-perníkové kuličky obalte v mletých vlašských ořeších
Tyto medové kuličky chutí připomínající oblíbený dezert jsou snad nejjednodušším cukrovím, které známe.
Pracny čili medvědí tlapy
Formičky na pracny není třeba vymazávat, protože těsto obsahuje dostatek másla
VYZKOUŠEJTE DALŠÍ OSVĚDČENÉ RECEPTY
Práskněte to na sebe: už jste letos začali s pečením? Co u vás přijde na řadu jako první?