Hlavní obsah

Které kroky nevynechat aneb Jak na péči o pleť?

 

Reklama

Kolikrát už jste slyšely, že bez odlíčení se spát nechodí? Díky správnému odličování a čištění pleti si můžete zajistit zářivou a sjednocenou pleť i bez make-upu, a také o pár vrásek méně. Jak na péči o pleť správně? O tom jsme si povídaly s vizážistkou Soňou Šajdákovou.

Článek

Jeden z největších prohřešků je používat nevhodné přípravky, které nesedí vašemu typu pleti. Například když na suchou pokožku používáte odličovač určený na mastnou. Z toho se vám může začít dělat akné nebo vám v obličeji vystoupí červené žilky. Kosmetiku, nejen tu odličovací, proto vždy pečlivě vybírejte.

Ve vaší výbavě nesmí chybět také oční krém, který je vhodné používat jen ráno. Přes noc se vám totiž může stát, že vám oční okolí paradoxně trochu nateče. Ráno můžete připojit k aplikaci krému i jemnou masáž krouživými pohyby, a když ho budete skladovat v ledničce, bude to skvělé osvěžení na unavené oči.

Jaké další tipy a triky má v rukávu vizážistka Soňa Šajdáková, která je do skincare neboli do péče o pleť blázen? Podívejte se na video. Po natáčení jsem měla tak krásně opečovanou pleť, že jsem si zbytek dne užívala hrdě bez make-upu!

Reklama

Načítám