Hlavní obsah

Květománie: 4 outfity, co s čím v zimě kombinovat

Foto: MRProduction, Shutterstock.com

Foto: MRProduction, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná v zimě nemáte na květinový vzor náladu. Anebo právě naopak – chcete rozbít tu šeď kolem sebe. My se hlásíme ke druhé možnosti. Poskládali jsme pro vás čtyři outfity. Jak nosit květy, i když teploty nesahají výš než k pěti stupňům Celsia?

Článek

Jste-li vyznavačkou květinových vzorů, pravděpodobně je nosíte bez ohledu na roční období. Druhou půlku z vás ale možná také přesvědčíme, že si květy nemusíte nechávat až na jaro. Vybrali jsme čtyři kousky s tmavším květovaným vzorem a poskládali je do outfitů pro různé příležitosti. Jaký bude ten váš?

Květované šaty na rande

Ať už mini, midi nebo maxi, nenechávejte šaty na dně skříně až do jara. Když si k nim vezmete silnější punčocháče a kozačky nad kolena, uvidíte, že v nich zvládnete i lehký mrazík. Abyste ale přece jen neprochladly, zvolte jako vršek kožíšek. Pokud žádný nemáte, seženete je ve slevách právě teď. Kombinace květovaných šatů a kabátu/kožíšku se začala drát na výsluní už minulý rok a jejich sláva pořád trvá. Propadnete jí taky?

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Šaty H&M, 949 Kč, 2. Kozačky Baťa, 2599 Kč, 3. Kabát Zara, 899 Kč, 4. Kabelka Nobo, 1090 Kč, prodává e-shop EobuvFoto: Archiv firem

Pohodlná kombinace do města

I v zimě lze zůstat za dámu a užít si pohodlí sukně nebo dlouhých šatů, když umíte správně vrstvit (a kombinace v podobě roláku a džín vám už leze krkem). Co se týče bundy, v tomto případě sáhněte po motorkářské s beránkem. Společně s rozevlátou sukní s květinami vytvoří super kontrast. Drsný vzhled ještě podpoříte mohutnými kotníkovými kozačkami – sáhněte po perkách nebo biker boots.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Bunda Stradivarius, 1399 Kč, 2. Sukně Orsay, 949 Kč, 3. Boty Deichmann, 599 Kč, 4. Batoh Liu Jo, 4399 Kč, 5. Mikina H&M, 249 KčFoto: Archiv firem

Pracovní dresscode

Také vám v zimě docházejí občas nápady, co si obléknout do práce? Venku teploty pod bodem mrazu, uvnitř přetopeno. Abyste splnila patřičný pracovní dresscode, nezbývá než mít na sobě spoustu vrstev. Co zkusit příště místo bílé halenky tu v květinovém vzoru? K tomu vezměte kardigan, který můžete mít na sobě klidně celý den. Bude vám teplo, ale zároveň necháte vyniknout i halence. A máte dvě mouchy jednou ranou.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Kardigan H&M, 1999 Kč, 2. Kalhoty H&M, 499 Kč, 3. Halenka Promod, 699 Kč, 4. Boty Tamaris, 1399 Kč, prodává Zoot, 5. Kabelka Elega, 4865 Kč, 6. Kabát Dorothy Perkins, 1049 Kč (původně 2099 Kč)Foto: Archiv firem

Květovaná minimalistka

Pokud si nepotrpíte na výrazné prvky u svršků, můžete dát důraz na kalhoty a zbytek outfitu nechat jednoduchý. V mrazivých dnech uvítáte pohodlný vlněný svetr, trochu volnější kabát, pod který svetr hravě nasoukáte, a pohodlné chelsea boots pro pobíhání po městě.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Kabát Zara, 1599 Kč (původně 2999 Kč), 2. Boty Tamaris, 1699 Kč, 3. Kalhoty Orsay, 799 Kč, 4. Svetr Oui, 2207 Kč, 5. Kabelka H&M, 399 KčFoto: Archiv firem

Máte rádi květinový vzor?

Reklama

Načítám