Hlavní obsah

Slavné vztahy: Který seriálový pár tajil lásku a kdo byl, mimo jiné, snoubencem Nicole Kidman?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte je z televize, ze stránek tištěných nebo online magazínů, případně z profilů na sociálních sítích. Na kafe s nimi nikdy nepůjdete a společná dovolená také nehrozí. Přesto jste jimi a jejich životy (nejen těmi milostnými) fascinováni. Slavné osobnosti, celebrity… Jak se vyznáte ve vztahových propletencích hollywoodských hvězd?

Článek

Někdy si říkám, jestli nedělám chybu, když se občas zajímám víc o Brada Pitta a jeho seznam partnerek než o historii 20. století, ale šoubyznys a drby mě vždy bavily a na guilty pleasure má právo každý.

Podle psychologů je to navíc normální, pro většinu z nás je zájem o červené koberce a hollywoodské eskapády únikem od každodenní reality, ti krásní lidé na nás působí jako pohádkové postavy. A ano, jsme pak trochu vyvedeni z míry, když princ s princeznou nežijí šťastně až do smrti, protože jejich vzácné a kouzelné propojení naruší sexy chůva, kolegyně na place nebo kdokoli jiný.

O tom, jak jsou drby důležité, hovořil v podcastu MUDr.ování i neuropatolog a populizátor vědy Jan Koukolík:

Jestli vás vztahy mezi celebritami zajímají, otestujte si, jak jste dávali pozor.

1. Časopis People ho letos zvolil Nejvíc sexy mužem planety, celému světu je znám jako Kapitán Amerika. Muži chtějí jeho sílu, ženy chtějí jeho. On si ne a ne vybrat. Ke svatbě měl ale nakročeno, je to pár let. Jeho vyvolenou, se kterou žil v letech 2001 až 2006, byla herečka, která má tři děti s Justinem Timberlakem. O koho se jedná?
2. Některé páry svou zamilovanost netají, jiné ji drží pod pokličkou. Jedna velká láska vznikla během natáčení seriálu. Hráli hloupou blondýnku a génia a nikdo nevěděl, že spolu randí, ani že se po dvou letech rozešli. Kteří seriáloví herci jsou takoví tajnůstkáři?
3. Letos svět filmu dojala zpráva, že si pár zvaný „Bennifer“, tedy Jennifer Lopez a Ben Affleck, řekl ano, jednalo se o nejkrásnější milostný návrat. Ale Ben má na kontě jeden pořádný milostný škraloup. Pamatujete si?
4. Když se jedná o milostný život Nicole Kidman, většina má za to, že měla dva osudové muže. Toma Cruise a současného manžela Keitha Urbana. Ale ona prožila velkou lásku i s otcem své seriálové kolegyně. S kým byla po rozvodu s Cruisem zasnoubená, kdo byl její vyvolený?
5. Jeho seznam partnerek je plný známých jmen. Ryan Gosling prožil velkou lásku se Sandrou Bullock, pěl ódy na Rachel McAdams a chodila s ním i Blake Lively. Od roku 2011 ale tvoří pár s o 6 let starší herečkou, se kterou vychovává dvě dcery. A zdá se, že se nedávno „konečně“ vzali. Kdo je jeho vyvolenou?
6. Julia Roberts a její manžel Danny Moder tvoří jednu z nejstabilnějších hollywoodských dvojic. Vzali se v roce 2002 a mají spolu tři děti. Ovšem v minulosti byla Julia malinko do větru. S kým ale nechodila, do koho prý zamilovaná nikdy nebyla?
7. Jsou spolu 25 let, mají čtyři děti a zdá se, že u nich amor provedl opravdu poctivou práci. Bývalá Spice Girl a jedna z nejúspěšnějších módních návrhářek Victoria Beckham tvoří s bývalým fotbalistou Davidem Beckhamem dokonalý pár. Kde se potkali?
8. Láska v Hollywoodu je jedna věc, ale co přátelství? Skvělými přáteli jsou představitelé Deadpoola a Wolverina. Známí vtipálci jsou navíc oba věrnými a milujícími partnery. Jeden se stane brzy čtyřnásobným otcem, druhý má se svou o 12 let starší manželkou děti dvě. O jaké dva fešáky se jedná?
9. Jestli něčí milostný život nedá fanouškům a novinářům spát, je to ten Leův. Leonardo DiCaprio není rozhodně samotář, krásnými a mladými ženami se obklopuje velmi rád. Letos to vypadalo na svatbu, ale jeho poslední oficiální přítelkyně oslavila bohužel 25. narozeniny a Leo jí daroval obligátní kopačky. Ovšem! Zdá se, že nyní porušuje své (nepsané) pravidlo a randí se ženou, která je „výrazně“ starší než jeho dosavadní lásky. Která krasavice možná zlomila tzv. DiCaprio syndrom?
10. Hráli legendární postavu. Muže, který má nejen charisma a povolení zabíjet, ale i schopnost získat jakoukoli ženu si zamane. Oni však byli nebo jsou spokojení v dlouholetém vztahu. O jaké herce se jedná?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Načítám