Hlavní obsah

Sexy nohy v sukni i brčálově zelené mámení: Brad Pitt pojal turné nového filmu netradičně

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

V českých kinech má dnes slavnostní premiéru nový americký akční film Bullet Train s Bradem Pittem v hlavní roli. Ten film propagoval v červenci v evropských a amerických metropolích v netradičních outfitech. Pozornost médií i veřejnosti upoutal v sukni i brčálově zeleném obleku!

Článek

Holywoodský idol Brad Pitt se nechal nedávno slyšet, že uvažuje o konci herecké kariéry. Aktuálně objíždí světové premiéry svého posledního filmu, akční komedie Bullet Train, kterou podle japonské předlohy natočil režisér David Leitch (Deadpool 2, 2012). Dnes večer má snímek premiéru i v Česku. živého Brada na ní nečekejme, máme ale možná jednu z posledních příležitostí, jak tohoto sympaťáka vidět alespoň na plátně.

O akci nebude nouze

Bullet Train je nabitý akčními scénami, které se odehrávají převážně na palubě vysokorychlostního vlaku. V něm totiž cestuje pět profesionálních zabijáků, kteří postupně zjišťují, že úkoly, které jim byly jednotlivě zadané, jsou vlastně vzájemně propojené. Konec trati je tak pouze začátkem divoké jízdy napříč moderním Japonskem.

Společně s Bradem Pittem, který ztvárňuje nájemného zabijáka Berušku (Ladybug), hraje ve filmu například i Sandra Bullock, jejíž roli vražedné spojky měla původně dostat Lady Gaga.

Mimochodem, v předchozích filmech Brada Pitta, jako je Klub rváčů (1999), Dannyho parťáci (2001), Troja (2004) a a Mr. & Mrs. Smith (2005), za něj při kaskadérských scénách zaskakoval právě David Leitch, v novém filmu ale prý 95 % akčních scén zvládl Pitt osobně.

Pánská sukně i lněný oblek

A aby byla propagace filmu opravdu podchycena po všech stránkách, nenechal Brad Pitt náhodě ani své oblečení na červené koberce. A šel do toho opravdu poctivě, od designéra Haanse Nicholase Motta si nechal navrhnout a ušít rovnou celou kolekci speciálně určenou na jeho turné s filmem Bullet Train.

A nutno říct, že jde o originální a nepřehlédnutelné outfity. Na premiéře v Berlíně tak byl na červeném koberci k vidění dokonce v sukni, kterou zkombinoval s kotníkovými kanadami a která odhalila i jeho tetování nosorožce a lebky.

Foto: RalfMueller / babiradpicture, Profimedia.cz

Hvězdný herec předvedl v Německu na premiéře své potetované nohy v sukni a kanadáchFoto: RalfMueller / babiradpicture, Profimedia.cz

Jízda pokračuje

Sukně pochopitelně vzbudila ohlasy největší, ani ostatní oblečky ovšem nezůstaly stranou zájmu veřejnosti či módních policistů. Na premiéře v Paříži Brad bodoval ve lněném meruňkovém obleku, Los Angeles, kde hvězda strávila přibližně 20 minut podepisováním stovek autogramů a pořizováním selfie s každým fanouškem, poctil výrazným brčálově zeleným setem.

Foto: Profimedia.cz

Šarmantní Brad Pitt a herečka Joey King se zúčastnili slavnostního uvedení filmu Bullet Train v Paříži, kde herec zářil v lehkém oranžovém letním obleku ze lnu, zatímco Joey byla zahalená od hlavy až k patě v kůžiFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt si na premiéru nového filmu v Los Angeles zvolil brčálovou barvu obleku a žluté tenisky s červenými pruhy značky Adidas (ve spolupráci s Gucci)Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Další ležérní oblek vynesl oblíbený herec při představování akční komedie v LondýněFoto: Profimedia.cz

Nebylo to poprvé

Idol všech žen Brad Pitt však dámský kousek neoblékl poprvé. Již v roce 1999 nafotil velmi odvážné a kontroverzní fotky pro magazín Rolling Stone, kde pózoval například ve flitrových růžových šatech na ramínka se štrasovou kulatou náušnicí i ve stříbrných minišatech. Snímky známého fotografa celebrit Marka Seligera se staly symbolem genderové vyváženosti v oblékání. O to víc by bylo skvělé, kdyby herec dorazil i na dnešní premiéru.

Reklama

Související témata:
Bullet Train

Načítám