Hlavní obsah

Opilá za volantem, ztracená v Itálii a dluhy: Slavní, kterým se smůla nebo skandály lepí na paty

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou slavní, kterým se média prakticky nevěnují, protože není o čem psát. Tedy o ničem pikantním. A pak jsou tu ti, kteří skandály či smolné situace přitahují. Jednou z nich je například Gabriela Soukalová, kterou nedávno celou noc hledali italští záchranáři.

Článek

O tom, jestli se někomu může opravdu „lepit smůla na paty“ a jiný být prostě „dítě štěstěny“ by se dalo pochybovat. Asi bude spíš platit, že každý svého štěstí strůjce. Ale je pravda, že někteří jdou trochu naproti i katastrofám, kalamitám a jsou mistry špatných rozhodnutí.

Gabriela Soukalová (32)

Bývalá profesionální sportovkyně má na svém kontě nejen obrovské úspěchy, ale i pověst té, která opakovaně zapomněla nebo ztratila hole, přišla pozdě na start apod. Šťastnou ruku neměla ani co se výběru partnera týče. A dnes je ráda, že je její manželství s Petrem Koukalem (36) rozvedeno, i když prý finance ještě dořešené nemají.

V poslední době se zdálo, že se její život zklidnil: usadila se po boku přítele Miloše Kadeřábka a mají roční dceru Izabelu. Nedávno se však dostala do životně nebezpečné situace a celé Česko s napětím sledovalo, jak to dopadne. Na dovolené v Itálii se vydala na kole na projížďku, ale cesta se zkomplikovala, vybil se jí telefon a jí se nepodařilo najít cestu zpět před setměním. Díky bohu má kondici a venku zvládla přečkat i mrazivou noc, druhý den ji záchranáři objevili.

Foto: Profimedia.cz

Gabriela Soukalová sice byla někdy roztržitá, ale dokázala, že se o sebe umí postaratFoto: Profimedia.cz

Dagmar Patrasová (66)

Princezna Koloběžka a Dáda, kterou milovalo hned několik generací dětí, se v poslední době objevuje v médiích častěji, než by si přála. A řeší se spíš soukromí než práce. Začalo to veřejně propíraným rozchodem s Felixem Slováčkem (79), na kterého praskl vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou (39). Herečka se k manželově nevěře nevyjadřovala, ale posléze se pochlubila italským milencem a začala mediální přestřelka, přidaly se zvěsti o jejích problémech s alkoholem.

V posledních čtyřech letech měla už dvě autonehody, kdy se naštěstí nikomu nic nestalo, ale v prvním případě byl alkohol potvrzen a v druhém se o něm mluvilo. A aktuálně jí hrozí, že za květnový karambol půjde před soud.

Foto: Martin HyklCzech News Center / CNC / Profimedia

Od dob, kdy Dagmar Patrasová zpívala o žížale Jůlii, uplynulo hodně času. Dnes se řeší více její soukromíFoto: Martin HyklCzech News Center / CNC / Profimedia

Nela Slováková (32)

Když se píše o vítězce reality show Hotel Paradise (2012) a brněnské podnikatelce, často se zmiňuje její provokativní a drzé chování. Ráda si pouští pusu špacír na sítích a komentuje kolegyně z branže: v poslední době se navezla do Agáty Hanychové (37) a nazvala ji zlatokopkou, o Dominice Myslivcové (28) naznačila, že dělá eskort.

Ráda se také fotí (polo)nahá, přes instagramové stories se prakticky v přímém přenosu rozcházela s partnerem, chlubí se vilou v Chorvatsku, kterou rekonstruuje… V minulosti se hodně řešila i kauza ohledně prodeje drahých roušek a dezinfekčních gelů – kolem téhle ženy se zkrátka stále něco děje.

Foto: Profimedia.cz

Image drzé holky si Nela Slováková cíleně buduje, i když především je to prý podnikavá žena, která si umí vydělatFoto: Profimedia.cz

Nicolas Cage (58)

Patřil k hvězdám, na přelomu století hrál v peckách jako Město andělů (1998), 8 MM (1999) nebo 60 sekund (2000) a vydělával horentní sumy. Jenže utrácel jako smyslů zbavený, investoval do nemovitostí, kupoval drahá exotická zvířata, platil náročnou péči o nemocnou matku a k tomu dlužil na daních.

Tak se stalo, že se z hvězdy první třídy stal herec z podřadných snímků, kterých točí i pět až šest ročně. Ale díky novému filmu prý dluhy splatil a komedie, kde si zahrál sám sebe, má dokonce velký úspěch! A jak to vypadá v soukromí? Občas to trochu přežene s alkoholem, ale nyní mu dělá radost pátá manželka a miminko, které se jim nedávno narodilo. Možná ho konečně čeká veselejší životní etapa.

Foto: Profimedia.cz

Držitel Oscara za výkon ve filmu Opustit Las Vegas (1995) dnes bere role v každém braku, aby splatil dluhy Foto: Profimedia.cz

Shia LaBeouf (36)

Proslavil se ve filmové sérii Transformers a ve Spielbergově trháku Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008). Traumata z dětství, závislost na alkoholu a drogách (otec mu v dětství dával marihuanu) a velká sláva ho ale semlely a stále častěji se objevovaly zprávy, že se chová agresivně a arogantně.

Má za sebou pobyt v léčebně a v roce 2019 ho expartnerka, zpěvačka FKA twigs (34), obvinila, že ji týral, nakazil pohlavní nemocí a střílel po toulavých psech. O tom, že je problémový i jako kolega, svědčí i to, že přišel o roli ve filmu Olivie Wilde (38) To nic, drahá (2022). Teď je z něj čerstvý tatínek holčičky Isabel, o kterou se vzorně stará, tak snad má nejtěžší roky za sebou.

Foto: Profimedia.cz

Měl před sebou kariéru snů, ale dnes platí za problémového herce, který navíc nejde pro facku dalekoFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám